PDA

View Full Version : Leveleitä Travianiin



ville-v
02-22-2008, 04:25 PM
Ajattelin, että Travianiin pitäisi saada leveleitä niin kuin muissakin peleissä, niin siitä tulisi heti suositumpi.

Kun rakennuksen tasoa nostaisi, siihen tulisi uusi leveli (kerros). Eli niistä tulisi kerrostaloja. Peli näyttäisi paremmalta kuin Sim City joten simssaajatkin aloittaisivat Travianin ja saataisiin uusia farmeja.

guga_
02-22-2008, 04:26 PM
En oo varma..

ville-v
02-22-2008, 04:26 PM
Ajattelin siis, että se näyttäisi vähän tämän tapaiselta (HUOM! Kuva ei ole aito!):
http://img227.imageshack.us/img227/5959/travianlevelitoz2.png

Kriitikko.2
02-22-2008, 04:27 PM
Joo mahtava, ainakin päärakennus pitäsi olla tollanen!

Fui
02-22-2008, 04:28 PM
Siis kasvaahan ne vois.

guga_
02-22-2008, 04:29 PM
Aika sekava.. Jollain PAINTIL tehty?

karvinen osku
02-22-2008, 04:30 PM
siis tällanen "levuja travianiin" juttu oli foorumis pari kolme tuntii sitten mut olen edelleen sitä mieltä että ei

ville-v
02-22-2008, 04:32 PM
Aika sekava.. Jollain PAINTIL tehty?Niin onkin. Sehän on Microsoftin paras kuvankäsittelyohjelma.

ac200milan
02-22-2008, 04:33 PM
Eikö niihin voisi aina tason myötä voisi
tulla jotain hienompaa

Mechax
02-22-2008, 04:34 PM
Joo tai sit sä tuhoat ton sun kerrostalo ideas mut noi talot vois kehittyä kyllä tason kasvaessa. Viel tosta sun ideasta nii mitäs sitte ku nostat vaan noita mitä on edessa ja lopulta ne peittää noi takana olevat talot sit lopulta et saa mitää selvää koko sun kylästäs. Ja mitkä simssaajat? Kuka muka pelaa jotai simcityy ihan täysii :D?

wAsh
02-22-2008, 04:35 PM
Oot paras. Täytät foorumit asialla joka kiinnostaa pelaajia muttei admineja.

Toi piirros on kyllä taitava, ja ne jos teet 20 kerroksisen palatsin ja sen taakse taso 1 kätkön niin sehän unohtuu sinne taakse heti. Ei kitossh

ville-v
02-22-2008, 04:36 PM
Eikö niihin voisi aina tason myötä voisi
tulla jotain hienompaaHyvä idea. Esimerkiksi tason 20 rakennuksessa voisi olla 20 ovea joka kerroksessa (yhteensä siis 400), jotta se näyttäisi paremmalta.


Toi piirros on kyllä taitava, ja ne jos teet 20 kerroksisen palatsin ja sen taakse taso 1 kätkön niin sehän unohtuu sinne taakse heti.Purkamiseen kuluvan ajan voisi poistaa, jolloin voisi välittömästi ja helposti vilkaista jonkun toisen takana olevaa rakennusta.

Sove
02-22-2008, 04:39 PM
Ei näytä rakennukset kovin hyviltä jos tuolta näyttäisi mutta muuten hyvä idea :)

Jonzku92
02-22-2008, 04:39 PM
Oot paras. Täytät foorumit asialla joka kiinnostaa pelaajia muttei admineja.

Toi piirros on kyllä taitava, ja ne jos teet 20 kerroksisen palatsin ja sen taakse taso 1 kätkön niin sehän unohtuu sinne taakse heti. Ei kitossh

Samoilla linjoilla.

Aivan turha idea.

minä1213
02-22-2008, 04:39 PM
SUN IDEAS HAISEE!!!

___________
klikkaa näist

http://pikkumaentie.************com
http://pikkumaentie.************com/ind

KIITOS KLIKANNEILLE!

Temu
02-22-2008, 04:42 PM
Eikö niihin voisi aina tason myötä voisi
tulla jotain hienompaaHyvä idea. Esimerkiksi tason 20 rakennuksessa voisi olla 20 ovea joka kerroksessa (yhteensä siis 400), jotta se näyttäisi paremmalta.


Toi piirros on kyllä taitava, ja ne jos teet 20 kerroksisen palatsin ja sen taakse taso 1 kätkön niin sehän unohtuu sinne taakse heti.Purkamiseen kuluvan ajan voisi poistaa, jolloin voisi välittömästi ja helposti vilkaista jonkun toisen takana olevaa rakennusta.

TAI SIT VOIS TEHÄ SILLE ET KYLÄÄ SAIS PYÖRITETTYÄ

Tsaukki
02-22-2008, 04:45 PM
Mun mielestä toi olis hyvä idea että talot muuttuis erillaisiks 10 tasolla ja 20 tasolla. Alussa talot olisi jotain puuhökkeleitä ja lopuksi hienoja taloja.

Df
02-22-2008, 04:46 PM
kerrosten lisääntyminen ei välttämättä mutta ulkonäön muuttuminen voisi olla ihan hieno. mutta tuskin toteutuu

rapala78
02-22-2008, 04:46 PM
ei pakosti tarvis joka tasol muuttuu rakennus mut, ainaki 5 tason välein vois muuttuu hienommaks.

ville-v
02-22-2008, 04:47 PM
TAI SIT VOIS TEHÄ SILLE ET KYLÄÄ SAIS PYÖRITETTYÄHyvä idea, tähän tapaan?

http://img227.imageshack.us/img227/5382/travianlevelit2zw5.png

guga_
02-22-2008, 04:47 PM
Mun mielestä toi olis hyvä idea että talot muuttuis erillaisiks 10 tasolla ja 20 tasolla. Alussa talot olisi jotain puuhökkeleitä ja lopuksi hienoja taloja.

Näin vois olla hyvä

oikea soturi
02-22-2008, 04:48 PM
ihan turha idea koska tasot ovat keksitty....ja tiedoksi, level = taso englanniksi.

Temu
02-22-2008, 04:50 PM
TAI SIT VOIS TEHÄ SILLE ET KYLÄÄ SAIS PYÖRITETTYÄHyvä idea, tähän tapaan?

http://img227.imageshack.us/img227/5382/travianlevelit2zw5.png


en vaan __________________________ :arrow:


tälläi


eli kuin pyörittäisitte pitsaa


eli 3D kuvana voisitte kattoo sitä ylhäältä tai sivusta

Jiipee
02-22-2008, 04:53 PM
Kuullostaa mukavalta, lisää farmeja 8)

Henkka50
02-22-2008, 04:59 PM
Kerrankin hyvä idea, varsinkin kun lisätään tuo kylän pyörittäminen.
Saksaan vaan viestii:"Das is mine ehdotus." ja kuva perään niin ne on haltioissaan :shock:

custom
02-22-2008, 05:01 PM
liian sekava mulle ku älykkyys osamäärä on pienempi ku kengän numero.
no ei oikeesti.en pidä ideasta koska travian on hyvä näin

Munkkeni
02-22-2008, 05:07 PM
SUN IDEAS HAISEE!!!



Sinä haiset.

ville-v
02-22-2008, 05:15 PM
Kerrankin hyvä idea, varsinkin kun lisätään tuo kylän pyörittäminen.
Saksaan vaan viestii:"Das is mine ehdotus." ja kuva perään niin ne on haltioissaan :shock:Eihän ideaa välttämättä toteuteta, vaikka se olisi yhtä hyvä kuin tämä:
http://img227.imageshack.us/img227/8977/cruisetravianzm7.png

-Jope-
02-22-2008, 05:26 PM
ideasi kuva on väärin päin... eikä se näytä hyvältä, joten olen nykyisen kannalla :roll: eikä gallujen ansoittaja liity tuohon mitenkään...

BuBBa x
02-22-2008, 05:30 PM
Kasvaa mutta aina uusi kerros vähä eri näköin ;)

vermis
02-22-2008, 05:33 PM
ei

azoj
02-22-2008, 05:43 PM
Miksi minusta tuntuu, että täällä haisee sarkasmi. :)

monet pässit eivät sitä ole ymmärtäneet

Juzzi9
02-22-2008, 05:46 PM
Onko tää nyt edes tosissaan tehty aihe? Välillä sai kyllä nauraa.

"Purkamiseen kuluvan ajan voisi poistaa, jolloin voisi välittömästi ja helposti vilkaista jonkun toisen takana olevaa rakennusta."

Ömm tuhoat siis tason 20 päärakennuksen jotta pääset kehittämään 1 tason kätköäsi.

Ja jos karttaa voisi pyörittää, luultavasti ainakin osa pelistä jouduttaisiin tekemään kokonaan uudestaan Javalle tai Flashille.

NapaJuha
02-22-2008, 05:51 PM
No järG. Menkää pelaa niitä runejanne ja wowejanne jos leveleitä haluutte kasvattaa. Mutta mäpä pelaankin original-Traviania :P

Ra-W
02-22-2008, 05:51 PM
Hahhah, Minkähän lainen se olisi kun suurin osa rakennuksista olisi tasolla 20. Erittäin sekava! Toisaatla jos minä saisin muokata, joka tasolla tulisi jotain uutta. Vaikka jokin ikkuna tai ovi lisää. Ja tasolla 10 siitä tulisi kaksi-kerroksinen. Eikä mitään tuommoisia että samanlainen rakennus päällä. Näyttää tönköltä ja naurettavalta.

Henkkagg
02-22-2008, 05:52 PM
Oon ite sitä mieltä, että rakennukset saisi muuttua kehittyessään erilaisiksi, mutta en nyt ole varma, että olisiko "kerrostalo" hyvä ratkaisu. Ei kai olisi mitään järkeä, että kylässä olisi 20-kerroksinen palatsivuori ja 10-kerroksinen kätkö.

Eli mielestäni talot saisivat modernisoitua ja vaikka hiukan suurentua, mutta rajansa kaikella. Miettikää, miksi päällikön kehittäminen vaatisi 20-kerroksisen talokasan?

NapaJuha
02-22-2008, 05:53 PM
Ja jos karttaa voisi pyörittää, luultavasti ainakin osa pelistä jouduttaisiin tekemään kokonaan uudestaan Javalle tai Flashille.
Ja tämähän ei ole mahdollista, koska Travian on selainpeli.

Cannibal
02-22-2008, 05:57 PM
Huono idea. SIloinhan tämä peli ei olisi enää Travian.


Oon ite sitä mieltä, että rakennukset saisi muuttua kehittyessään erilaisiksi
Tämä olisi kyllä hyvä idea.

Muuli
02-22-2008, 06:04 PM
Ajattelin siis, että se näyttäisi vähän tämän tapaiselta (HUOM! Kuva ei ole aito!):
http://img227.imageshack.us/img227/5959/travianlevelitoz2.png
No ei ainakaan tälläinen! :D

Nojoo ihan hyvä idea, mutta hieman viilaamista kylläkin löytyy...
Esim. ne voisi kasvaa jollain muullakin tavalla kuin "kerroksittain". Kuvaa en nyt jaksa tässä ruveta värkkäilemään... :roll:
Nohjuu parantelemalla saisi ihan hyvänkin idean! :P

Joupappa7
02-22-2008, 06:14 PM
SUN IDEAS HAISEE!!!

Sinä haiset!
Ihan kiva idea. Minäki oon sitä mieltä että olis hyvä jos siihen tulis niiden levelien myötä kaikkee hienouksia. Esim. kukkapuskia, isoja savupiippuja, terasseja yms.

Zango
02-22-2008, 06:30 PM
no oisha toi ehkä iha nyvä... :oops:

xx 33
02-22-2008, 07:06 PM
iha hyvä idea mut tota kuvaa ei ehkä ois kannattanu laittaa tai sit se ois pitäny tehä HUOLELLA!

vois täst ehkä jonku kehitellä mut todennäköisyys et me´nee Saksaa on 0,001% jos sitäkään ja jos ei viilaa ni varmaa jotai 0,0000001%

mannester
02-22-2008, 07:24 PM
Aika sekava.. Jollain PAINTIL tehty?Niin onkin. Sehän on Microsoftin paras kuvankäsittelyohjelma.

Microsoft on ********

wunderbaum
02-22-2008, 07:43 PM
No joo aika....... :?

lihakirves
02-22-2008, 08:50 PM
Itse asiassa ihan hyvä idea.

Kunhan palkataan sut tekeen noi "kehitys muodot" ainakin toi päärakennus tekee vaikutuksen :D

Eiskalt
02-23-2008, 12:53 PM
muuten kiva idea, mutta ne rakennukset peittäis toisensa.

ikkuna1
02-23-2008, 12:54 PM
mitenkäs toi ansoittaja liittyy tähän?
ja miks aina galleja syrjitään, ku aina on että: ''vain teutoneille ja roomalaisille koska galleilla on ansoittaja?

kattelin myös vähän tota kuvaa esim. jos kätkökin nousis niin kyllä pitäisi hyökkääjien olla puoli sokeita, jos ei huomaa kymmen kerroksista luolaa nokkansa edessä...paljon paranneltavaa on ja en oikeen usko, että menee saksaan asti...

Armqus
02-23-2008, 01:01 PM
Noh kyllä toi ihan kiva olis mut mieti sitten kun ei nää enää talojen taakse...?

Torvi
02-23-2008, 01:23 PM
Kyllä olet säälittävä. :oops:
Ei mitään tämmöstä, joskus sulta tulee ihan hyviä juttuja ja joskus ei.

Temu
02-23-2008, 01:26 PM
Ja jos karttaa voisi pyörittää, luultavasti ainakin osa pelistä jouduttaisiin tekemään kokonaan uudestaan Javalle tai Flashille.
Ja tämähän ei ole mahdollista, koska Travian on selainpeli.

saanen kysyä että kuinkas rune sitten toimii koska se on 3d jos oikein muistan. ja sehän on tehty javalle sekä se on selainpeli :|

Ipavaiva
02-23-2008, 01:30 PM
Mietin, että ei hitos mitään tollasta


(HUOM! Kuva ei ole aito!):
http://img227.imageshack.us/img227/5959/travianlevelitoz2.png

Mut sit näin tän. Sit älysin, että pakko saada tällänen juttu :lol:

Könsikäs
02-23-2008, 01:50 PM
Jep, tää on pakko lisätä! toivottavasti viel mahollisimman tarkkaan ton sun kuvan mukasesti! Sul on tän topicin parhaat ideat!

Torvi
02-23-2008, 02:03 PM
Tällänenki ois aika IHQ? eikö?
http://img225.imageshack.us/img225/6356/munjtkyltw7.png
Gallit owns <3

rageegar
02-23-2008, 03:48 PM
Tällänenki ois aika IHQ? eikö?
http://img225.imageshack.us/img225/6356/munjtkyltw7.png
Gallit owns <3

Kyllä.

Tää on paras idea ikinä :lol:

Kuolema75
02-23-2008, 06:42 PM
Ajattelin, että Travianiin pitäisi saada leveleitä niin kuin muissakin peleissä, niin siitä tulisi heti suositumpi.

Kun rakennuksen tasoa nostaisi, siihen tulisi uusi leveli (kerros). Eli niistä tulisi kerrostaloja. Peli näyttäisi paremmalta kuin Sim City joten simssaajatkin aloittaisivat Travianin ja saataisiin uusia farmeja.
Olishan se ihan kiva, mutta ei nyt mihinkään heppatalliin,tai turnauspaikkaan:D

Laku
02-24-2008, 07:07 AM
Miksi minusta tuntuu, että täällä haisee sarkasmi. :)

monet pässit eivät sitä ole ymmärtäneet

Eihän täällä mikään sarkasmi haise, vill-v vaan trollailee. Kokeilee, kuinka pitkän keskustelun nämä torvet saavat aikaan näin tyhmästä ideasta :wink:

woronwe
02-24-2008, 07:47 AM
muuri olis kyllä aikas komee

Kuolema75
02-24-2008, 09:49 AM
Matalatkin rakennuksetkin näkyisi,jos kuvakulmaa pystyisi vaihtamaan. 8)

Jingle Bells
02-24-2008, 01:59 PM
Siitä tulisi törkeän ruma!

Torvi
02-24-2008, 02:05 PM
Siitä tulisi törkeän ruma!
Täsmälleen.

Kuolema75
02-24-2008, 02:14 PM
Siitä tulisi törkeän ruma!
Täsmälleen.
Niin eipä pahemmin 0 vuonna ollut kerrostaloja. :D

ville-v
02-24-2008, 02:31 PM
Niin eipä pahemmin 0 vuonna ollut kerrostaloja. :D
Lähes 5000 vuotta vanha kerrostalo. (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/Saqqara.jpg)

Kuolema75
02-24-2008, 02:41 PM
Niin eipä pahemmin 0 vuonna ollut kerrostaloja. :D
Lähes 5000 vuotta vanha kerrostalo. (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/Saqqara.jpg)
Juuh,eri asia.
Ehkä oli 2kerroksisia,ei 20kerroksisia. :roll:

BuBBa x
02-24-2008, 09:21 PM
Sad idea..

Aavikkobanaani
02-25-2008, 12:44 PM
MUN MIELEST VOIS TEHÄ SILLEE ET NE JOTKA EI TAJUU SARKASMIA VOIS SAADA LIPUN BANAANISAARILLE NIIKU?!

Botti
02-25-2008, 01:03 PM
Eikö niihin voisi aina tason myötä voisi
tulla jotain hienompaaHyvä idea. Esimerkiksi tason 20 rakennuksessa voisi olla 20 ovea joka kerroksessa (yhteensä siis 400), jotta se näyttäisi paremmalta.


Toi piirros on kyllä taitava, ja ne jos teet 20 kerroksisen palatsin ja sen taakse taso 1 kätkön niin sehän unohtuu sinne taakse heti.Purkamiseen kuluvan ajan voisi poistaa, jolloin voisi välittömästi ja helposti vilkaista jonkun toisen takana olevaa rakennusta.

TAI SIT VOIS TEHÄ SILLE ET KYLÄÄ SAIS PYÖRITETTYÄ

Ja entäs se levun 10 päärakennus keskellä, jota ympäröi pari 20 lvl siiloa ja varstoa..

ville-v
02-25-2008, 01:21 PM
Eikö niihin voisi aina tason myötä voisi
tulla jotain hienompaaHyvä idea. Esimerkiksi tason 20 rakennuksessa voisi olla 20 ovea joka kerroksessa (yhteensä siis 400), jotta se näyttäisi paremmalta.


Toi piirros on kyllä taitava, ja ne jos teet 20 kerroksisen palatsin ja sen taakse taso 1 kätkön niin sehän unohtuu sinne taakse heti.Purkamiseen kuluvan ajan voisi poistaa, jolloin voisi välittömästi ja helposti vilkaista jonkun toisen takana olevaa rakennusta.

TAI SIT VOIS TEHÄ SILLE ET KYLÄÄ SAIS PYÖRITETTYÄ

Ja entäs se levun 10 päärakennus keskellä, jota ympäröi pari 20 lvl siiloa ja varstoa..Jos kylää voisi pyörittää niin se näkyisi helposti.

fcpasa
02-25-2008, 01:58 PM
Ajattelin siis, että se näyttäisi vähän tämän tapaiselta (HUOM! Kuva ei ole aito!):
http://img227.imageshack.us/img227/5959/travianlevelitoz2.png

Toiset rakennukset jäisivät toisten taakse.Oliko 100ek tuommoista?

Oksu94
02-25-2008, 02:10 PM
Ei oo hyvä idea jos on vaikka 10 kerroksinen päärakennus niin laske rakennusajat ja vaikka 10 kerroksinen kätkö niin ei olisi enää mitään farmattavaa

Henkka50
02-25-2008, 04:11 PM
Ei oo hyvä idea jos on vaikka 10 kerroksinen päärakennus niin laske rakennusajat ja vaikka 10 kerroksinen kätkö niin ei olisi enää mitään farmattavaa

Nyt meni minulta jotain ohi :roll: Mihin ne kerrokset vaikuttavat, muuhun kuin näköön?

Kaani
02-25-2008, 05:03 PM
Oon sun fani Ville-v :lol:

mika95
02-25-2008, 05:37 PM
ei tollasa kyllä tulis ihan sekava. Sen sim cityki olis parempi :oops:

Kaani
02-26-2008, 05:09 AM
ei tollasa kyllä tulis ihan sekava. Sen sim cityki olis parempi :oops:

Reps :lol:

zimazuma
02-26-2008, 06:00 AM
Travian on mun mielestä ihan hyvä tällaisenaan, muttaa idea on hyvä.

korpisoturi
02-26-2008, 08:55 AM
Minusta menisi ainakin ihan vituiks koko peli jos jotain torneja tänne tulee prkl :D

reiskaseiska
02-26-2008, 10:02 AM
Vois olla hyvä idea, jos sen toteuttas kuten tribalissa ja crusadesissa

Kustaa III
02-26-2008, 12:32 PM
Joo..ei kiitos! Tuskinpa tollaista kauan jaksaisi katsella!

Joototaa
02-26-2008, 02:26 PM
Näyttää kyllä siltä ettet sinä saisi lisää farmeja.. Sullahan on kylä täynnä kätköjä :roll:

ville-v
02-26-2008, 04:26 PM
Näyttää kyllä siltä ettet sinä saisi lisää farmeja.. Sullahan on kylä täynnä kätköjä :roll:Se on naapurin kylä, ei oma.

red-dragon
02-26-2008, 05:15 PM
Ajattelin siis, että se näyttäisi vähän tämän tapaiselta (HUOM! Kuva ei ole aito!):
http://img227.imageshack.us/img227/5959/travianlevelitoz2.png
Ratkesin tolle 200%! En kannata mitään SimCity stylea. Ville-v, tee tollanen grafiikkapakkaus!

Samit69
02-26-2008, 05:23 PM
En tiedä oiskos tossa mitään järkeä!! Mutta jotkut muut voi tykätäkin

Kaani
02-26-2008, 06:00 PM
En tiedä oiskos tossa mitään järkeä!! Mutta jotkut muut voi tykätäkin

Niin kai...sitten...

änänänä
02-26-2008, 07:37 PM
Pitää tässä vaiheessa huomauttaa, että pelaan travianii
osittain, koska tämä vanha koneeni ei sisällä tarpeeksi
keskusmuistia, jotta voisin pelata jotain, jossa on paremmat graffat. Jos tääkin muutettais, mitä mä sit belittäisin? :wink:

Olisikohan siinä edes mitään järkeä tehdä kaikista peleistä samanlaisia? Välillä on mukava vaihtaa peliä erilaiseen. :|

ville-v
02-27-2008, 06:00 AM
Jos tääkin muutettais, mitä mä sit belittäisin? :wink:
http://scrs.freehostia.com/

DreamEater
02-27-2008, 03:03 PM
Mikäli Kylän yleiskatsausta voisi pyörittää että näkee kaikki rakennukset :wink:

E: Sitten asukkaat huutavat tyyliin
"Voi ei! Varasto kaatuu! Sen jälkeen viljasiilo! KAIKKI SORTUU!!!"

Tyypillinen dominoeffekti :roll:

Joototaa
02-27-2008, 08:14 PM
Näyttää kyllä siltä ettet sinä saisi lisää farmeja.. Sullahan on kylä täynnä kätköjä :roll:Se on naapurin kylä, ei oma.Milläs sä naapurikylää kiikaroit ootko vahtina vai mitä?

Vuhuu
02-28-2008, 10:20 AM
Aika sekava.. Jollain PAINTIL tehty?Niin onkin. Sehän on Microsoftin paras kuvankäsittelyohjelma.

grafiikkapakkauksia olisi vaikeampi tehdä. jos oikein ymmärsin.

arttulauri
02-28-2008, 05:02 PM
joo mut oliks keskiajalla kerrostaloja :?: ei ainakaan mun mielestä. ei olis hyvä idea

ankzilla
02-29-2008, 02:36 PM
Ei varmasti! Lopettaisin Travianin pelaamisen siihen paikkaan!

ville-v
03-03-2008, 10:19 AM
joo mut oliks keskiajalla kerrostaloja :?: ei ainakaan mun mielestä. ei olis hyvä ideaGooglaamalla keskiajan kerrostaloja löytyy mm. tämä kuva (http://vuodatus-static.web-effect.net/g/11809/315249.jpg).

toniko
03-06-2008, 12:19 PM
olihan esim. antiikin Roomassa keisari Neron aikaan kerrostaloja (v. 54-68 )

Epoxi
03-06-2008, 12:38 PM
Mielestäni ihan varteenotettava idea.

pele007
03-06-2008, 12:47 PM
surkea. ei oo mitää älyy senkin pavianska xD

korvakarva
03-06-2008, 12:57 PM
Eikö niihin voisi aina tason myötä voisi
tulla jotain hienompaa
Se olisi hyvä ja jos niis tä tulis isompia eikä korkeampia :wink:

Dallu
03-06-2008, 01:13 PM
olihan esim. antiikin Roomassa keisari Neron aikaan kerrostaloja (v. 54-68 )

TURPA KII RUTON KOULU HISTORIA FRIIKKI

Kojima-Chan
03-06-2008, 01:33 PM
En oikein pidä ideasta. Jos niistä tulisi tuollaisia 'kerrostaloja'.

G-unit
03-15-2008, 06:06 PM
ite oon sitä mieltä et sen pitäis kehittyy hienomman näköseks EI kasvaa. se ois ensinnäkii ihan tyhmän näkönen ja sit sitä joutuis jotenkiii pyörittelee.. missäs mun marketti on???


http://www.travian.fi/?uc=fix_42373

YuHo
03-17-2008, 11:46 AM
No kyllä tää sun pause ja pikakelaus ideaan verrattuna vaikuttaa todella älykkäältä tai sitte ei. :D