PDA

View Full Version : """"BUGI"""



pr0g8merR
04-29-2007, 09:58 PM
miksei teutonit saa vankeja onks tää joku niinssnaottu """BUGI"""11?????

pikku-asterix
04-29-2007, 10:03 PM
pelaan kans teotoneil mut kaveri kerto et tarvii päärakennus 3:mosen ja sit jotain täyty olla viel ja galloilla ja roomalaisila tai jommal kummal vaa :D :D

pr0g8merR
04-29-2007, 10:07 PM
meneepäs hankalaX

rameZ
04-29-2007, 10:20 PM
VAIN gallialaisilla on ansoittaja.

Egoist XIV
04-30-2007, 05:28 AM
Teutonit/roomalaiset EI voi ottaa vankeja. Lukekaa ohjeita FFS :!:

pelaan kans teotoneil mut kaveri kerto et tarvii päärakennus 3:mosen ja sit jotain täyty olla viel ja galloilla ja roomalaisila tai jommal kummal vaa

Kaverisi tieto on väärä. Kts. viestin ensimmäinen kappale

Sílvèr
04-30-2007, 05:52 AM
miksei teutonit saa vankeja onks tää joku niinssnaottu """BUGI"""11?????

Ei hitto tää tietää varmasti ton asian.. Ja egottaa rankillaan :D

hatluer
04-30-2007, 06:45 AM
Senkun egottaa. vp kasvussa...

converse
04-30-2007, 06:59 AM
Yksinkertaista. Syynä on se, että vain gallialasiset saavat vankeja.

SkuX
04-30-2007, 07:08 AM
Lue ohjeet ennenku kysyt noin tyhmää..