PDA

View Full Version : Rakennuspuu suomeksi



Osmapa
02-22-2007, 07:45 AM
Marketti tarvitsee T3 myös varasto taso1 ja viljasiilon taso1. (paina linkkiä niin puu aukeaa). Rakennuspuu (http://img47.imageshack.us/my.php?image=rakennuspuuqa8.gif)

polliainen
02-22-2007, 08:21 AM
tournament square on enkuks :lol:

Osmapa
02-22-2007, 08:23 AM
Nii on. Huomasin itekki mutten enää jaksanu :P Voisin mä senki vaihtaa 8)

polliainen
02-22-2007, 08:25 AM
tuolta puuttuu muutamasta laatikosta alaviiva

karva
02-22-2007, 09:15 AM
hehe, muuten hyvä, mutta tuon kaavion mukaan tarvitset aarrekammion lvl 10 rakentaaksesi aarrekammio lvl 1 :)

Osmapa
02-22-2007, 09:21 AM
No se ei oo mun ongelma :P Mä suomensin vaan tekstit.. muuten alkuperäinen.

polliainen
02-22-2007, 09:23 AM
nuoli väärin päin ei siin muuta

Osmapa
02-22-2007, 09:28 AM
Äkkiä mä sen kyllä korjaan.

polliainen
02-22-2007, 11:51 AM
sitte sen nuolen alla olevaa kupolia vois vähä editoida :)

Dark Fade
02-22-2007, 03:07 PM
Näyttää hienolta, kiitos tästä. Uskoisin olevan avuksi joillekin.

polliainen
02-22-2007, 03:32 PM
pääsit kahtoo sitä sen jäkee ku olin kertonu noin 5-10 viasta mitkä vois editee osmalle ja se oli jo kerinny korjaa.

ps. osma laita siit se hotlink1 nii tulee suoraan kuva

Osmapa
02-22-2007, 03:37 PM
En jaksa. Se on ihan hyvä noinkin. :D ja kauheita vikoja olikin :P Pelkästään ulkonäkö vikoja. :mrgreen:

polliainen
02-22-2007, 06:04 PM
juu mutta pisti kaameesti silmään ja se tournament squares

Osmapa
02-23-2007, 08:08 AM
Hieman palautetta kiitos. Pollianen on ainut jolta jotain on tullut..

sakutheking
02-24-2007, 12:12 AM
toi on hyvä juttu et tietää mitä on tulossa

Ollimus
03-24-2007, 01:37 PM
Tämä on auttanut minua paljon,kiitos ^^

sampsa93
03-24-2007, 01:50 PM
on hyödyllinen. erittäin :D
näkee tosta suoraan mitä rakentaa tosin ne kyl näki ohjeistakin mutta toi on selkeempi
ja ne viivat vois ktl mennä jotenki oikein ku esim. markettiin ei johda ykskään viiva

petse
03-24-2007, 03:44 PM
Mitähän hyötyä olutpanimosta on??? kiinnostaisi vain tietää

Ozcar
03-24-2007, 04:16 PM
Jaa-a, lisää ehkä moraalia?

Virheen muuten löysin, kivenhakkaajaan tarvitsee vain päärakennus taso 5 ja palatsi taso 3

Jaska294
04-03-2007, 12:40 PM
Itselle tuosta on paljon hyötyä aloittelijana. Jaa mitäs hyötyä tuosta ``Maailman ihmeestä`` on?

Lartza
04-03-2007, 12:57 PM
Hyvää työtä!

Virka-Asunto ja Palatsi? Miten ne siis ku on "Ei Palatsia" ja "Ei virka-asuntoa"? Mitä ne tarkottaa?

Ja onko suomiservulla Suuri talli, Suuri kasarmi?

petse
04-03-2007, 05:31 PM
Jaa-a, lisää ehkä moraalia?

Virheen muuten löysin, kivenhakkaajaan tarvitsee vain päärakennus taso 5 ja palatsi taso 3

Kaupungintalo on jo. vakava Vika: Jotkut rakennukset Alkaa isoilla Ja jotkut Pienellä. Huomaa: kirjoitus oudon näköistä, kuten rakennuspuussa

Temezki
04-05-2007, 01:35 PM
Hyvähän tuo on. Helpotti aika paljon etsimiseltä.

betaversio
05-31-2007, 05:04 PM
Jaa mitäs hyötyä tuosta ``Maailman ihmeestä`` on?
Pöh. Sillä voittaa pelin :D

Soft-killer
06-05-2007, 05:09 AM
Tää on ihan hyödyllinen kiitos tästä :)

Soft-killer
06-05-2007, 05:10 AM
Itselle tuosta on paljon hyötyä aloittelijana. Jaa mitäs hyötyä tuosta ``Maailman ihmeestä`` on?

Sille maailman ihmeellä voitat sen servun ja se liitto jossa olt voittaa samalla. Näin kai se meni :?

Spectre
06-05-2007, 09:00 AM
Kannattaisi päivittää T3 versioksi koska T3:ssa on paljon muitakiin eroja kuin tuo markettiero. Ainakaan minä en tee tällä mitään koska: a) Vanhentunut versio
b)Minä olen itse suomentanut T3 ja vanhan version.

Naabsault
07-31-2007, 10:21 PM
Siis onko noi pakko tehdä järjestyksessä :?:

Own3d
08-01-2007, 05:45 AM
olisha toi iha hyvä niille jotka ei oikee enkkuu ymmärrä ja oishan muuteki kivempi lukee suomee :)

Jin Hansson
08-01-2007, 06:23 AM
Siis onko noi pakko tehdä järjestyksessä :?:

Riippuu siitä, mitä tarkoitat "järjestyksellä". Jos meinaat sitä, että järjestelmällisesti kaikki nuo rakennukset ylhäältä alas, niin ei. Jos meinaat sitä, että haluat akatemian ja siihen vaaditaan nuo ja nuo rakennukset, niin kyllä - ensin sinun on tehtävä rakennus A (tasolle a), jotta saisit tehtyä rakennuksen B (tasolle b), ja sitä kautta saisit rakennettua rakennuksen C (tasolle c), jotta saiti rakennettua akatemian.

Kaikkia rakennuksia ei ole pakko tehdä, mutta jotkut rakennukset vaativat jonkun toisen rakennuksen läsnäolon. Semmoista.

Osmapa, vastasit valitettavasti himpun verran liian myöhään, olin jo ehtinyt tehdä oman versioni siitä rakennuspuun suomennoksesta. :? Kiitos kuitenkin.

Al3nius
11-25-2007, 12:21 PM
Kyllähän tästä vähän oli apua.

Stam1na
11-25-2007, 01:54 PM
Onhan siitä joillekin apua, mutta eihän se maailman ihme tuon näköinen ole?

Ja tämänkö takia pääsit moderaattoriksi? Onnea.

totta
11-26-2007, 04:19 AM
noh siel oli pari tämmöstä:
Aarrekammio, ei siihen 20 päärakennus tarvii vaa 10
Kivenhakkaajaan ei tarvii 10 palatsi vaan 3
siinä oli nytten pari en enempää jaksanut ettiä

Kon
11-26-2007, 04:33 AM
Onhan siitä joillekin apua, mutta eihän se maailman ihme tuon näköinen ole?

Ja tämänkö takia pääsit moderaattoriksi? Onnea.

To Hel 22, 2007 11:45 am (Torstaina Helmikuun 22, 2007 11:45 [aamulla])
Tuolloin postattu

Ja tämänkö takia olet nyt hieman "nolo" :P

Stam1na
11-26-2007, 04:58 AM
Onhan siitä joillekin apua, mutta eihän se maailman ihme tuon näköinen ole?

Ja tämänkö takia pääsit moderaattoriksi? Onnea.

To Hel 22, 2007 11:45 am (Torstaina Helmikuun 22, 2007 11:45 [aamulla])
Tuolloin postattu

Ja tämänkö takia olet nyt hieman "nolo" :P
Ehkä iihan vähän :wink:
Ei nämä yleensä pomppaa tuolta vuosien takaa tänne keskusteltavan alueen puolelle.