PDA

View Full Version : Koordinaatit.



Maximilian
04-08-2007, 01:10 PM
Tämmönen idea, että jos vaikka siinä rekisteröinti kohassa on se ''aloitus-suunta'', niin olisi parempi jos voisi valita itse koordinaatin mihin aloittaa. Mun kaveri pelaa tätä, niin olisi kiva aloittaa ihan vierestä. :D

Jarppe
04-08-2007, 03:02 PM
Tuo aiheuttaisi sellaisen ongelman, että esim. uuden serverin aloittaessa joku ryhmä voisi määritellä kyliensä sijainnit toisiinsa nähden erittäin tarkkaan. Tämä tietysti helpottaisi kyseisen alueen hallintaan saamista merkittävästi.

Tuomo the great
04-08-2007, 03:11 PM
Harvinaisen hyvä idea. Tosin pitäisi pystyä varmistamaan ettei ketään ole vielä vallannut sitä ruutua ja pitäisi olla mahdotonta laittaa kylää alussa koordinaatteihin (350|350) tai muualle kauas.

Van
04-08-2007, 07:40 PM
No jos siihen pistetään joku kaukaisuusraja.Tuon valloittamis ruutu hommelin voi tehdä niin,että tulee ilmoitus ylös (tyyliin ruutu 69-666 on jo asutuksessa) ja pelaaja voi valita uuden koordinaatit :roll:

Tyrsä
04-13-2007, 07:16 AM
joo mut mist tietää mitä sillä kohdalla on

Roman Fort
04-13-2007, 07:38 AM
Muuten ihan hyvä ajatus mutta entäs jos hän laittaa niin ettei ketään ole lähimaillakaan? Hän ei pysty hyökkäämään mihinkään, hän ei pääse moniin liitoumiin jne. :?

koma76
04-13-2007, 08:01 AM
juu hyvä idea... mutta ehkä ei ihan tarkkaa koordinaattia, vaan joku tyyliin "15 ruudun sättellä koordinaateista x,y"

Xonoxus
04-14-2007, 02:14 PM
ja kaikkia jo alottaneita vituttaa kun eivät päässeet haluamaansa paikkaan?