PDA

View Full Version : Lisää rakennus paikkoja



Imperiaani
03-10-2008, 09:52 AM
Että tämmönen rakennus nimeltä sijoittelija, sen sais kun on päärakennus tasolla 15 ja pystys tehdä vaan yhteen tiettyyn kohtaan kuten kokoontumis pistekkin tehdään.


Maksaa tasolle 1

v:500 p:900 s:1100 r:600 ja antaa yhden rakennus paikan, tasolla 5 tulisi seuraava ja vika tasolla 10, joka ois vika

En löytänyt haulla mutta jos on niin olen pahoillani en nähnyt

edit: Jos on huono, niin voisiko saada perustelut, älkää viittikö vaan lähettää ja sanoo ihan paska tai ei mee saksaan, vaan rakentavaa kritiikkiä

Ellä
03-10-2008, 10:08 AM
Huhhuh , kyllä nuo riittävät aivan mainiosti.

Karaja
03-10-2008, 10:24 AM
Tätä on jo ehdotettu eri tavalla. Paikat riittävät mainiosti, koska kaikki turha kannattaa purkaa pois. Esim. kätköt, akatemia, ansoittaja, haarniskapaja, aseseppä ja kokoontumispiste tasolle 1

villpiil
03-10-2008, 10:26 AM
Kokoontumispiste kannattaa pitää siellä korkealla, niin voi pultittaa kahta kohdetta.

delta auto
03-10-2008, 10:30 AM
hyvä idea

Karaja
03-10-2008, 11:08 AM
Kokoontumispiste kannattaa pitää siellä korkealla, niin voi pultittaa kahta kohdetta.
Joo, mutta et sinä varmaan joka kylään tee katapultteja. Oman järjen käyttö on sallittua

Jingle Bells
03-10-2008, 11:09 AM
Näitä ideoita on monia ja edelleen EI.
Tämä on takstiikka peli ja semmoisena se pysyykin. :o

Jormamies
03-10-2008, 11:47 AM
ei tartte, mule ainakin riittää mainiosti nuo paikat, kun ei tee kätköö eikä kivenhakkaajaa pääkylään niin siinä säästyy paljonkin alueita. toki jos tarttet niitä niin tee ihmeessä :P

balikka
03-10-2008, 12:15 PM
mutta kyllä nuo rakennuspaikat ovat lopussa.. =/

Cheater
03-10-2008, 12:23 PM
Ihan käytännöllinen idea.

Epoxi
03-10-2008, 12:47 PM
Sama idea, eri nimi. (http://forum.travian.fi/viewtopic.php?t=26201)

Underpants Off
03-10-2008, 01:54 PM
Tolla olis ainaki mulle käyttöö, kun olen farmi, ja kätköihin menee aika monta rakennuspaikkaa, niin muillekki tarpeellisille rakennuksille vois olla tilaa. Tietysti ne vois laittaa toisee kylää.

chimaeras
03-10-2008, 02:33 PM
Ei tarvi yhtään enempää minun mielestäni.

chimaeras
03-10-2008, 02:34 PM
Tolla olis ainaki mulle käyttöö, kun olen farmi, ja kätköihin menee aika monta rakennuspaikkaa, niin muillekki tarpeellisille rakennuksille vois olla tilaa. Tietysti ne vois laittaa toisee kylää.
Sovi sen hyökkääjän kans, että annat sille resutuotantosi ja se jättää sutr rauhaan, näin sun ei tarvi tehdä kätköjä.

Gilgamesh
03-10-2008, 02:34 PM
Ei ei ja ei... Onko se tosiaan teille aloittelijoille liian vaikeaa joko kehittää päärakennus tasolle 10 ja poistaa turhat rakennukset? Tai jos ei sitä niin miten olisi uusi kylä? Tilaa tulee paljon enemmän