PDA

View Full Version : Toinen speed 3x



Wikingett
02-26-2008, 07:52 AM
Ajattelin, kun normaaleita servereitäkin pyörii parhaillaan samaanaikaan kuusi, miksei voisi speedejäkin olla yhtäaikaisesti kaksi?

Yksi speed-serveri on minusta liian vähän, olisi parempi jos niitä olisi enemmän kuin yksi.

En ole varma onko joku tätä jo ehdottanut, mutta teinpä tämän aiheen kuitenkin.

heppuli
02-26-2008, 08:00 AM
mihin sitä toista tarttee. mee toiseen maahan niin löytyy toinen speed

Jonzku92
02-26-2008, 08:05 AM
En pelaa tuotakaan speediä mikä tällä hetkellä Suomessa pyörii, niin miten pelaisin kahta speediä samanaikaisesti.

Sitten kun molemmissa saisi yli 20 kylää, niin kiva nörätä 12/7 tai jopa 24/7.

Ei hyvä idea, ja ei tule menemään Saksaan.

lizgo
02-26-2008, 08:10 AM
ootko sä joku farmattava koska haluut pelata speedillä mut sua farmataan nii jos tulis toinen speed nii kävisit heti pelaa et kukaa ei pääse farmaamaan

Miikhu
02-26-2008, 09:18 AM
hyvähän se olisi sillä ne jotka ovat vasta löytäneet travianin niin on ihan turha mennä speedille pelaamaan jos se on pyörinyt esim. 2 viikkoa. Ulkomaisissa taas se vikana etteivät ihmiset osaa kieltä.

crabby
02-26-2008, 09:38 AM
aiivan. näin on... hei muuten sä oot farmattu varmaa ku haluut et tulis toine speedi.sitä paitsi jos ei kelpaa vanha nii tee uus tästä (http://www.travian.fi/?uc=fix_39342)

Wikingett
02-26-2008, 09:39 AM
Itse pelaan nykyisellä speedillä ja yli 6000 asukasta.

Sanoppa sitten miksi norm. servuja on 6, ja speedejä yksi?

Kukas sitä on sanonut että molemmissa pitäisi pelata?

Mazzu
02-26-2008, 09:41 AM
mihin sitä toista tarttee. mee toiseen maahan niin löytyy toinen speed

Näinhän voi tehdä sitten myös normaaleille? -.-'

custom
02-26-2008, 11:00 AM
jos spiidiä etsit italiassa alko toissapäivänä :P

stenu
02-26-2008, 11:39 AM
En pelaa tuotakaan speediä mikä tällä hetkellä Suomessa pyörii, niin miten pelaisin kahta speediä samanaikaisesti.

Sitten kun molemmissa saisi yli 20 kylää, niin kiva nörätä 12/7 tai jopa 24/7.

Ei hyvä idea, ja ei tule menemään Saksaan.

Täsmälleen.

Paskiainen
02-26-2008, 01:56 PM
no mutta aatelkaapa niit pikkusii 15kesäsii finni-naamoi mikkä on vasta löytäny travianin jumalaise maailma ja halus alottaa ja rekkaa speedille ja si sielt tulee joku iso paha 40k asukkaan juntti ja pistää paskaks... toinen speedi ois rautaa et pääsis neki jotka vast alottaa ni pelin makuu heti alust

PeeÄm
02-26-2008, 02:05 PM
Mä olen 15 kesänen (hiukan finnejäkin voi löytyä) ja mulle kävi aika ohrasesti Suomen speedillä, mutta olenko mä tullu tänne vinkumaan että tarvitaan toinen speedi ku mä en osaa pelata? En tietääkseni. Siirryin ihan kaikessa hiljasuudessa Tanskan speedille pelaamaan.

Ei toista speediä tarvita.

Jingle Bells
02-26-2008, 02:10 PM
Ei, koska kaikilla parhailla on tarpeeksi tekemistä siinä yhdessä speedissä. Vain ne ketkä eivät pärjäisi yhdessä speedissä pelaisivat tässä.

LCHawk
02-26-2008, 02:33 PM
Hakua voi käyttää. Jatkaa vanhoissa ketjuissa:
http://forum.travian.fi/viewtopic.php?t=21354&highlight=speed
http://forum.travian.fi/viewtopic.php?t=20416&highlight=speed
http://forum.travian.fi/viewtopic.php?t=16447&highlight=speed