PDA

View Full Version : Joukot liittouman sisällä



SpR
04-06-2007, 07:49 PM
Olisipa hienoa saada ominaisuus joukoista.
Kartalta oman liittouman kaupunkia katsoessa on aina viesti
joukot:
Tietoja ei saatavilla

Pieni mutta mukava lisä kartalla surffatessa 8)

Sopuli
04-06-2007, 07:52 PM
ei kannataisi koska muute liittoihi tulis paljo vakoojia jotka ilmottas toiste sotilas määrät ja sitte kävis heikosti.

SpR
04-06-2007, 08:02 PM
No eipäs tullut ajateltua noin pitkälle, tosin eihän se vakoilu ole nytkään ihan mahdotonta.