Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 64

Thread: Fix 24 - Voittopuhe

 1. #1
  Nuijamies Secret~'s Avatar
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Lappi
  Posts
  270

  Default Fix 24 - Voittopuhe

  Kiitos, kiitos ja vielä kiitos!

  Laura aka Laurushka aka Fixie täällä. Tuli rekattua servulle ja teuskapakki-idea piti toteuttaa, kun rompuilla kaksi edellistä kierrosta tuli vedettyä. Rehellisesti sanottuna ei käynyt mielen vieressäkään, että ottaisin ww:tä itselleni. Itse asiassa taisin sanoa useampaankin kertaan, että no way, pitkää tunkkinne, ikinä ennää...

  Alkukierros tuli tasaisesti väännettyä keppiä ja uusia kyliä perustaessa. Jossain kymmenisen päivää ennen fakteja tuli mieleen, että joku faktihan olisi mukava hakea. Tarkoitus oli tehdä puhtaasti pakkia koko servu, mutta yksi faktilapanen tuli jonoteltua, jolla sitten unearkki tarttui mukaan, tietenkin tulevaa raksausta silmällä pitäen. Siitä offista ei ole mitään tarinoita jälkipolville, kolme opsua ja kaksi seinää. Ennen ohjeita ei opsuja meillepäin juuri näkynyt, joten rauhassa sai idlaillakin. Ainoo osuma oli omien ragehööki juuri ennen fakteja. Liidun hommaa tuli kokeiltua tällä servulla lähinnä warekiertojen ja pakitusten merkeissä. Paikalla en ollut läheskään niin paljon kuin olisi ollut tarvista, mutta jotenkuten ne waretkin taisi kaikki kiertää.

  Ww haettiin 31.3., joten kaksi viikko raksattiin infraa ja kaksi viikkoa itse ww:tä. Ihmeen haku ei niin sanotusti menny ihan nappiin, joten voisi sanoa, että ww saatiin haettua minusta huolimatta. Ohjeiden haku jäi myös minun vastuulleni järjestää. Kaksi ohjetta saatiin natuilta haettua kaikista vaikeuksista huolimatta. Itse ww-raksaus sen sijaan sujui. Origo-ww osottautui työlääksi pullaamisen suhteen. Pullakelloa sai päivittää tiuhaan ja joskus pullaa tuli vähän ja joskus se floodasi täysin yli äyräiden. Erityisemmin ww-boostereita ei tarvinnut perustaa, kun lähes kaikki liiton kylät oli 2h päässä ihmeestä, joten nopeasti saatiin paikattua pullavajetta ja järjestettyä pakituksia. Positiivista oli huomata, ettei tarvinnut edes kovin monta unetonta yötä viettää pullasta ressaten. Unearkki menetettiin ennen ensimmäistä tiputusta, mutta pitihän se vähän tasoitusta antaa muutenkin. Onneksi Darra-tililtä saatiin iso arkki paikkaamaan menetystä.

  Varsinaiset ww-taistot jäivät lyhyiksi, kaksi pudotusta, jossa ww tippui ensin 87 ja toisella enää 91. Kaksi warea 20->11 ja muurikaan ei mennyt nolliin kertaakaan. Sinänsä harmi, kun olin laskenut sen varaan, että kerkeän vielä vaihtaa ww:n nimen.

  Siinä varmaan tilistä olennaiset. Perustylsä ww-tili, jossa ei tullut kyllä mitään kovin kummoista tehtyä. Keppiäkään ei parhaimmillakaan ollut paljon, mutta hyviä pakkitehtaita meiltä onneksi löytyi.

  Kiitokset <3

  Neverlucky - Kiitos, kun jaksoit alkuservusta panostaa ja kerroit minullekin mitä tehdä! Ehkä enempi teit tilillä kv:nä kuin myöhemmin dualina, mutta kiitos kaikesta! <3

  Zanttu - Kiitos, kun jaksoit liiduta meitä. Ei ole helppo homma, kun pelkkää flamee aina, mut kunnialla vedit meidät läpi servun. Ja kiitos kaikista niistä aamuvahtivuoroista. Ihana, ku voi luottaa, että homma toimii! <3

  T0mbl - Kiitos ww-sittauksesta ja kiitos siitä, että sittasit silloin, kun kukaan muu ei voinut. Huikee tyyppi ja hyvät stoorit ollut täl servul. Älä unohda, ens servu sä ja mä. <3

  Jabbe - Kiitos niistä kaikista öistä, ku sittasit ww, vaikka ei ollu ikinä helppo homma. <3

  Pörri - Kiitos sittauksesta ja ehkä enempi vielä kiitos siitä, kun jaksoit pyöritellä faloja tarpeenmukaan ww:n ja pakitusten väliä, pelastit monta kertaa meidät pulasta.

  Kiitos myös kaikille muille sitanneille jakeeee, maron ja razer, paikkasitte tarvittaessa!

  Minnnie - Kiva kun tulit remmiin vielä lopussa. Korpipulla paras pulla. <3

  Maikke&Mind - Parhaat pullaajat ja ne pretot. <3

  Teddis - Huikee tyyppi, kiitos niistä kaikista päivän piristyksistä!

  Pullakello-Icytower - Sun pitää ottaa ww joskus, että voin pyytää sinulta 99999x pullakellon päivitystä.

  Suurin kiitos kuuluu kuitenkin koko liitolle ja kaikille meitä tukeneille! Harvoin saa holdaa ihmettä, missä taidettiin ihan täysin säästyä kannareilta. Pakkia oli lopussa parhaimmillaan 6,5M. Tiedän, että nalkutin, enkä ollu ikinä mihinkään tyytyväinen, mutta kiitos silti, kun jaksoitte loppuun asti rullata pullaa ja pakkeja! En varmasti puoliakaan kerenny tuntemaan niin hyvin, mutta ehkä vielä tulevilla servuilla pelataan kimpassa!

  Koska pulla <3 niin erityismaininta viel pullauksesta jogo bonito, ragdoll, team wanker, joseph porta, triifiddy ja sohvi -tilit. Yhteensä servun aikana resoja tuli 1 100 miljoonaa ww:seen, huikeeta.

  Sitten statsit:

  Deff 1. 16722484
  Off 64. 149047
  Sims 81. 19 kylää, lopussa laiskotti.

  Vielä oikein paljon kiitoksia, puss och kram kaikille! Myös vihuille, vaikka ette tehneet servusta kovin jännittävää. Peace and love!

  Laura // Fixie
  Last edited by Secret~; 04-29-2017 at 10:01 AM.

 2. #2

  Default

  Itse oon pelan samalla tilil kuin nimimerkki foorumeil, mut en tiedä et onko hyvä vai huono asia.

  Juu, oli tuhottoman hiljainen servu omastakin mielestä, ainoastaan kerran tarvitsi organisoida seinä, kun pari meinas alkaa tulla höökiin kylään.

  Sit loppua kohden aavistin, et miten tulee käymään joten päätin tehdä strategisen takinkäännön ja aloin pistämään ihmeeseen pakkeja, ihan vain peikkoillakseni, sit laitoin heronkin ja huomasin et muuten ropisee melkoisesti expaa ja 20% bonus kypärä päässä oli kivaa. Pahoitteluni Kalat, mun pakit oli ihmettä puolustamassa heron kanssa.

  Omalta osaltani taitaa olla niin, että seuraavan kierroksen kun osallistun niin pelaan rompuilla ja pistän varmaan aika nopeasti siirron kotikorpeen, ellei lähistöltä löydy hyviä spotteja.

  Tämä kierros oli tälläistä taktiikan opettelua ja muuta mukavaa, mikä meni paremmin kuin hyvin ja totesin että on perus idea kehitteillä, miten jatkossa pelaan ja se voi olla aika toimiva, mutta näkee sitten.

  Jos jotain tästä kierroksesta saattoi oppia niin sen, että kulta on aika must jos haluaa tosissaan pelata.

 3. #3

  Default Että semmosta

  Joo pistetään tämä oma nyt tänne. En tiedä kiinnostaako tämä ketään, mutta oli ihan kiva skrivailla tämmöinen stoori. Pituuden suhteen mentiin luvalla sanoen överiksi, eikä tätä kukaan jaksa lukea, mutta se ja sama.

  Alkuvaiheet

  Eli oli tullut pidettyä reilut pari vuotta taukoa Travianin maailmasta, muistissa surullisenkuuluisa Fix17-kiekka viimeisimpänä servuna. Travian oli kadonnut aikalailla elämästä. Välillä pientä vetoa pelin pariin koki, mutta ei nyt kuitenkaan sen isommin.

  Irl-tuttavat sitten pyyteli lähtemään viikko pari aiemmin startanneelle vitoselle. Rekkasin ihan kokeilumielessä, mutta pian huomasin, että speedikin olisi alkamassa. 8. päivä helmikuuta, pari päivää myöhässä, pistettiin sitten tilin aktivointikoodi tulille ja lähdettiin tähän hullutukseen mukaan. Kello oli 11:41, kun järki alkoi viimeistään varoittamaan tästä koko pelleilystä. Koillisen suunnalle mentiin.

  Vitosservuun meni vähemmän yllättäen moti, mutta aikansa siinä tasapainotteli kahden serverin välillä, kunnes lopulta keskityin vain speediin. Toista kylää pikkuhiljaa pykätessä oli aika katsoa serverin liittotarjoomaa. Joitakin tuttuja nimiä paukahteli ilmoille, mutta ei sellaisia, joiden kanssa olisi syvempää yhteistyötä joskus tullut tehtyä. Puhtaalta pöydältä siis lähdettiin.

  Ensimmäisen kylän ajattelin läimästä koordeihin 120|109, koska ei hirveästi napannut ne origon naapurikahakat sillä hetkellä. Huomasin, että Räyh!-niminen liittouma oli asettumassa samoille huudeille, joten päätin laittaa hakemusta vetämään. Liittouman johtaja, Alkemisti toivotti tervetulleeksi ja siitä se sitten lähti.

  Fuusio(ita)

  Pian tapahtui fuusio Dodon (Perttula) liidaaman Dodo's Familyn kanssa, jotka pelailivat kaakon suunnalla, origon tuntumassa. Tämä herätti hieman kummastusta, mutta toimi sekin omalla tavallaan. Kaikki ei kuitenkaan tätä purematta nielleet, ja sen tulette tarinan seuraavassa käänteessä huomaamaan. Nimi jokatapauksessa vaihtui FR - Family Räyhksi, ja niin sitä sitten oltiin samaa liittoa.

  Itsellä meni homma ihan rauhallisissa merkeissä, mitä nyt yksi naapurikahakka oli origokylän osalta, mutta liittouman avulla päästin seinäämään tuo holtiton töhöilijä, ja pulttasin kaverin pois kartalta. Liittoumamme johtajat olivat siis Dodo ja Alkemisti, tai niin kaikki luulivat, jopa Dodo itse. Todellisuudessa Alkemisti oli antanut myös Visionille, Räyh!-porukan pelaajalle, liiduoikeudet kaikkien muiden tietämättä. "Nykymenoon tyytymätön" Vision oli sitten yksinään diplonnut fuusiota TB-liittouman kanssa, ja farssin ainekset olivat valmiit. Edes itse Alkemisti ei tiennyt tästä operaatiosta.

  Ensin pidin päivänselvänä, että okei, nyt Räyh!-porukka siirtyy TB:n riveihin ja Dodo's Family-yhteistyö hylätään. Kuitenkin Räyh!-porukasta vain Vision, Antte ja rtbro siirtyivät TB:seen. Alkoi olla epävarmaa, pääseekö muut liittoon, vaikka Visionin puheista niin olin käsittänyt. Kävin sitten keskustelua TB-liiton GonaPoikien Tochun kanssa. Tochu vähän tenttasi, että millanen tili löytyy. Hirveästi en halunnut asiaa avata, koska liittoon pääsy ei enää tuntunut varmalta, jona sitä olin pitänyt. Kysyin sitten suoraan, että mikä on homman nimi.

  (0:33:16) Hasseli: tämä "fuusio" mistä vision puhu on siis "parhaat päältä"tyyppinen siirto ja samaa noudatatte 8amin kanssa?
  (0:34:49) Tochu: 8amista tuli WC liitto missä oli 8 tiliä ja kyse ei niinkään ollu parhaista vaan siitä että luotettavia pelaajia ja tiedettiin ennestään. Visionin kans taas oltiin puhuttu jo aikasemmin servulla, ja se sitte sano että on kyllästynyt FR meininkiin ja että sieltä ois ehkä tyrkyllä pari muuta hyvää jätkää myös

  Tässä vaiheessa ilmoitin, että jään FR:n riveihin, koska siirtyminen alkoi tuntua väärältä. Se tuntui oman porukan hylkäämiseltä. Vähän myöhemmin myös rtbro ja Antte päättivät palata takaisin, kun fuusio paljastui täydelliseksi farssiksi. Liittouma meni koko pelleilystä hetkeksi vähän sekaisin, mutta korjausliike tehtiin. Hopeless-liitto, joka vaikutti myös 100|100-alueella, diplottiin mukaan toimintaan. Ensin solmittiin liittouma, mutta pian oli jo fuusio saman katon alle edessä.

  Pikku nahistelua

  Dodo pyysi minut Visionin puuhastelujen jälkeen apukädeksi, kun oli ensin antanut Alkemistille kenkää liidun pallilta, ja ryhdyin +/+-alueen pakitusvastaavaksi. Sen lisäksi kävin paljon mielipiteenvaihtoa liittouman tulevaisuudesta Dodon kanssa, joten jonkinlaiseksi apuliiduksi taisin tosiaan ryhtyä tuossa vaiheessa. Liiton nimi muuttui jossain tässä kohtaa muotoon Z - Zaibatsu, joka jäi sen lopulliseksi nimeksi.

  Olin lähtenyt servulle tekemään offia, mutta yksi yö GonaPojat kävi (känni?)ajolla kylässä hakemassa vähän aika sitten ilmaiseksi lähistöltä hakemaani pikkuilveilijää. Kasasin sitten itselleni pakituksen, mutta rtbro unohti lähettää palttiarallaa 80k keihäitä, joten päätin pakittaa attia myös oman offinysän hepoilla. En sitten tiedä kuinka fiksua se oli. No, sieltä jysähti sitten tuollainen pikkupommi: http://www.travian-reports.net/fi/report/474551ab18b (Ai Itket? haki faktin tuon jälkeen)

  Eihän tuo ajo mikään ihmeellinen ollut, mutta sen takia siirryin 100% pakkipelaajaksi, koska nykän teko oli heppojen kuoleman jälkeen turhan tuntuista puuhaa, eikä se nykä tosiaan mikään kaksinen alunperinkään ollut. Tässä vaiheessa aloin kartoittaa koko liiton pakkitilannetta, joka ei ollut kovin hyvä WW:ta ajatellen. Se oli jopa vähän huolestuttava, mutta pienellä ravistelulla porukka alkoi tuottamaan pakkia vähän paremmalla teholla.

  Kelan kanssa oltiin tuossa vaiheessa sodittu jo hetki jos toinenkin. Pakituksia sai harvasen päivä järjestellä keskellä yötä. Parit capit ja supportit (mukaan lukien yksi minun supportti) meiltä taidettiin alas ajaa. Zaibatsu ei tainnut järjestää yhtään kunnolla organisoitua opsua, mutta jonkin verran tuhoa saatiin muulla paskomisella/valtailulla.

  WW-skaba

  Kun WW alkoi tulla kokoajan ajankohtaisemmaksi, Kelan puolelta tehtiin (muistaakseeni) aloite yhteisestä tornista. Alkuun olin vähän skeptinen ajatuksen suhteen, mutta pian se alkoi vaikuttaa hyvältä idealta - kummallakaan meillä ei olisi ollut yksin hirveän suuria edellytyksiä raksata omaa ihmettä. WW:n raksaajaksi oli jo aikoja sitten kaavailtu rtbrota, joka oli Zaibatsusta harvoja (ellei ainoa) WW-kokemusta omaavia teuskatilejä. Sittereiksi meni Dodo ja Kelan puolelta Poromies (Chekkonen). WW-kylä oli alunperin kaavailtu koordeista 100|100, mutta koska TB-mörkö pelotteli tuolla alueella, päädyttiin 100|0-koordien maailmanihmekylään. Raksaajat siirtyivät ZK-liiton alle.

  Maailmanihmekylä otettiin vähän tai "vähän" myöhässä, ja KK sai turhan paljon etumatkaa raksauksessa. Erinäiset syyt kuitenkin ajoivat tähän. Tässä vaiheessa KK vaikutti jo selkeähköltä suosikilta, mutta näin ZK:n saumat siinä, että muutkin raksaavat ja hämmentävät asetelmia. Kuinka väärässä olinkaan..

  Pääsin seuraamaan WW-raksausta lähietäisyydeltä, ja toimin myös WW-tilin sitterinä yhden yön, päivittäen pullakelloa ja pistäen tasoa jonoon. Ihan jännä kokemus sekin. Sain Z-liiton kaikki oikeudet Dodon siirtyessä ZK-tagin alle, ja näin ollen koen että kuuluin tuossa vaiheessa viimeistään jo täysipainoisesti liiduporukkaan, vaikka Dodo tottakai ykkösliidu meillä olikin.

  KK:n kakku ajettiin pariin kertaan vähän alemmas, mutta ei noita ajoja minään huippusuorituksena voi pitää. Päästiin hieman edelle, mutta tuossa vaiheessa olin jo aika varma, että ilman muiden ajelua KK:lle, ei meillä enää saumoja juuri ole. Lanat olivat loppu, oltiin vain hikisesti edellä ja KK ei ollut tuhlannut yhtäkään WW-lappua vielä meihin. Meidän WW jysähti sitten vähemmän yllättäen alas, hienosti tasolle 69. KK:lle ei enää kukaan ajellut ja 05.39 tämä homma saatiin lopullisesti käärittyä pakettiin.

  (Pari päivää ennen loppua Vision vielä deleajeli mun cäpiin, joten siitä tuli vielä kivat pakkipojot. Pääsi läpi, mutta pulttiaallot tuli 6 minuuttia jäljessä, joten ei tehnyt suurempaa vahinkoa infraan. Pistetään sekin turha rapo tähän: http://www.travian-reports.net/fi/report/474568e317b)

  Vähän mainintoja pelaajista ja liitoista:

  Perttula (Dodo): Liidulle ja WW-sitterille kiitokset. Hyvää duunia, eikä miehessäkään mitään vikaa ole.
  rtbro: Sun kanssa oli mukava jutella läpi servun. Painoit kyllä hulluna hommia raksaajana WW:n eteen, ei voi kuin arvostaa. Ja kiitos kullista!
  Heguli: Hegulimeemit jää elämään ikuisesti. Intoa löytyy ja halua oppia, sehän se on tärkeintä.
  Haalis (Vapaaherra): Vaikutit monella osa-alueella hyvin taitavalta liidulta. Vähemmän työtaakkaa jatkossa yhden miehen harteille, niin tulee vielä parempi!
  Poromies (Chekkonen): Kakun toiselle sitterille toki myös kiitos kuuluu.
  Pääsky: Mukava täti :3
  Hopeless-porukka: Ihan tasokkaan oloista jengiä, jotka pelas liitolle.
  Analthunder: Rapsa, joka pitäisi kehystää: http://i.imgur.com/qJZ0WM9.jpg
  super(hero)pieter: Ei, et pullannut WW:ta yksin.
  Vision: Aika huolella kustut diplot TB:n suuntaan, fuusio jossa siirryit lopulta yksin, mutta eihän siinä. Sanat ja teot vähän ristiriidassa, mutta samapa tuo. Sun ansiosta tuli servun lopussa hyvät pakkipojot.
  Nigeria: Kiitos niistä hauskoista Hitler-videoista, oisit saanu tehdä enemmän!
  Krigare: Täytyyhän niistä ilmaisista ohjeista kiittää, thanks! Kunnioitettavan määrän natukyliä tyhjentelit.
  Fällor: Hiljaiseksi vetää... monella tapaa.

  ZK (Z + Kela): Materiaali ei ehkä vakuuttavin, mutta ainakin yritettiin haastaa KK. Olisihan se voinut paremminkin mennä, mutta sekalaisista palasista koottu kokonaisuus oltiin, ja hyvä että haastetta tuotiin KK:n raksaamiseen. Tiedä sitten kuinka kauas voitto jäi, mutta ainakin saatiin raksattua kerran lähelle sitä hunttia. Oli muut mitä mieltä tahansa, oon itte tyytyväinen että sain olla mukana tässä projektissa. Kiitos kaikille mukana olleille!
  KK + Rejected: Kovin nippu, eihän sitä nyt kiistääkkään voi. Onnea vaan voitosta, ja hyvä tietenkin, että tosissaan olitte raksaamassa. Ei tunnu olevan mikään itsestäänselvyys näillä main.
  WHAT!: Aika luokaton suoritus, olisitte nyt ees vähän yrittäneet. Juuri tällaiset porukat pilaa nämä speedit, kun WW-raksaus ja varmaan kaikki muukin on teille pelkkää vitsiä. Ja niinhän ne toki nykyään onkin, mutta syy taitaa olla paljolti teissä. En sit tiiä toki, seinäsittekö te kaikki lanat jo ennen WW-vääntöjä.
  Cirkus: Ihan mielenkiintoinen hämmentäjä servulla. Natukylien tyhjäys oli ihan hauska veto, kai. Ihme nyt ei lopulta kovin vakavasti otettava ollut, mutta ainakin raksasitte. Liitto noudatteli aikalailla nimeään toiminnassaan.
  Spedet: En tiedä ajeliko ne mitään, mutta äkkiseltään tarkasteltuna täysin turha porukka kokonaisuuden kannalta. WHAT!+Spedet olisi esimerkiksi voinut olla varteenotettava osapuoli ihmekisassa, mutta kun ei maistu niin ei maistu.
  TB: Opsuilitte meihin, pakkia vissiin löyty (?) KK:n ihmeestä (ei hajua mitä määriä), mutta saatoin vetää vähän väärät johtopäätökset että teillä joku varsinainen soppari olisi saattanut olla. Ehkä ne samoihin aikoihin osuneet opsut oli todellakin vaan sattumaa. Meidän kannaltamme toisaalta varmaan aika sama, olitteko te virallisesti kimpassa vai ette. Laadukkaita pelaajia kuten GonaPojat ja Nigeria, mutta kokonaisuutta katsoen minun silmissäni "vähän" pettymys. Jonkun yhteistyökumppanin kanssa oisitte voineet koittaa vaikka raksatakkin.
  KALEWALA: Lemminkäiselle kiitos pakeista, muu porukka ei tainnut tehdä mitään fiksua.

  Yhteenvetoa

  Fixielle ja KK+Rejected-porukalle vielä kerran onnittelut voitosta. Olihan tämä servu loppujen lopuksi aika kuivaa settiä varsinkin WW-taiston osalta. Niiden on ainakin turha valittaa näiden servereitten tasosta, joita ei WW-homma kiinnosta. Peiliin katsomisen paikka. Todella, todella kuivaa touhua. En sano, että ZK mitään nappisuoritusta olisi tehnyt. KK saattoi pitää meitä heikkona vastuksena, mutta kyllä me tosissaan tuon touhun kanssa oltiin. Ehkä materiaali, taidot ja/tai jotkut muut ominaisuudet vain yksinkertaisesti olivat vajavaiset tällä kertaa.

  En voi sanoa ettenkö olisi muuten tyytyväinen servuun, henk koht tasolla meni ihan ok ja paljon opin uutta, WW:ta päästiin raksaamaan ja tapasin hienoja persoonia, mikä oli ehdottomasti se mahtavin juttu ja suurin tarkoitus koko touhulle. Tulen muistelemaan teitä suurella rakkaudella. <3

  Loppuun vielä statsit:

  Tili: Hasseli
  Liitto: Z

  Sims: 40. (17510 asukasta, 22 kylää)
  Offi: 115. (69315)
  Pakki: 11. (341709) [huomattava osa omilla joukoilla pakitettu]
  Hero: 150. (200903) [heh joo, unohtu laittaa aika moneen mukaan]

  Rätit: Puolustajien 4. (104416, viikko 7) [Olin myös puolustajien 6. (231787) vikalla, keskenjääneellä viikolla, jee!]

  Nyt sitten vähän lomaa Travianista, ja vapun viettoon mars!

  - Hasseli
  Last edited by Hasseli; 04-29-2017 at 02:14 PM.
  © 2007 – 2017
  Fi5/1 | Fix2 | Fi3 Classic/1 [T2.5] (2010–2011): Vilther @ ? | Fi3 Classic/2 [T3.6] (2012–2013): Vilther @ SOZ | asdaaaaa Com3 Classic [T3.6] (2013): Thunderball | Fix17 (2014): Ghostrider @ WOLT | Fix24 (2017): Hasseli @ Z | asdaaaasd Fix25 (2017): Hasseli @ Yakuza

 4. #4

  Default

  Quote Originally Posted by Hasseli View Post
  KK saattoi pitää meitä heikkona vastuksena, mutta kyllä me tosissaan tuon touhun kanssa oltiin.
  KK puolelta ei ollut kyllä havaittavissa minkäänlaista halveksuntaa tai ylemmyyden tunnetta verrattuna ZK porukkaan. Pidettiin kyllä itsekkin itseämme ennakkosuosikkina WW skaboihin lähtiessä, mutta voittoa ei varmana pidetty kun vasta viime yönä tän vuorokauden puolella. Todella arvostettava suoritus, että lähditte ennakkoluulottomasti raksaamaan ja haastamaan meitä, vaikka lähtökohdat olivatkin hieman meitä heikommat. Teitte tästä pelaamisen arvosen servun. Perttula on mun liiton riveissä nämä pelit käynnistänyt ja oli kyllä mielenkiintoista pelata porukkaa vastaan, jossa hän oli liiduna Mutta siitä sitten lisää omassa voittopuheessani kun se joskus tulee

 5. #5

  Default

  Zanttu en alotellu koko servua vaan fuusioiduttiin vasta loppuvaiheilla servua Kyllä mäki illasta laittelen jotai puheita tänne

  -P

 6. #6
  Falangi Makkonen's Avatar
  Join Date
  May 2008
  Location
  Korpi
  Posts
  66

  Default

  Quote Originally Posted by Hasseli View Post
  Cirkus: Ihan mielenkiintoinen hämmentäjä servulla. Natukylien tyhjäys oli ihan hauska veto, kai. Ihme nyt ei lopulta kovin vakavasti otettava ollut, mutta ainakin raksasitte. Liitto noudatteli aikalailla nimeään toiminnassaan.
  Bravo, joku ymmärsi liiton nimen pointin. Pisteet siitä sulle!

  Joko tämä loppu taas? Mielelläni olisin kyllä vielä kuukauden simssiny ansottajia ja naureskellu irkkihöpinöille. Ideana oli pitää hauskaa isolla H-kirjaimella, perseillä, simssiä, ajella nataareja.. aiheuttaa yleistä pahennusta ja koittaa nyhtää vähän itkua ja vinkumista irti kanssapelaajista. Ja pysyä kaukana diploista, liittolaisuuksista ja WW-rallista. Idean toteutus onnistui, hauskaa pidettiin ja paljon saatiin nauraa ja rentoutua kun ei ollut koko ajan painetta WW-rallista ja lanoista yms. WW-kylä haettiin alunperin sitä varten että oltais sekin raksailtu ansoja täyteen, mutta kun huomattiin että meillä Rzeczoznawcan pakit ei kovin hirveessä käytössä olleet, ajateltiin että sehän olis ihan huvittavaa alkaa sitä kakkua vetään ylös käytännössä yhden tilin joukoilla. Vitsillä paljon heiteltiin näitä ideoita skypessä, ja sitten jostain syystä niitä tupattiin toteuttamaan (simssitili, nataarien ajelu koko rundin, hämmentäjien hamstraus, ww-kylän haku, ww-kylän raksailu..).


  WW-pakki huiteli siellä 1,2-1,3M tuntumassa, Rzeczoznawcalta liikahti joka nataarihyökkiin se 200k druideja lisävahvistukseksi kun ei jaksettu manuaalisesti alkaa kakkua pullaamaan. Omalta tililtä finaalisaldoksi jäi "peräti" 138k falluja + 38k druideja.. ja reipas 200k ansoja... Asukkaitakin piti alunperin tehdä enemmän mitä joukkoja mutta tää projekti jäi vähän nyt kesken. Rzeczoznawcalta jäi jäljelle reipas 500k falluja + 200k druideja.


  Onnittelut KK! Suvereeni voitto, kakkupakki suht hyvässä kunnossa eikä teille oikein kunnon vastusta löytynyt. Meni voitto oikeaan osoitteeseen.
  Onnittelut myös Finnking! Tasan 5M offipoeng, kerkesit just ja just saamaan täyteen ja suurimman osan joukoistakin sait käytettyä
  Hyvä yritys Z+Kela porukalta, ihan ei rahkeet riittäny loppuun saakka mutta täydet pisteet yrittämisestä.


  Kiitos "lukuisille" WW-tukijoillemme, GoogleMe + McHimmelberg + original.
  Kiitos Ryysylle, kultaa riitti ja peliseura aina parata mahdollista :P
  Kiitos Finnking, oli jälleen hauskaa pelailla


  And last but not the least, thank you Stormz <3 Deffing our WW almost all alone (flex)

  Uutta rundia odotellessa.. Uudet hauskat suunnitelmat jo tulilla

 7. #7

  Default

  Quote Originally Posted by Perttula View Post
  Zanttu en alotellu koko servua vaan fuusioiduttiin vasta loppuvaiheilla servua Kyllä mäki illasta laittelen jotai puheita tänne

  -P
  Sun alottelu on vieläkin kesken Eikö tää ollut vasta 3. servu? Täytyy kyllä sanoa, että ainakin nopeammin sä tässä pelissä kehityt ku minä tai moni muu!
  Last edited by z_anttu; 04-29-2017 at 12:23 PM.

 8. #8

  Default

  juu kolmas servu vasta ja edelleen mennää vähä silleen heikoil jäil mut kyl se tästä pikkuhiljaa!

 9. #9

  Default

  Njoo, sellanen servu tällä kertaa. Jätän suosiolla tilistä kertomisen zantulle ja jabbelle, ku ovat minua parempia kirjottamaa kuitenki <3 Tilin pelaajille vilpittömät anteeksipyynnöt, omat pelitunnit ei viikoilla 3-8 ollu ihan sitä, mitä ois pitäny, johtuen kiireistä irlissä ja osittain omasta laiskuudesta.

  Liitosta ittestään ei oo muuta ku positiivista sanottavaa. Aivan huikea porukka, ja kaikki toimi just niinku kuuluuki. Huikeita keskusteluja, paskaa läppää ja ihan järjetön määrä muiden flameemista (tosin LÄHES kaikki hyvässä hengessä). Kaikin puolin paras liitto, missä mä oon ikinä ollut. Ihmeen pullaaminenki toimi paremmin ku meidän liitoissa parilla viime servulla, vaikka pakkia oli varmaan tuplat siitä mitä on ollu. Isot kiitokset koko porukalle, te ootte just se syy minkä takia tätä peliä jaksaa vieläkin pelata <3

  Kiitokset:

  Jabbe ja zanttu (Reddington): Te kaks ootte huikeimmat tyypit, mitä oon kyliksessä ikinä tavannu. Aivan järjetön työmäärä tilillä koko servun ajan, vaikka molemmilla irl kiireet. Zantun kanssa tuli muutamaan otteeseen tapeltua sen liiduumisesta, mistä jopa voitinki osan (ihme origoon eikä korpeen) vaiks se onki diktaattori. Menit ihan järjettömästi eteenpäin liiduumisessa tällä servulla, boosteriopsut vaihtu vihujen lanojen nollaamiseen ja liitto pysy paremmin otteessa ku koskaan ennen (mun aikana). Älä IKINÄ enää tee farmilistoja. Minun alltime lemppari liidu, ja aeva huiG jäbä <3

  Jabbe, oot broidi. Tässä maassa ei oo varmaan yhtäkään ihmistä, kenel olis yhtä jäätävät silimäpussit ku sulla. Kävit duunissa, pelasit ja nukuit jos ehdit. Onneks servu loppu, ni saat sinäki nukuttua kunnon yöunet ekaa kertaa pariin kuukauteen. Oot ihana <3

  jabbe+zanttu=håt<3
  (ps zanttu mitävittuu meidä piti nähä irl fix22 jäläkee jo mut ei vieläkää ol nähty!!)

  Laurushka (Fixie): Onnittelut ekasta voitosta! Sulta ihan järjetön duuni ihmeen eteen, vaikka duunit paino irl. Käytit varmaan kaiken vapaa-aikas pelaamiseen, ja teit loistavaa työtä ihmeen kanssa. Et ees nalakuttanu mulle ikinä vaikka aina väititki ettet muuta teekkää. Oot aivan mahtava tyyppi, sun kaltaisiin ihmisiin tutustuminen on just se syy, miks tätä jaksaa pelata vieläkin. Monta tuntia meni sun kanssa jutellessa Discordissa, aina oli helvetin hauskaa eikä tylsiä hetkiä ollu ikinä. Parasta oli vikan yön kuumotukset siitä, et tippuuko ihme vai ei Ens servusta tulee huikee <3 I am a tiny potato, and I believe in you. You can do the thing.

  Pörri ja Muukalainen (Reformed): Teidän kahden kans pelatessa sai jatkuvasti oppia uusia asioita tästä pelistä. Oon aina kelannu et minkä helvetin takia kaikilla lukee profiilissa et "Pörri suojelee", mut tällä servulla sekin tuli tajuttua Isot kiitokset Pörrille siitä, ku jeesas mua sinä yönä ku mut nakitettiin hoitamaan servun selkeesti isoimmat ja vaikeimmat hetket. Muukis säki oot huikee ukko, vaikka sun kanssa tuli tapeltua jatkuvasti kaikista mahdollisista asioista. Oot varmaan ainoo tyyppi ikinä, joka on saanut mut netissä vihaseks tolla jatkuvalla flamella (ei siinä, ymmärrän kyl ihan täysin sen, miks flamesit)

  Razer (Reddington): Ajallinen panostus tilin eteen ei ollu kauhean iso, johtuen työkiireistä. Mut aina ku ehdit pelata, ni sä hoidit tilin loistavasti. Paikkasit hienosti vähäiset pelimäärät sillä, et sponssasit varmaan 90% servun kullasta. Pitää joskus lähtee jabben kans sinnepäin, ni jabbeki saa ne 12 shottiaan Säki oot huikee tyyppi.

  MAIKKELI (Jogo Bonito): OOT PARAS JA KOMEIN <3

  Vege ja valgee (Darra), Teddis(Ragnar Lodbrok) ja Teemuki: Ootte söps <3

  Erityismaininta myös sekopää hullu Aleksin kulholle.

  Ps. Venaillaa jabben kans vieläki niit Cannonballsin jätkiä meidä kotioville, vois kyl tulla jo ku on ollu kahavit tulilla jo kaks kuukautta.

  kahavi<3kereho<3

  Quote Originally Posted by mind` View Post
  helppoo ku pillu panemine
  Sääli sinänsä etten ossaa kumpaakaan, voisko joku antaa tipsei? <3
  Last edited by t0mbl; 04-29-2017 at 12:30 PM.
  Fix3-Fix10 / Fix21 Märkä-Simo @ PK / Fix22 Last Season @ HUNT / Fix23 Chuck Bass @ GG / Fix24 Reddington @ KK

 10. #10

  Default

  Privaspämmerien mukaa pelasin vähä joka liitos, jote oli vissii sit kans meikänki voitto?

  Kiitti täst voitost ja kunniast jota en ansaitse. Servulla tarvinnu edes pelata, nii vissii helpoin voitto koskaa? GG WP.

  PS. Kait ny sit oli järkyttävän hyvä runi ko meikä ei ollu pilaas runia?
  Fix11 ForeverNeitsyt @ HM | Fix13 krasny/Marttyyrit @ O | fix14 Smurffit! @ BILL | fix17 Avast @ RPN | fix18 Wannabe @ I.T | Fix19 Baby Alice @ RuRo | fix22 Frozen @ Prinssit | Fix23 Puppelit @ Aapeli | tc3/2.5 royax @ TurVa | ts2 marse @ Sirkus | ts4 Ned Kelly @ FF | ts3 Taylor Swift @ -/lia | ts4 Victoria @ Kiira

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •