PDA

View Full Version : [b]Miksei voi olla kahta tiliä per palvelin?[/b]



Haukkaboy
04-24-2007, 09:08 PM
Ois hyvä jos vois pelata kumpaaki, yköstä ja uutta kakosta. Harmittas lopettaa tuo peli mikä on menosa ja aloittaa uus kakonen ihan alusta.

AnttiA
04-24-2007, 09:12 PM
voithan sä pelata ykköstä ja kakkosta samaan aikaan, mutta et kahdella tilillä samalla serverillä. Tuo sinun otsikkosi kun ei täsmää kirjoituksesi kanssa.

hendrix
04-24-2007, 09:18 PM
troll? :D ei kukaa noin tyhmä oo

Kiavari
04-25-2007, 04:28 AM
Niin, server on palvelin. Eli et voi tehdä kahta hahmoa samalle serverille.

novalan
04-25-2007, 08:56 AM
troll? :D ei kukaa noin tyhmä oo

Eiks tää just todistettu? :lol:

Siis hei kaveri, niinku sanottu; serveri=palvelin ja jokainen maailma toimii omalla palvelimella. Ja edelleen jokaiseen maailmaan voi luoda yhden(1) käyttäjätilin.

Judge
04-25-2007, 05:00 PM
Voit pelata samalla serverillä jos luot uuden sähköpostitunnuksen itsellesi. (Ainakin luulen niin.)

Netmonkey
04-25-2007, 05:50 PM
Teoriassa voit, mutta se on säännöissä kiellettyä ja ihan aiheesta.

matoro007
01-02-2008, 06:28 PM
voit tehdä acon 1 servulle ja 2 servulle,mutta et toiselle kahta ukkoo.

Thenichir
01-02-2008, 06:39 PM
Ja tämäkin aihe oli pakko kaivaa sieltä Huhtikuulta? Jätetäänpä ne väliin tästä eteenpäin.