PDA

View Full Version : "Oletko aivan varma?" Markettiin!



Lartza
04-25-2007, 04:42 AM
Aargh! Se on ihan pakko saada. Tiedän, että moni on tehnyt kaupan väärinpäin. Eli näyttäisi mitä olet vaihtamassa ja mitä saat tilalle ja kysyisi varmistuksen. Tämä oli vaikka kuinka mones kerta kun painan väärin!

Dna Kerma
04-25-2007, 04:54 AM
'Hiljaa hyvä tulee' 8) olishan se varmasti hyvä uudistus, tai sitte jonkinlainen marketin ulkoasun muutos että olis Niin selkeä että mokaamisen mahdollisuus olis tosi pieni :P

Ollimus
04-25-2007, 05:11 AM
KYLLÄ!!! Vaihdon JUURI äsken 1000 puuta 750 rautaan, kun piti vaihtaa sellaset 1000 viljaa 1000 saveen

ja MONIA muita samallaisia -.-

mustapörssi
04-25-2007, 05:22 AM
ehdottomasti!

[WLB] ThaElf
04-25-2007, 07:03 AM
Se toimisi kaksiteräisenä miekkana, mutta ainakin virheet vähenisisivät. Aikaa vaan menisi kun tekee massa kauppaa. (i.e. 10 kauppaa)

Mutta semmotta se on. Virheitä ei ole tullunna tehtyä, koska kattelen ostoksia rauhassa.
Hitaasti hyvä tulee.

Mutazombi
04-25-2007, 08:00 AM
Ittekin ryssin äsken kun ostelin puuta :oops:

Pitäisi kyllä tulla sitten keino säätää "oletko varma" kysely pois päältä, muuten tulisi vain lisää narinaa :wink:

summoner
04-25-2007, 11:27 AM
Muistaakseni joku moderaattori tätä on jo ehdottanu. Vois laittaa linkin siihen ja viemäröidä tämän. Itse tarkistan että painan oikean.

Judge
04-25-2007, 12:33 PM
Tuo olisi hyvä idea niille jotka eivät jaksa tarkistaa itse millaista kauppaa tekee. En toki vastusta tätä. Hyvä muutos se olisi, mutta silloin pitäisi voida kytkeä toiminto pois päältä tai minulla menisi hermot.

Silloin, kun pelaamisen aloitin odotin kyllä tuollaista varmistusta, mutta ei ole sen puute haitannut.

SkuX
05-02-2007, 12:12 PM
Ihan kätevää se olisi, jos painaisi vahingossa väärin.

Gryptonick
05-02-2007, 12:49 PM
Eihän siitä olisi mitään haittaa, pitäisi uhrata huikeat 5 sekuntia, kun ruutuun tulee "Oletko varma?" sitten näkyy mitä vaihtamassa ja mihin. Eipä tuo minua häiritsisi. :)

Zimppa
05-02-2007, 12:52 PM
Kyllä tämmöinen markettiin! Monestikkiin on tullut väärä vaihto. :( Kerrankiin meni jonnekkii 12 tunnin päähän.

Wanda
05-02-2007, 12:59 PM
Kannatan koko sydämmestäni!

LasaH
05-02-2007, 01:24 PM
mainio idea! itelläni ei tosin oo kertaakaa ostanu väärää mut ois se silti hyvä

Keisari Ceessari
05-02-2007, 05:38 PM
Täähä on nyt sellanen juttu että toi on melko turha, jos niinku hoitais homman rauhallistesti.

Tai sitten jos vahingossa painais väärin niin sitten siihen tulis bat mainin naama niinke melkeen muttei liikaa tietteks ja se sanois että ei se noin mene ja menis tuhoo sen kylän kenen tarjouksen otti.

webrator
05-02-2007, 06:40 PM
no mitä hyötyy on siitä et tohon tulee sellanen ikkuna vilkkumaan jossa lukee "oletko aivan varma?" laittaa ok nii tulee ikkuna jossa lukee "oletko aivan varma, että olet aivan varma?" jne. kunnes et enää muista että kummin päin se oli esim. viljaa annetaan ja rauta otetaan oli. vai olikos se rautaa annetaan ja viljaa otetaan.

jos joku tajuu ton pointin

virtanen
05-02-2007, 07:14 PM
Olen aika monesti tyriny kaikki paikat... Esim jos näen että ''Vau tossa on jätkä joka myy 1000 viljaa 100 rautaan vaihdetaampas'' Ja kohta viljat on lopussa... Aivan mahti idis!

Bronze
05-03-2007, 02:59 AM
Minäkin kannatan!

SkuX
05-04-2007, 10:47 AM
Olen aika monesti tyriny kaikki paikat... Esim jos näen että ''Vau tossa on jätkä joka myy 1000 viljaa 100 rautaan vaihdetaampas'' Ja kohta viljat on lopussa... Aivan mahti idis!
Paitsi että kaupat tapahtuu korkeintaan 1:2 suhteella.

ArM
05-04-2007, 11:54 AM
Jooh, mäkin ryssin tänään yhden kaupan, tuollainen toiminto olis pelastanut mut sähläämästä, nyt menee pari tuntia hukkaan, kun joudun myymään nekin pois, mitä saan siitä kaupasta. Eli tarkotus oli ostaa savea tai puuta raudalla, mut ostin vahingossa viljaa.

Se mistä piti painaa, oli varmaan sen mistä painoin, yläpuolella, tai alapuolella...

Jezebel
05-04-2007, 01:11 PM
Jooh, mäkin ryssin tänään yhden kaupan, tuollainen toiminto olis pelastanut mut sähläämästä, nyt menee pari tuntia hukkaan, kun joudun myymään nekin pois, mitä saan siitä kaupasta. Eli tarkotus oli ostaa savea tai puuta raudalla, mut ostin vahingossa viljaa.

Se mistä piti painaa, oli varmaan sen mistä painoin, yläpuolella, tai alapuolella...
Tervetuloa kerhoon. Itse ostin eilen paljon rautaa ja myin pois savea, vaikka piti tehdä täsmälleen toisin päin. Jonkinlainen perumisen mahdollisuus olisi kyllä ihan kätevä.

Zulgar
05-04-2007, 02:23 PM
Olen totaalsisesti tämän puolesta. Pari kertaa on taphatunut pikku kömmähdyksiä, joilla oli kylläkin suuret vaikutukset.

Commo
05-04-2007, 05:11 PM
Ja kun käyttäis "Lähetä resursseja" (yks suuntaista vaihtoa) sais olla kyllä että kauppiaat sais vedettyä takaisin 1.5min sisällä ihan niiku sotilaatkin

cugros
05-04-2007, 05:16 PM
Ja kun käyttäis "Lähetä resursseja" (yks suuntaista vaihtoa) sais olla kyllä että kauppiaat sais vedettyä takaisin 1.5min sisällä ihan niiku sotilaatkin
Ja näin syntyisi voittamaton kätkö, etenkin teutoneille; kun rakentaa marketin, voisi lähettää 1000 ressua heti turvaan hyökkäyksen sattuessa.

No, en minä kyllä itse tarvitsisi "oletko varma" nappulaa markettiin, mutta jos joku sen tarvitsee niin siitä vaan. En vastusta.

Dart
05-05-2007, 06:22 AM
En ole koskaan kämmänyt marketissa, koska se on minulle elinehto. Minulla on lähes koko ajan 5 kauppiasta matkalla. Kannattaa vain katsoa tarkkaan mitä tradettaa.

CopyrightTatska
05-05-2007, 06:47 AM
Kyllä tarvitaan kaupan varmistus. On tullut vaihdettua juuri väärinpäin liian monta kertaa. Täysiä puupäitä (minä mukaanlukien) varten voisi olla ruutu tyyliin:

Tehdäänkö tämä kauppa?
Sinulle tuodaan: 1000 puuta
Toiselle pelaajalle lähetetään: 1000 savea
Aika: HH:MM:SS

[Kyllä] [Ei]

topa12
05-05-2007, 11:44 PM
mun mielestä se on aivan mahtava idea (vaikka en ite oo mokannut kertaakaan) :D

silakka
05-06-2007, 08:36 PM
Todellakin kannatan! 8)

Netmonkey
05-06-2007, 09:09 PM
Silleen, että sen saa pois päältä tarvittaessa niin miksipä ei.

Hawkfin
05-09-2007, 12:15 PM
kyllä! ehdottomasti kannatan tätä.. äskön menin markettiin ja painoinkin vahingossa hiiren nappulaa niin tuli sitten kallista rautaa :( vaikka piti ostaa savee.
eli pitäis tulla saman tyylinen ikkuna mikä tulee kun lähettää joukkoja toiseen kylään. eikä pitäis olla kovin vaikeekaan tehdä?

ja ennenkin käyny tälleen eli väärää tavaraa vaihtanu :(

webrator
05-09-2007, 03:18 PM
Silleen, että sen saa pois päältä tarvittaessa niin miksipä ei. jos on tollen nii sit siit ei pitäs olla haittaa niille jotka viittii kattoo mitä on tekemässä.

tomppa..93
05-09-2007, 03:23 PM
Just kun olin vaihtamassa 1000 savee 1000 puuhun kaveri tökkäs mun kättä ja vaihoin 1500 savee 750 viljaa :evil:

Ryökäle
05-09-2007, 05:35 PM
Eipä ole tullut vielä virheitä tehtyä, mutta olen silti sitä mieltä sellainen varmistus saisi olla.

pirlo
05-09-2007, 05:42 PM
Kannatan ajatusta koska on itsellänikin tullut pari virhe kauppaa ja olen huomannut liian myöhään . Eli hyvä idea :D