PDA

View Full Version : resurssijien laitto kätköihin ja varastoon



waapeli
03-27-2007, 04:47 PM
eli ehdotukseni:
1: saisi itse valita mitä resursseja ja kuinkamonta laittaa kuhunkin kätköön esim: 10 tason kätköön laittas 1500 viljaa ja 100 puuta ja 400 savee eikä jokaista yhtä paljo
2: kätköt toimisi myös varastona koska eihän ne resut voi olla samaan aikaan kätkössä ja varastossa vai :wink:

Fonuahana
03-27-2007, 05:06 PM
2000 x4 = 8000
Ei ole mitää järkeä että voisi pistää kaikki yhestä tyypistä turvaan. Sitä paitsi kauppa on keksitty. Sit pitää olla joku paikka mihin palauttaa kätkön resot ja varasto on keksitty. Siinä vasta kivaa oisi ku varastot täynnä ja vapautat kätköstäs resot ja humps sulta katoaa 8000 vaikka viljaa koska menee yli varaston. Nykyinen käytäntö on musta parempi.
On niitä huonompiakin ideoita nähty :)

Iso-Varvas
03-27-2007, 05:06 PM
Aika hyvä idea.

Exray
03-27-2007, 05:10 PM
Eiköhän tämä vanha ole tarpeeksi hyvä...

fyrkka
03-27-2007, 06:19 PM
aloittelevalle vois olla vaikeempi, mutta kun oppis sen niin siit ois hyötyy...

waapeli
03-28-2007, 11:46 AM
2000 x4 = 8000
Ei ole mitää järkeä että voisi pistää kaikki yhestä tyypistä turvaan. Sitä paitsi kauppa on keksitty. Sit pitää olla joku paikka mihin palauttaa kätkön resot ja varasto on keksitty. Siinä vasta kivaa oisi ku varastot täynnä ja vapautat kätköstäs resot ja humps sulta katoaa 8000 vaikka viljaa koska menee yli varaston. Nykyinen käytäntö on musta parempi.
On niitä huonompiakin ideoita nähty :)
tarkotin että kätköt toimis myös varastoina mitä järkee eka viedä varastoon ja sit käyttää :?: ku voi heti käyttää suoraan :wink:

Diztictive
03-28-2007, 05:33 PM
Mielestäni erittäin huono idea, sillä tämän myötä kätköjen tehokkuus nousisi aivan liikaa. Jos esimerkiksi toisella on 100 puuta, savea ja rautaa, ja sitten 3000 viljaa, ja toisella on kätkö joka piilottaa 1000 resurssia jokaista (4000 yhteensä), niin silloinhan hän voisi piilottaa kaiken resurssinsa.

Zimppa
03-29-2007, 12:34 PM
Hyvä idea! :D