Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 43

Thread: Fix20 Voittopuhe

 1. #1
  Legioonalainen
  Join Date
  Dec 2012
  Posts
  108

  Default Fix20 Voittopuhe

  Mjooh. Se oli semmonen kierros se. Emmätie pitäiskö täs ny haukkuu vihui vai kehuu omii vai mikä on homman nimi ku kierros loppuu 77pv kohdal?

  Mutjoo. Kait vähän tilistä vois rustata jtn. Tilille lähti heti servun alus pelaamaan meikän lisäks Norttis, Tochu ja Qummi (joka kyl idlas koko servun ). Pakkipelaajaks lähti viereen Lettu, jonka pakkei ny pahemmin sit tarvittukkaa muual ku WWs. Mutmut, tili rullas kohtuullisesti fakteihi saakka, sit faktien jälkeen ku ne spawnas meistä katottuna päin vittua, rupes olee vähä ongelmii aktiivisuuden kans ku joku meni siel ja toinen tääl. Onnella sain sitte kumminki ongittua Momenton jostain tililtä viel messiin mitä se oli deleemäs. Ja niinpä sitä sit oli tilin kokoonpano kasas mil vedeltiin servu.

  Ideana oli lähtee servulle (t)uhoo porukkaa ja pitää hauskaa. Piti olla pelaajaa ja tiliä kasassa ja liiton kokoonpano myöskin, mutta eipä ollut sitten loppupeleissä syystä tai toisesta. Tän takii "jouduttiin" ottaan sitten vähän tuntemattomia kavereita messiin, mut mitä tuli huomattu niin ei ollut paska veto vaikka moni huuteli et miks otan tommosen ja tommosen liittoon.

  Huomattiin et servul ilmestyny jälleen kerran WHAT! liitto (no ok, oikeesti tiesin et tulee mut joo) ja sinne suuntaa sitte diploi kehittelee. Sorsan kans tuli juteltu ja eipä siinä sen kummosempaa kun homma toiminut tähänkin asti.

  Fakteista tosiaan sen verran että ne mihin ne spawnas, oli kyl ihan päin vittua. Moneen oltiin menos tai harkittu menevän ni joko se lähti nokan edestä tai WHAT! kerkes sinne ensin. Eipä siis faktipäivänä jääny oikein mitään käteen ja tilanne näytti melko huonolta oman liiton osalta. Onneks WHAT! kumminkin kerkes hakee jos jonkinlaista faktia mikä meilläkin kiersi/oli tarpeen. Mein faktihaku tais olla aika pitkälti täs: http://travian-reports.net/fi/report/2333408c97d ja sit Battle Beast haki ison pullan.

  Faktien jälkeen sit ruvettiin miettii et, meil on kyl offii mut pakkii heikohkosti. Joten siitä lähti idea ruveta jotain pakkiliittoa etsimään. Yks tuttu pelaili RyäMi liitossa ja sinne sitten soluttauduttiin ja yks kaks mein tutun tili oli liidu mitä me sit vähän sittailtiin siinä sivussa. Lyötiin Toni Teutoni tili sinne sitten jossain kohtaa liiduks ja lopputuloksena oli AK missä oli sitten hyvät ja kohtuulliset pakkipelaajat. AKssa rupes homma hajoo vähän käsiin niin päätin ne ottaa tossa SRJTNT nimen alle myöskin ja sillä sitten mentiin loppukiekka.

  WW vaiheesta:
  Lupailtiin sorsalle sitten että mein tili voi kyllä WWn ottaa, jos homma näyttää siltä että muuten tulee tylsä servu. Vaik tuli silti. Mut siitä sit tuumasta vähän toimeen ja WWtä hakuun pari viikkoa ennen ohjeita.

  Ohjeet tuli, haettiin pois kolme kappaletta ja plääni oli että sukkana vaan ylös lähestulkoon tappioista välittämättä. Ekat kaks natuu pääs yllättää aika ilosesti kun ykskaks oliki 20% pakeist hävinny kahden natun jälkee Ei muutaku pakitus kovaks ja sit mentiin aika pitkälle alle 3% tappioilla ja siitä eteenpäin tais korkeimmat tappiot olla natuille 4,8% tjsp.

  WW kylän tukijoista sen verran että kenenkään muun kanssa en suostunut tekemään virallista sopimusta liittolaisuudesta kuin WHAT! liiton kanssa. Mutta en myöskään kieltänyt ketään olla pakittamatta meidän ihmettä, tietty tuki otetaan vastaan jos sitä tarjotaan. Näinpä sitä rupes tukemaan PF ja Tappi sekä ujaH. Tappi liitossa tais olla jtn IRL tuttuja tjsp ja muistan kuulleenni lauseen "mein pakit tulee tein WW vaikka ette haluais" tms.

  Sit tarvii erikseen mainita Nimetön liitto. Väännettiin keskenämme vielä viikon alussa ja viime viikolla, joten oli melkoinen yllätys kun tulee IGM että "kerkeiskö joku puhuu" ja irkkiin sit juttelee. Ensimmäinen lause mitä lyödään privassa tiskiin "Mietittiin poikain kanssa että ei teitä sattuis unearkki kiinnostaa?" tarvi hetki sulatella että mitämitä ja tarkistaa tilanne. Valkes sitten että sielät unearkki lähteny lähestulkoon ilmaseks. Tietty unearkki kiinnostaa mut ideana oli sitten kumminkin ottaa se vasta sen jälkeen kun oltais pudottu noilta +95 tasoilta alaspäin. Palveluksena arkista oli että oltais ruokittu jonkun lanan koneita tilipullassa, mut totesin että ruokitaan ennemmin pakkeja WWssä kuin niitä koneita ja sit sieltä paukahti joku 200k about syömään WWhen.

  Sit ruvettiin olemaan noilla isoilla tasoilla jo, +96 ja aattelin et jos niilt pakkii löytyy sen verran mitä uskals udella, ni kait niiltä löytyy irrotettavaks asti WWhen yön ajaks. Ja sieltä tais joku 500k sitten paukahtaa lisää pakkeja ihmeeseen. Mitä ruokittiin ilmaiseksi, eli pullaa ei Nimetön liitolta tainnut tulla lainkaan.

  Kolme-neljä päivää ennen servun loppua ruvettiin antaa painetta =MS= liitolle yhteistuumin WHAT!in kanssa, ja aika vapaasti siellä saikin juosta. Mein käyttiksestä taidettiin kopata ainoastaan 14+2+500 pulttii joka ajettiin vähän turhan selvään kohteeseen. Onneks sit kumminki tasotti et loppukäyttis pulttas 15c kylästä pellot ja siilot aineki veke. Jos ens kerral sit niitäki pakittelisitte.

  Eipä kait siitä sen enempää, paskoja lanoja ajoitte torniin ja lopputulos täs. Ois ehkä kannattanu olla vähän aikasemmin liikkeel, mut hei. Ei ain voi voittaa!

  SRJTNT liitosta jäi ainekin 4 kelvollisen kokosta WW lanaa ajamatta ja näiden lisäks ois kerinny vielä 3kpl lisää valmistua ennen ku ois tarvinu jotain pudotella. Lanoista yks oli rammeri, ku PTW lupas hoidella rammereit. Sorsa kirjotelkoot enemmän niiden lanoista.

  Mutmut, yhteenvetona vois olla: Jos meikä ensimmäist kertaa omal tilil raksaa WWtä ja se menee about sukkana 0-100, niin jotain on pakko olla pieles servussa.

  Kait sitä tarvii mennä sitten kehuihin ja kiitoksiin, eipä oikeen muuta tuu mieleen.
  - Oman tilin pelaajat. Aika huikeeta väkee vaik välil otettiinki jostain asioist hiuka yhtee. Norttis hoiti vallan mahtavasti noi aamuyöt et me koululaiset saatiin nukkuu vähän pidemmät yöunet. Tochuki pelaili jopa vähä enempi ku normaalisti pelaat tilillä. Momentto jakso raidata meikän rinnalla kyl mukavasti. Kiitti ny sullekki Qummi kumminki vaik teit idlauksen ennätysen vrm Kiitos <3
  - Alpha, vaikka vasta loppuservulla tajusin ruveta käyttää sua hyväks, on pakko sanoo et teit kyl semmoset duunit muutamana päivänä tilillä KVn kautta että arvostan suuresti. Kiitos <3
  - Bond, hait sotiksen ja ajelit aina kun vaan pyysin. Et kyselly sen enempää kun sinne mentiin mikä tuntu kivalta. Vihut splittaili pulttii pois mut noh, tulipa tuhottu edes jotai. Kiitos <3
  - Lettu, sittasit about koko kierroksen illasta yöhön että norttis tuli pelailee. Oli aika mahtavaa kun sai ensimmäisen kuukauden nukkuakkin niitä 7h unia. Kiitos pakeista ja sittauksesta <3
  - Snowi, oot ihQ <3
  - Battlen pelaajat, varsinkin Jape. Sittailit säkin muutamat kohdat päivistä kun ei pystynyt olee paikalla tai oli jotain muuta häslinkiä. Teitte vähän omianne alkuservusta mut kyl teillekkin sai kasattua hyvän kokosen lanan ja pari käyttistä kun maltoitte jättää ne turhat ajelut pois. Kiitokset mukana olosta <3
  - Absolut tili, Jnssi ja Julce, meen lapin hurujat. Kiitos pakeista <3
  - Yleisesti liitto, en oikein osannut odottaa että näinkin "randomilla" porukalla voi saada näin toimivan liiton aikaan. Yllätitte meikän kyllä kunnolla tän suhteen, kiitos pakeista, juttelutuokioista irkissä sekä mukana olosta. <3
  - Sorsa, taas hoideltiin diploiluja ja liittolaisuuksia keskenään. Tais olla onnistunein kierros tähän mennessä mein yhteistyöllä, melko samanlainen ajatusmaailma tuolla travianin puolella, niin siin on kyl helppo pelata yhteen kun tietää melkein etukäteen että mitä oot vastaamassa jos jotain kysyin. Arvostan <3
  - Indi, yksinäinen raataja joka kasas lanaa korves. Mitä mahtavinta seuraa irkissä myöskin, tiekut liikku kun pyysi ja homma luisti hyvin. Oisin ilomielin viivyttänyt sun lanan ajoa omalla ja yhdellä muulla lanalla että saisit tavoittees täyteen. Harmillista kun kierros loppu näin, mut ehkä täs sit joskus uusiks . Kiitokset goldistakin tuohon loppuun, arvostan kovasti <3
  - Yleisesti myöskin WHAT! liitto, pakkia liikku kivasti kysymällä eikä sen isompia tarvinnut murehtia suuntaan tai toiseen. Muutama irkissä tuttu naamakin tuli tavattua siinä samalla ja juteltua kivat tovit. Kiitos <3
  - PF, ujaH ja Tappi liitto, kiitokset pakeista! <3
  - Rokuulle vielä erikseen <3
  - Nimetön liitolle kiitokset myöskin pakeista ja siitä että halusitte antaa uneraksan meille, ettekä kenellekkään muulle. <3

  Haukkua tarvii ainoastaan yhtä asiaa: Vihuja. Olitte suoraan sanottuna paskoja. Entie kenen piikkiin lyödään että ette KERINNYT tiputtamaan WWtä, mut ehkä sit ens servul kerkeisitte niin mein ei tarvis ajella omia lanoja kotiin..

  Laittaisin rapot WWn tiputuksesta tähän alle, mut ainiin. Eihä niit oo. Laitetaa sit jotai yleistä ajelua tai muuta vastaavaa.
  http://travian-reports.net/fi/report/23335cd9ca9
  http://travian-reports.net/fi/report/2333623b0e7
  http://travian-reports.net/fi/report/23337aa0926
  http://travian-reports.net/fi/report/233389c7803
  http://travian-reports.net/fi/report/23339eec06b
  http://travian-reports.net/fi/report/2334053ea43
  http://travian-reports.net/fi/report...81,233425a449f

  Tilin statsit olikin:
  SIMS: 3. Khid SRJTNT 34236 35
  OFF: 3. Khid 34236 35 820914
  DEFF: 1. Khid 34236 35 9906793

  Liiton:
  SIMS: 1. SRJTNT 35 12736 445747
  OFF: 2. SRJTNT 35 97086 3398006
  DEFF: 1. SRJTNT 35 300619 10521650

  TOP3 Pullaajat:
  1. Alpha 25 362 277
  2. perässäkävelijä 12 958 407
  3. Absolut 10 204 006

  Kiitos ja anteeks mun osaltani.
  PS. Kiitti Hearth ja Maikkeli pakeist.
  PPS. Indi, opettele sims
  Last edited by moe-; 12-04-2015 at 01:37 PM.

 2. #2

  Default

  GGWP Nuori Suomi-servu kaikilla hyvä mieli......... Tai sitten ei


  Servu itsessään täyspannukakku. Eipä jääny muuta kerrottavaa ku unearkin haku. Jouluvaloja pirisi sen 2 päivää mut kyllä arkkiin pitäisi pakkia saada jos tosissaan meinaa voittaa 3 lanaa ois vielä kävelly yli
  Unearkin haku: http://travian-reports.net/fi/report...68,23353978213

  Harmaalle jäätiin unen toivo silmissä mutta ei. Unehämmentäjä ois saatu mutta jätettii se American Dream aka. Pezelle. Juostiin sitte minne sattui. Lana kärsi ja haettiin sitte huvin ja urheilun vuoksi tilihämmentäjä:
  rapoa jos jollekki joskus tarvetta: http://travian-reports.net/fi/report/23355ff0c5e
  Myös uniikille laskuri: http://travian.kirilloid.ru/warsim2....3297,1130,1,1U

  Kiitos:
  -Rakettiryhmä (Henuboy, Indell) oli mukavaa opsuilua. Jokunen capi ja kymmeniä nollattuja kyliä. Vähän saatiin omaa tilaa itellemme elää ja hengittää
  -Baxilta kiitokset Peiv ja etenki Jonzi <3 Sanat sanottu ja ei voi muuta sanoo ku kiitos!! PS. Onse jägeri vaan hyvää
  -Skype-ryhmä aivan huikeeta settii ku elämä potki päähän
  -Pezen takia ei koskaan päästy sinne hyökin ykköseks käymää nyyh


  Nipsu aka. AvaruusSmurffit
  S1•Axokept / Fix17•UltimaattinenGämbleri / S2•Janis Petke / Fix20•AvaruusSmurffit / S4•Namusedät http://travian-reports.net/fi/report/3707999615f / Fix22•Ariel / Fix23•Sauron http://travian-reports.net/fi/report/41471bb518b

 3. #3
  Nuijamies Aiu's Avatar
  Join Date
  Feb 2014
  Posts
  272

  Default

  Onnee voittajille etenkin moelle ja Qummille <3<3<3

  Oli hassu servu, tuttuun tapaan lähin gogman messiin. Kulki hyvin, kunnes olin kaks päivää pois ircist ja kaikki oli päin veetä. Sama kävi viime fixil :----D sitte jäin huviin, koska kyselin urothien tililt juttui mite jatkavat ja mitä liitolle kävi ja tuli vaa viesti "tuli sisällä riitaa ja osa lähti veks". Noh kummastelin hetken et mikä vitun vastaus sekin oli ja pari yön jälG samaine tili pulttas mut tosin jostakin syystä pulttaajani aka minipiru ei ollut tietoinen kyselyistäni yms, tiiä si oltiiko viestini poistettu.

  Noh tein toisen tili moen kultalinkist <3 eli oon voittaja myös ja lopulta vaihoin akara avuks femma fatales tilille auttelee häntä ko pörri vaa idles.
  Ei menny ees 3minuuttia pyynnöstä mennä tilille ja sie olin.
  (Porri) aiun on pakko saada raksi ruutuun et pelannu samal tilil minu kans
  Nyt tuokin ruksi saatu. Jäi meille lana ajamatta niiku suurimmalle osalle pelaajista, mutta mukava kokemus korvessa olosta, ei enää ikinä.

  Liitost en muuta sano ko et pliis välillä henk koht vihat vähä sivummalle

  Erityiskiitokset:
  Alinhox leistu: kiitti alkuservust <3
  Minipiru: kiitti koko servust
  Akara: kiitti ko otit tililles <3 sori ko käytin siirtämäs resot heppoihi
  Meucci: herää unesta <3
  Kipsu, sauron, gogma: kiitti alkuservust sori lähtö <3<3
  Moe ja Qummi: ootte ihanii <3
  Hewel: jos näet tämän tarjoot tupakin
  Tepe: oot ihQ, joku viikko taas hlinnaan? <3
  Ressukka: et si uskaltanu alkaa sotii mun kaa <3
  Kuona: kiitti ko friendzonasit
  Ja muitakin on ja ootte ihanii <3

  Ja jos joku haluu minut carryy csgo (global elite rankki mainil )) ) nii tässä vaatimus:
  (Porri_) [10:24] <Fosse> Sitte ku kannat Aiun reppuseläs kaljakauppaa ja takas himaa <- ja sitte kassalla aiu toteaa että ei oo ikää ostaa bilsner
  https://www.youtube.com/watch?v=y6L4XVRkKL0
  mimmi♥ muru♥minni!♥vilhou♥Wooggi♥Milsii♥ Qummi♥Pörri♥ moe♥ Lantti♥
  Irc @Aiu Liiga

 4. #4

  Default

  Onnea voittajille, vähän helpostihan se tuli ja siitä syytän aika paljon itseäni, hyvät tekosyyt kyllä olisi olemassa mutten ala niitä luettelemaan kuitenkaan. SUURET KIITOKSET koko HuVi:lle ja koko koalitiolle. Erityiskiitokset kylävahdeille tumeez ja lege, tietysti omalle hatelleni ja uskomatonta mutta totta, Jaasperille joka palautti uskoni ihmiskuntaan oltuaan jonkinlainen arkkivihu monta kertaa
  Ja anteeksi.
  Nisse
  fix6 alk single malt, cthulhumythos, duckburg, tislaamo, mordor & brazen abbot,
  covenant, kala, Pakal, Ahura Mazda, Metal, Distillery, Mars, Kullervo, neoliitti, nefiili
  Founding member of S3.FI THONG

 5. #5

  Default

  Kiitokset ja onnittelut. Ei mennyt tää loppu iha niin kuin Strömsössä, ainakaan ajoituksien osalta. Omat joukot olis kuitenkin osunut WW kylään n. aamu viiden aikaan, mutta siinä tuli sitten pieni muuttuja matkaan, kun yö meni nukkuessa...

  http://travian-reports.net/fi/report/23343050de9
  http://travian-reports.net/fi/report/23344052037

  Lähti kylä alta ja matkalla olevat joukot sen mukana. Ehkä ensi kerralla sitten.


  P.S. Torni tuskin olisi meidän iskusta kuitenkaan huojunut.  // Kokki

 6. #6
  Legioonalainen
  Join Date
  Dec 2012
  Posts
  108

  Default

  Quote Originally Posted by Kokki View Post
  Kiitokset ja onnittelut. Ei mennyt tää loppu iha niin kuin Strömsössä, ainakaan ajoituksien osalta. Omat joukot olis kuitenkin osunut WW kylään n. aamu viiden aikaan, mutta siinä tuli sitten pieni muuttuja matkaan, kun yö meni nukkuessa...

  http://travian-reports.net/fi/report/23343050de9
  http://travian-reports.net/fi/report/23344052037

  Lähti kylä alta ja matkalla olevat joukot sen mukana. Ehkä ensi kerralla sitten.


  P.S. Torni tuskin olisi meidän iskusta kuitenkaan huojunut.  // Kokki
  Kuis paljon siellä oli offia tehtynä? Oli niin hyvin ajoitettu natujen jälkeen et aateltiin pelata varman päälle ja hakee pois sitte.

 7. #7

  Default

  Kai se on pakko itekkin jotain kirjottaa.

  Onnittelut tietenkin khidille, että sai tasolle 100 vaikka otti mut viime hetkenä pois kylävahdista, etten paina ruksia ihmeelle ""

  Ihan hauska servu sinäänsä, ois ollu kivempi jos ois jatkunu sinne 90-100 päivään, vielä ois ollu motia.

  Omat kiitokset WHATille ja SRJTNT liitoille mahtavaa porukkaa ja oli hausaka pelata teidän kans.
  Loistava johto molemmissa liitoissa.

  Special kiitokset kaikille irkki aktiivisille ja hulluille(maikkeli) jotka siellä pöris päivästä toiseen.

  Vihollisista eioo hirveesti hyvää sanottavaa ni jätän sanomatta mielummin.

  WW ajosta kun ei voi mitään rapoa laittaa niin laitan gyazon päivän 77 joukoista https://gyazo.com/a43c95df8d6393fe69da0f4f734bf60b

  ps. moe- opeta mua sims ens rundil jos sitä lähtee vielä pelaileen


  Sims 4. Indignation WHAT! 33900 34
  Last edited by Indi; 12-04-2015 at 02:07 PM.
  Shuriman Sands Flow Ever In Our Favor

 8. #8
  Imperiaani
  Join Date
  Dec 2007
  Posts
  589

  Default

  Onnea voittajille!

  Pienet raapustukset tähän omastakin puolesta.. Mietittiin tossa pari viikkoa servun alkamisen jälkeen poikien kanssa, että vois sitä ekaa kertaa viiteen vuoteen lähtee kierroksen pelailemaan. Taidettiin kyllä valita väärä servu tehdä comeback, kun ei koko servulla tapahtunu sitten oikein mitään... Myöhäisen alotuksen takia vaihtoehdot oli lähteä 100 ruudun päähän ettimään kunnollista capia tai jäädä origolle heikon 9c kanssa. Ei kyllä kaduta pätkääkään, että tyydyttiin tohon heikkoon 9c:hen, saatiin sentää jtn pientä pulttailua aikaan. Pieni pelko pullapulasta kokoajan motivoi kanssa pienentämään käyttiksiä, jotka ois voinu muussa tapauksessa istua entistä enemmän vaan idlaamassa.

  Siinä heti alussa jo tutkiskelin, että ketäs tuttuja löytyy ja Goggiksen ja parin muun tutun kautta sitten päädyttiin SH liittoon, joka muuttui lopulta HuViksi. Ei siinä kovi kaua mennykku tuntu, että jokaista isompaa tiliä tuntu ottavan päähän johdon osaamattomuus ja idlaus. Asiaa ei auttanu yhtään, kun tuli allya MS kanssa sovitusta rauhasta, ja oltiikin sitten jo keskellä +120 tilin SuMua. Viimeinen pisara oli sitten pieleen menneet artehaut, josta meille ja parille muulle tilille jäi kyllä paska maku suuhun kun samoihin arteihin juoksi parhaimmillaan kolmea liiton lanaa.. Tässä vaiheessa yleinen ilmapiiri alkoi isojen tilien keskuudessa olla niin tyytymätön, että päätettiin lähteä lätkimään. Kipsuhan siinä sitten flameili jotain, että isoilla tileillä ei pakkia löydy, ja ei meitä ois tarvittukkaan... Huvittavaa kun katto sitten tota HuVin WW pakkien määrää

  SH:sta sitten kahdeksan tilin voimin lähdettiin omaan liittoon, johon liittyi vielä kolme muuta tiliä. Siihenhä se vähä meni, että ennen loppuservua ei juuri mitään tapahtunut. Muutamat onnistuneet ja epäonnistuneet opsut vedettiin ja thats it. 500k pakkien turvin oli ihan mukava sitten alkaa HuVilaisten tilejä paskomaan serverin loppuviikkoina. Kieltämättä ihmetytti miten vapaasti sai pistää tilin toisensa jälkee alas, ja yhtään attia ei tullu takasin. Oltas vähän kaivattukkin actionia. Yhtään oikeaa attia ei tullu takasin koko servulla, vaikka paskottiin kokonainen keskittymä Huvilta loppuviikkoina.

  Ei jääny itteäni juurikaan harmittavaan, että kukaan ei nyt tota WW:tä ajanu alas. Tietenki sympatiat kaikille joiden lanat jäi kotiin. Katseet kääntyy itellä vähän tonne jättikoalatioon, jonka kaikki tais olettaa tekevän ekan pudotuksen, mutta olihan se vähän hölmöä siihen luottaa ja ois pitäny muidenki liittojen sitä organisoida...

  Loppuun kiitokset etenkin dualeille JaZonille ja AxXxUlle, ja meidän pakkikaksikolle Qalalle ja Sholvalle!

  Kiitokset myös koko SuMu-liitolle! Vaikka ei juuri mitään tehty niin ilmapiiri oli yleensä lepposa ircissä. Vähän meillä tuntu olevan motiongelmia, mutta oli kiva löytää uusia ja vanhoja äijiä, joiden kanssa oli ainakin kivaa jauhaa paskaa, vaikka pelissä ei kummempia tapahtunut!

  Kiitokset myös Bomberille, että oli ainut joka meitä jaksoi faketa vaikka koko tili oli paskottu.

  E: Kiitokset Borsille henkisestä tuesta!

  Saattaa olla, että vielä toiseks rundiks jäähään pelailemaan, omalta osalta kuitenki servu oli vielä sen pari viikkoa lyhyempi.

  BR,
  Kuona - Japazin Koira - SuMu

  Ihan vaa, että jäis tästä rundista jotain mieleen nii voi joskus forkalta lukea:
  Stats
  #9. SIMS Japazin Koira 25835pop 30kylää
  #8 OFF 442270pts
  #365 DEF 10835pts
  #18 Hero Level: 124 389318pts
  Last edited by Kuona; 12-04-2015 at 12:05 PM.
  Kuona @ Qnet

 9. #9

  Default

  Quote Originally Posted by moe- View Post
  Kuis paljon siellä oli offia tehtynä? Oli niin hyvin ajoitettu natujen jälkeen et aateltiin pelata varman päälle ja hakee pois sitte.
  Sinne lähti jotakuinkin 60k / 30k (TT) / 5k tulemaan. Ei lähdetty alusta asti nyrkkiä väsäämään, joten pieneksihän se jäi.

 10. #10
  Legioonalainen Gogmagog's Avatar
  Join Date
  Sep 2008
  Posts
  111

  Default

  Mitä helvettiä ihmettelin äsken et kultasiirrolinkki oli ilmestyny sähköpostiin ja sit tajusin et perhana tieten servu loppu
  Ei ehtiny pelaan tällä kiekalla ku pari-kolme viikkoa sit alko duuni. Ei muutaku onnittelut voittajille!

  Goggis
  Fix1-3 Gogmagog 4:Ambiorix 5:Vercingetorix 6:Annihilator 7:Lillian Axe 8:Zillion 9:Tuomari 10:Brazen Abbot
  11:Tuomari 12:Rautakansleri 13:Yhet Aamuset!! 14:SalamaSanteri 15:Gotcha 16:Chuck Norris 17:Armageddon

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •