PDA

View Full Version : Liittouman foorumien siistiminen



Ozcar
03-02-2007, 08:16 PM
Eli liittouman foorumit tarvitsevat ne "muokkaa" ja "poista" nappulat omille viesteille. On jo meidänkin liittouman foorumit sen verran täynnä sontaa kun aina täytyy laittaa uusi viesti kun edellisiä ei voi muokata...

polliainen
03-02-2007, 08:17 PM
hyvä idea mutta homma toimii helpommi ntekemällä ulkopuolisen foorumin esim phbbserverille

Ozcar
03-02-2007, 08:24 PM
Totta, mutta tuo tulee kätevästi katsottua pelaamisen lomassa, kun ei tarvitse uutta osoitetta naputella.

Jezebel
03-02-2007, 09:23 PM
Ehdottomasti samaa mieltä. Muokkaus- ja poistonapit olisivat todella käytännöllinen lisä liittouman foorumille.

Algas
03-02-2007, 09:53 PM
Mietin itse samaa että missä nämä nappulat ovat. Mahdollinen STICKY mahdollisuus olisi kanssa plussaa.

Ilmaset phbb foorumit toimivat, mutta niissä on kauhea vaiva varsinkin pienemmille liittoumille ja todennäköisesti jäis aika epäaktiiviseks.

juliuscaesar
03-03-2007, 07:24 AM
Tuota eipä olisi. Teet vaan ulkopuolisen foorumin ja linkität sen liittouman asetuksista.

Niin silloin kun klikkaat liton foorumia se menee automaattisesti ulkopuoliseen foorumiin mihin on linkki.

Ozcar
03-03-2007, 09:14 AM
Jaa, että se toimii niinkin? Noh, joka tapauksessa se heittäisi sinut pois travianista, ja niiden teossa voi olla osaamattomalle suuri työ.

Osmapa
03-03-2007, 09:19 AM
Se aukaisee uuden ikkunan/välilehden foorumille. Eli et poistu hetkeksikään Travianista. Mutta jos ei ole kokemusta sellaisesta niin se saattaa olla kokemattomalle aika suuren työn takana.

Ozcar
03-03-2007, 10:27 AM
Miksi kaikki valittavat, että pitäisi tehdä toinen foorumi itse? Travianissa on jopa toimiva foorumi, mutta se on puutteellinen. Nuo puutteet kun korjaisi siitä saisi ihan kunnollisen foorumin!

Antiik
03-03-2007, 12:03 PM
Miksi kaikki valittavat, että pitäisi tehdä toinen foorumi itse? Travianissa on jopa toimiva foorumi, mutta se on puutteellinen. Nuo puutteet kun korjaisi siitä saisi ihan kunnollisen foorumin!

Siksi, koska ne puutteet ovat aika isoja, mitä tällä hetkellä siellä on.

Jezebel
03-03-2007, 01:26 PM
Miksi kaikki valittavat, että pitäisi tehdä toinen foorumi itse? Travianissa on jopa toimiva foorumi, mutta se on puutteellinen. Nuo puutteet kun korjaisi siitä saisi ihan kunnollisen foorumin!

Siksi, koska ne puutteet ovat aika isoja, mitä tällä hetkellä siellä on.
Ei minusta. Viestin poisto-, editointi- ja quottausmahdollisuus auttaisivat jo aika paljon.

V-Nator
03-03-2007, 02:26 PM
Hyvä idea. :)

The Pake
03-03-2007, 07:43 PM
Kannatan!!! Helpottaisi foorumin lukemista aika lailla!!!

Stork
03-04-2007, 08:41 AM
Todellakin näitä tarvitaan. :wink:

warfox
03-11-2007, 02:22 PM
En, viitsi tehdä kysymykseleni. Omaa aiheitta, joten kysyn sen tässä.

Eli miten saan linketettyä foorumin omaan liittoni?

Kirvesmies
03-11-2007, 03:04 PM
En, viitsi tehdä kysymykseleni. Omaa aiheitta, joten kysyn sen tässä.

Eli miten saan linketettyä foorumin omaan liittoni? liittouman asetuksista se viiminen. siellä on joku linkki foorumille johon laitat sen osotteen.

warfox
03-11-2007, 03:30 PM
En, viitsi tehdä kysymykseleni. Omaa aiheitta, joten kysyn sen tässä.

Eli miten saan linketettyä foorumin omaan liittoni? liittouman asetuksista se viiminen. siellä on joku linkki foorumille johon laitat sen osotteen.

Ei, oo mulla ainakaan. Ehkä mun pitää laajentaa lähetystöä, saadakseni sen valintoihin

Tuomo the great
03-11-2007, 03:44 PM
Onko sinulle annettu oikeudet siihen/oletko liittoumasi perustaja?

warfox
03-11-2007, 05:00 PM
Onko sinulle annettu oikeudet siihen/oletko liittoumasi perustaja?

Olen, perustaja

warfox
03-11-2007, 05:02 PM
Ei, mitään enään, ongelma ratkes. Itse olin sossinyt. Sorry, että vaivasin.

joni924
05-30-2007, 03:11 PM
Todella hyvä idea! Liiton foorumit ovat yleensä kovin täynnä sontaa joten tuo olisi hyvin käytännölistä.

Phantt
05-30-2007, 08:24 PM
Ehdottomasti samaa mieltä. Muokkaus- ja poistonapit olisivat todella käytännöllinen lisä liittouman foorumille.
Todellakin!

Kerran tein aiheen, yksi numerovirhe, aika vittumaista, jouduin kopioimaan koko aiheen ja tekemään uuden :x Siinä oli vielä merkitseviä viestejäkin.

Jos taas olisin kirjoittanut aiheeseen uuden viestin "MUUTOS!" tjsp, niin olisi mennyt sekaisin. Tämä on forumin paras idea ja ehkä pelin suurin epäkohta. Melkein olen itsekin ehdottanut.

Sa1nt
05-30-2007, 08:52 PM
Sulla pitää olla oikeudet siihen linkitykseen liitossasi... vai oletko liiton perustaja?

Makki
05-31-2007, 04:23 AM
Jos oot liittooman pomo tai vastaava niin siellä liittooman valikossa om valinnat kohta. Ja siellä on tee linkki foorumille.

tassari
05-31-2007, 04:48 AM
Idea on minun mielestäni hyvä. :)