Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 64

Thread: Fix 24 - Voittopuhe

 1. #11

  Default

  Semmone fixi sitte =D

  kiitokset servusta/muusta

  mind
  t0mbl
  jabbe
  zanttu
  laurushka
  neverlucky
  jakeee
  Teddis

  Erityismaininta: kiitti lantti<3
  Last edited by MAIKKE; 04-29-2017 at 01:48 PM.

 2. #12

  Default :)

  Jaahas mitäs sitä sitten tähän kirjottaisi.. Enismmäinen kerta kun tänne tulen mitään kirjoittamaan.

  Servu aloteltiin tosiaan romppu tilillä jossa 4 pelaajaa, liittona toimi KK "vanhojen" tuttujen kanssa.

  Noh ei mennyt kun 2 pv ja yhdellä meni jo moti toinen lähti siitä toiselle tilille ja kolmas todella unactive.. peliä lähettiin siis pelaamaan yksin. alku meni vähän vituiksi kun osa halusi sims ja osa heti tekemään joukkoja.. croppi saatiin (*-*38‬‬|**8‬‬)‬‎. vieressä oli pelaaja Sherk, joka teki kiusaa jonkin aikaa, perus hyökkejä pikkukyliin ja keitaisiin, hetken sitä touhua kattelin ja kysäsin apua naapurilta (sumppi) ajettiin sherkin nutit alas ja ei kauaa mennyt kun tili olikin deletty, kiitos siitä sumpille!!

  tovin siinä pelailin kun kysyin viime fixin kaveria mukaan, pelasi itse tilillä Warlord, sielläkin oli ilmeisesti moti pulaa joten Juhveli siirtys mun tilille. Siitä oli todella iso apu meikäläiselle. Luotettava irl kaveri joka hoisi hommansa loppuun kunnialla!! sims sijotus nousi vauhdilla ja joukkojakin tuli kiitettävästi!! Juhvelille iso kiitos <3 ei enään servuakaan ilman sua

  Homma lähti etenemään Shrekin jälkeen, rauhassa saatiin olla, ei tainnut yhtään kovaa tulla koko servun aikana Meillä oli pieni "iskuryhmä" valtailtiin WHAT! liiton kyliä ihan hyvä määrä, tämän homman hoisi tili tuplatuho (luupaa) hyvät suoritukset Odottelin koksa WHAT!:ilta tulee meille päin, mutta koskaan ei punamiekat ei vilkkunut.. Eipä WHAT!:sta kuulunut koko servuun mitään.. Saimme olla koko servun ihan rauhassa, yhtään kähinöitä ei meillepäin tullut.. mikä vähän ehkä yllätti

  WW skaba jäi mielestäni aika heikoksi, paljon offea jäi kotiin mukaanlukien me. Noh näitä sattuu

  jätän tämän lyhyeksi syystä: Vappu  Zanttu Hoisit liiton liiduumisen ihan pirun hyvin!! servusta toiseen mitä teidän kanssa pelaillu niin ihan loistavaa toimintaa!! Kiitos siitä Zantulle.
  T0mbl Ihan mahti tyyppi hyvät jutu ollaan saatu aina aikaan! Miitataan taas ens kuussa V <3 T
  Jabbe Täys k*sipää... no ei iha ministeri XD mukava jutella ja muutenki mukava sälli, miitataan meki ens kuus ;P
  Laurushka Hyvin hoisit hommas! vaikka olitki kova kitisemää oot ihQ <3
  KK Iso kiitos koko porukalle!! yhteistyö toimis hyvin ja apuja sai aina (lähes aina) kun vaan kysyin neuvoja yms! kiitos kaikille!

  Laakkone sun purnukkas kummittelee viel monta vuotta kaikkien whatsapp ryhmässä olioiden unissa.

  statseja..

  Sims: 14
  off: 76
  deff: 226


  Hyvää vappua vielä kaikille!

 3. #13

  Default

  Omasta puolesta kanssa kiitos KK-liitolle aivan huikeita tyyppejä kaikki hyvässä porukassa on aina kivempi pelailla. Mukava oli palailla monen vuoden tauon jälkeen takaisin ja huomata että kyllä täällä hommat vielä jotenkin pysyvät hanskassa.

  Lyhyestä virsi kaunis kiitellään nyt vielä lopuksi niinkun kuuluu.

  qrps Ilman sua tää ei ois ollu läheskään näin mukavaa. Monet yöt vietetty liiton kannulla joko suunnittelemassa miten aiheuttaa kiusaa naapureille tai vaan puhumassa niitänäitä.
  Pörri Kauneimmat allyt mitä olen lukenut <3
  IcyTower idlaava "lapin"mies ja kahvin suurkuluttaja
  ja lopuksi koko KK liitto onnea ja menestystä jatkossakin!

 4. #14

  Default

  Kirjoitellaan Battle Beast -tilistä jotain:

  Lähdettiin kierrokselle heti aamusta kolmen pelaajan kokoonpanolla: Jape73, kokoliha, minä. Itse tulin uutena pelaajana tilille, joten en oikein tiennyt minkätasoinen tili saataisiin kasaan, mutta oma henkilökohtainen tavoite oli top20 tili. Ensimmäinen viikko lähti suhteellisen hyvin käyntiin, saatiin olla aika pitkälti rauhassa ja onnistuttiin raidaamaan top2-mitalli. Saatiin vielä Ibbe mukaan, mikä jonkun verran nosti tilin aktiivisuutta. Pelattiin täysin offipainotteista tiliä ja tukenamme oli muutama pakkitili. KK-liittoon mentiin pitkän harkinnan jälkeen Jaasperin mukana.

  Seuraavat viikot meni pitkälti raidatessa, jotain lähialueen pelaajia tuli ajeltua, mutta ei otettu mitään suuria riskiä ennen artefakteja. Tavoitteena oli hakea kaksi faktia une + joku pieni, mutta se ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Lähistöllä ei ollut kuin unehaukka ja -ilveilijä, jotka liittolaiset hakivat pois. Me päädyttiin hakemaan suuret bootsit, raidaamista ja opsuilua varten. Lisäksi yritettiin pientä haukkaa, mutta ei aivan ehditty origosta, myöhästyttiin noin tunnin verran. Onneksi pakkipelaajamme Kirahvikana onnistui hakemaan pienen pullan, joka nopeasti siirrettiin meille.

  Suuret bootsit: http://www.travian-reports.net/fi/report/4751190724f

  Artefaktien jälkeen aloitettiin liiton kanssa opsut What!-liittoa vastaan. Ensimmäinen opsu ei mennyt ihan nappiin meidän osalta. Osa porukasta jätti ajamatta yms. Näin ollen vedettiin romppumuuria päin Julius Caesarille, mutta onnistuttiin silti varastamaan pienet bootsit, jotka annettiin Reddington tilille. Toisessa opsussa osallistuttiin Fakiirin cäpin tuhoamiseen.

  Pienet bootsit, Julius Caesar: http://www.travian-reports.net/fi/report/475124ed294
  Fakiirin cäpi: http://www.travian-reports.net/fi/report/4751377391a

  Ajettiin meidän turha valtailukäyttis WW-ohjeeseen, koska KK solmi rauhan Rejectedin kanssa. Näin ollen ei ollut enää vallattavia kyliä.

  WW-ohje: http://www.travian-reports.net/fi/report/4751628cc11

  Whatilla ei ollut kiinnostusta opsuilla meitä vastaan, joten seuraavissa opsuissa kohteena oli Kelan porukka. Aluksi ei saatu opsuissa kovinkaan suurta vahinkoa aikaiseksi, lukotimme muutamia boostikyliä. Myöhemmin otettiin oikeesti kovia kohteita ja Vapaaherran ja Drakomatafakan WW-lanakylät katosivat kartalta. Alla muutamia raportteja opsuista.

  Kiviperse, random kylä: http://www.travian-reports.net/fi/report/475147db379
  Pyllymäki, random kylä: http://www.travian-reports.net/fi/report/47515cdf8f7
  Vapaaherra, WW-lanakylä: http://www.travian-reports.net/fi/report/47517191878
  Drakomatafaka, WW-lanakylä: http://www.travian-reports.net/fi/report/47518670290
  Drakomatafaka, WW-lanakylä: http://www.travian-reports.net/fi/report/4751985d2ed

  Lopuksi oltiin ainoita liitosta Reddington tilin kanssa, ketkä pääsivät pudottamaan ZK:n tornia.

  rtbro, WW-ajo: http://www.travian-reports.net/fi/report/47520eddc85

  Kaiken kaikkiaan tosi rauhallinen ja ehkä hieman tylsä kierros meidän osalta. Ei saatu mitään koviä mähinöitä aikaiseksi, mikä olisi tuonut hieman enemmän mielenkiintoa. Itse hoidin pääasiassa tilin juoksevia asiota, osallistuin opsuihin, raidasin ja päivitin kyliä sen verran, mitä kerkesin opiskelujen ohella pelaamaan.

  Kiitokset:
  - Laurushka & Zanttu hoiditte hommanne suhteellisen hyvin alusta loppuun, vaikka jouduin pari kertaa antamaan hieman palautetta.
  - Kaikki tiliämme tukeneet pakkipelaajat: Lenkkimakkara, diapam, HurjaBysto ja Kirahvikana. Valitettavasti ei tullut pakeille kovinkaan suurta tarvetta, koska kukaan ei uskaltanut ajaa meille. What ja ZK hämyttelivät jonkun verran, mutta eivät ajaneet. Olisi ollut nimittäin hyvät seinät vastassa.
  - Tilin pelaajat: Jape73 aamuvirkku ja tilin kovin raidaaja, kokoliha pelaili työnsä ohella suhteellisen aktiivisesti ja hoiti osaa opsuista, Ibbe jaksoi alkukierroksesta vahtia tiliä yöllä, kun muut eivät pystyneet.
  - KK:n porukalle mukavasta peliseurasta ja hyvästä yhteishengestä.


  Bueeulf toivottaa kaikille hyvää wappua!
  Last edited by Ryodon; 04-29-2017 at 03:50 PM.

 5. #15
  Asukas Junnu-'s Avatar
  Join Date
  Sep 2016
  Location
  Keminmaa
  Posts
  27

  Default

  Onnittelut voittajille! Vai voitettiinko me?

  Tavallaa iha siistiä olla voittaja, mutta ite tietämätön siitä! Kiitti kiitti äijät!
  Joku hullu sopi kuulemma foorumeilla dibloja meä puolesta, nii ei tarvinnu ite hoitaa mitää! En voi kiistää ettei olis mukavaa, ko noin vain liitetää mukaan voittajiin!

  Mitä jäi käteen? Ainakaan en taaskaan hävinnyt!?

  Tili oli BaX fakteihin saakka, mutta päädyttii sit delee. Ei intistä jaksa enää vääntää, gonahdin!
  Loppuservun ajan oli tiedossa GonaPoikien passu, mutta itse tilillä kävin kerran viikossa. Silti voitin?

  Fixiem taso laskee, mutta Lantti on yhä vaan enempi söps??

  Veikka & moe- on söps, Lanttiki jo vähäse <3
  Fix3 Missä-X | Fix6 BaX | Fix14 BaX | Fix15 BBQ | Fix19 BaX-Power | Fix20 BaX-Power | Fix21 Hanuristit | Fix22 Pocahontas | Fix23 Puppelit | Fix24 BaX

 6. #16
  Asukas tragedia's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Location
  Vantaa
  Posts
  21

  Default

  NO JONNEJA MEILLE ....OIKEESTI JEDIT KYSYY MEILTÄ APUJA,,JOS oikeesti tietää nii tapute.llaa niil
  oli nii ala keirtone setti,zantulle kovat opsit liidu hommist,ikinä ei vaiekeeta tehny vaikka opsuja tuli olan takaa,haluun nähä veil uudestaa,fixxie ehkä kaunenin mun silmää..nyt sait se voittos mitä himoitsit

  -cece
  -----------
  Fix7 SpookyBaby/Fix8 RattoPojat/Fix9 Munakoisot/Fix10 Y.2.K/Fix11 epiclol/Fix16 Kallu609/fi19 janikeka/fix19 k-18/fix20 K-18/ fix 24 Bullsouce

 7. #17

  Default

  Että sellanen comeback. Viimeisimmästä kosketuksesta travianiin aikaa sellanen 4-5 vuotta (en ees ite muista kauanko tarkalleen). Vitosserverin alun jälkeen mieleeni juolahti travianin olemassaolo ja päätin lähteä sinne mukaan, mut sehä meni yhtä hyvin ku jeesukse pääsiäinen alusta alkaen, joten siitä fixille mukaan ja koittaa onnea uudelleen. Tarkotus oli vaan päästä kokeilemaan pitkästä aikaa miten menee, mut meniki vähä pidemmälle homma

  Paljon oli unohtunut ja paljon oli tullut uutta. Serverin alussa hain paikkaani kauan ja lopulta päädyin Räyh:n riveihin, jossa alkoi tämän kauan sitten unohtuneen pelin koitos. Aiemmasta pelikokemuksesta sen verran, että kyllä sitä on joskus ollut onnistumisiakin servereillä ja ww:seen kosketusta kerran sitterin sijaisena hetken aikaa. (wow)

  Hyvin rauhaisasti meni koko servu ilman mitään suurempia kommelluksia. Vähän piti lähtee uhmaamaan rejectediläisiä yhdes kohtaan ja turpaanhan sieltä tuli. Onni onnettomuudessa, sain loputki kylät 100/100 –alueelle ww-kylän viereen. (mitä ei sitten loppujen lopuksi otettukkaan). Räyh:stä sitten muun porukan mukana dodon siipien alle FR:ään ja siitä sitten ww-tiimin ZK-liittoon.

  Päätettiin mun ryhtymisestä ww raksaajaksi jossain serverin puolessavälissä, ja oli aika utopistinen ajatus siinä vaiheessa, mut siitä se sitten kumminkin lähti ja tässä sitä ollaan, hopee ei oo häpee vai miten se meni?

  Kiitokset kaikille Räyh:n, FR:n ja Kelan pelaajille! Oli hauskaa ja vedettiin olosuhteisiin nähden hyvin! Itellä ei ole varaa kritisoida kokemattomuuden takia, mutta oon samaa mieltä kuin muutkin: olisihan se voinut paremminkin mennä Oli kyllä hyvä tunne painaa ww jonoon tasolle 99 Pullausta huusin kuin hullu päivittäin ja paniikin omasin viestein pakkeja sinne sun tänne, että pahottelut jos kävi rasittavaksi Kaikki pullauksetkin onnistu hyvin loppujen lopuksi, ja pakkia ww:llä oli parhaimmillaan 5,6M.

  Onnittelut KK:lle ja fixielle! Ansaittu voitto  Lupasin ww kisaan lähtiessä, että yritetään antaa edes jotain vastusta teille, ja parempi voitti! (no kyllähän suoraan sanottuna vähän v*tuttaa, mut eikös se ole ihan tervettä).

  Dodo: Mahtava liidu! Ei olis kyllä tullut ww raksauksesta mitään ilman sua. Mahtava äijä muutenki, nähdään tulevilla servuilla (eikös?).

  Vapaaherra & Chekkonen: Myös ilman teitä oltais oltu kusi sukassa ww:n suhteen, että kiitos kaikesta avusta, eiköhän meki tavata jatkossa servuilla!

  Hasseli: Työnnä ne whatsapp hymiös jo sinne, minne aurinko ei paista xD Noeivaan, mahtavaa juttuseuraa ja korvaamaton apu Z:n johdossa. Tuleppa Lahteen kaljalle joku pv.

  En rupea erittelemään tähän parhaita pullaajia tai jaa muita erityiskiitoksia, et yhteisesti kiitokset kaikille vielä avusta!

  Statseissa ei ole kehumista, mut ekaa kertaa ww raksaajana ihan hyvä panos omasta mielestä. Koulun ja töiden ohella menty aika pienillä unilla myöskin. En o tännekää koskaan oikein mitää kirjotellu et ehkä myöhemmi tulee vähä asiantuntevampaa tekstiä!

  EDIT// Chekkonen ja dodo tosiaan sittereinä, erityine kiitos heille, en tiä miksen huomannu mainita, tekivät tosi ison työn! Ehkä pidin itsestään selvyytenä et kaikki tietää, vaikka olikin selvää vaan Z:lle ja kelalle

  Nyt kaljaa koneeseen! Hyvää vappua!

  -Rtbro
  Last edited by rtbro; 04-29-2017 at 08:12 PM.

 8. #18

  Default

  Se oli sellanen kierros tällä kertaa.. loppu aika nopeesti kun ei natut ehtiny viel alottaa.

  Tälle rundille lähdettiin vanhalla porukalla parin servun tauon jälkeen ja ennen peliä jo oli tiedossa että paikat What:sta löytyy, ja tilin nimeksi pienen pohtimisen jälkeen tuli Joku toinen. Tiedossa oli ettei kovin paljoa ehdi pelailla ja pakkitiliä lähdin gallina pelaamaan, no salamit kehitty nopeesti startteriin ja farmaus käyntiin. Sen ties mihin se johtaa ja näin alkoi cäpilanan teko tarkoituksena hakea niin monta faktia liitolle kun ehtii, pikkuhaukka sit ainoa joka jäi käteen lähes ilmattees, 2k+1k joukkomenetyksillä.

  Alusta asti sai olla suht rauhassa, mitä nyt joku hööki startteriin Lodewolfilta tuli ja sekin seinättiin. Cropin lähelle sit alkoi kerääntymään # porukkaa jotka lopussa oli Spedeissä kaikki. Yllätys oli suuri kun ei ensimmäistäkään attia heidän suunnilta tullu vaikka koitin joitain kertoja kiusailla.
  KK opsuili meille joitain kertoja, muilta ei sit mitään kuulunu vaikka odotettiinkin. Pikkubuutsit tais ollakin ainoo fakti joka lähti, sekin pikku kämmien takia. vahti torkkui ja pari heroo delas faktin siirtoon
  Kelalta pientä yritystä yksittäisille tileille mitkä seinättiin helposti.

  Loppujen lopuks rauhallinen rundi myös omalta puolelta, farmit pyöri miten pyöri mikä näkyi ettei tullut kun pari mitalia. Pieniä ajoja pitkin peliä ja nyt vikalla viikolla sit senkin edestä, suurinosa lapusta jäi ajamatta kun ei ww:t enää pudonnu.
  Tilastot laiskuudest johtuen jäi, sims 9, off 8 (7 kun circuksen juttui ei voi laskee mukaan) ja deff 19.

  Kiitokset What porukka, peli meni aikalailla just niinkun pitikin, paljon hämmennystä ja pohdintoja mitä tehdään, lisäbonuksena hämmennystä parilla ww:llä joilla ei ollut tarkoituskaan tehdä mitään

  mutta kaikesta huolimatta Wappuja kaikille ja ehkä joskus vielä törmäillään

 9. #19
  Asukas tragedia's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Location
  Vantaa
  Posts
  21

  Default

  Quote Originally Posted by Jaatinen View Post
  Se oli sellanen kierros tällä kertaa.. loppu aika nopeesti kun ei natut ehtiny viel alottaa.

  Tälle rundille lähdettiin vanhalla porukalla parin servun tauon jälkeen ja ennen peliä jo oli tiedossa että paikat What:sta löytyy, ja tilin nimeksi pienen pohtimisen jälkeen tuli Joku toinen. Tiedossa oli ettei kovin paljoa ehdi pelailla ja pakkitiliä lähdin gallina pelaamaan, no salamit kehitty nopeesti startteriin ja farmaus käyntiin. Sen ties mihin se johtaa ja näin alkoi cäpilanan teko tarkoituksena hakea niin monta faktia liitolle kun ehtii, pikkuhaukka sit ainoa joka jäi käteen lähes ilmattees, 2k+1k joukkomenetyksillä.

  Alusta asti sai olla suht rauhassa, mitä nyt joku hööki startteriin Lodewolfilta tuli ja sekin seinättiin. Cropin lähelle sit alkoi kerääntymään # porukkaa jotka lopussa oli Spedeissä kaikki. Yllätys oli suuri kun ei ensimmäistäkään attia heidän suunnilta tullu vaikka koitin joitain kertoja kiusailla.
  KK opsuili meille joitain kertoja, muilta ei sit mitään kuulunu vaikka odotettiinkin. Pikkubuutsit tais ollakin ainoo fakti joka lähti, sekin pikku kämmien takia. vahti torkkui ja pari heroo delas faktin siirtoon
  Kelalta pientä yritystä yksittäisille tileille mitkä seinättiin helposti.

  Loppujen lopuks rauhallinen rundi myös omalta puolelta, farmit pyöri miten pyöri mikä näkyi ettei tullut kun pari mitalia. Pieniä ajoja pitkin peliä ja nyt vikalla viikolla sit senkin edestä, suurinosa lapusta jäi ajamatta kun ei ww:t enää pudonnu.
  Tilastot laiskuudest johtuen jäi, sims 9, off 8 (7 kun circuksen juttui ei voi laskee mukaan) ja deff 19.

  Kiitokset What porukka, peli meni aikalailla just niinkun pitikin, paljon hämmennystä ja pohdintoja mitä tehdään, lisäbonuksena hämmennystä parilla ww:llä joilla ei ollut tarkoituskaan tehdä mitään

  mutta kaikesta huolimatta Wappuja kaikille ja ehkä joskus vielä törmäillään
  wappuja- cece
  -----------
  Fix7 SpookyBaby/Fix8 RattoPojat/Fix9 Munakoisot/Fix10 Y.2.K/Fix11 epiclol/Fix16 Kallu609/fi19 janikeka/fix19 k-18/fix20 K-18/ fix 24 Bullsouce

 10. #20
  Legioonalainen IcyTower's Avatar
  Join Date
  Jul 2011
  Posts
  140

  Default

  Jaa sieltähän se voittoki tais tulla

  Mut pari asiaa jäi mietityttämään: Miksi What oli vaan perseilemässä kokokiekan? Miks se unesotis oli taas siellä whatilla mut en paljoa kuule lanoja kerenny nähä et luulisin et joku muu ois tarvinu sitä paljo enempi.... Sais jo whatin homot lopettaa pelin tai vaikka perseilyn

  Joo mutta mennäänpä nyt ihan servuun et Järkäleen kanssa lähettiin pelaamaan ja mulla piti nickki keksiä niin sillo tuli kuunneltua aikapaljon Chainsmokerssii niin eiköhän se ollu sitte hyvä nimi. Nii ja joo törmäsin Alagauhun vitosel niin se sano et tuuppa tonne usuntaan missä nyt oltiin ja loppuun asti samassa väessä Pakkiahan sitä tuli taas pelattua, ei se tainnu olla yllätys. Mut olihan mulla tossa tavotteena se KÄÄRME / MATO ja sehän onnistu!
  Tässä on kuvvaa siitä käärmeestä: https://i.gyazo.com/f11862bac04cf756...bb856c3c17.png

  Joo mutta eiköhän mennä sinne kiitoksiin ja ei kiitoksiin vai mitä nää nyt onkaan xD

  Kiitokset:
  WW tilin pelaajille ja kv tyypeille kun jaksoitte päivittää sitä pullakelloo sillo ku halusin et päivitätte <3
  Ja sit myös kiitti kaikille näille Rossoille, Skandalffeille ja kettuille ja kyl te tiiätte, te mukavat tyypit =)
  Ja kiitti dualille Järkäleelle ku jaksoit taas lähtee pelaamaan :P

  Mut joo niitä ei kiitoksia ei maha oikein paljoo olla mutta yks maininta semmonenki saattaapi löytyy.
  Mind voi vittu sun kaa, ens kerral lähetät mun puolesta kaikki pullat jos et jaksa sitä et sillo tällö pyydän pullakellon päivitystä -_-

  Mutta joo tässä alakaa tämä loppupuhe minun osalta olla, mutta hmmm pitäisköhän sitä ens kiekalle tulla vai ei??

  Minä lähen keittelee iltakahavit.

  -IcyTower

  EDIT: Tekstin lihavoinnit....

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •