Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: Fix19 voittopuhe

 1. #21
  Legioonalainen
  Join Date
  Jul 2008
  Posts
  99

  Default

  Jos minäkin sitten pari riviä raapustan, xsynyt käski.

  Voittoha se taas tuli himaa, ainaki jollai tasolla.

  Hyvin löysälle kesäkiepille lähettii kahteen "mieheen" naputtelemaan, lärvi/tili. xsynyt tuossa aikasemmin jo kertoi, lanoi ei oltu tekemässä joten kylät sen mukasii: normi capi, ilman ainuttaka keidasta \o/ Eipä pitänyt faktejakaa hakee.. no tuos lopus niit loju vapaasti haettavana jokusii ni poimittiin pois kuleksimasta sekä vihuilta että natuilta.

  Ja todellakin tylsä servu, osin tietty omastaki syystä ku oikee jassanu alkaa kenenkään kanssa sen isommin sotimaan (arvostan yöunia). Eipä meitä kukaa missään kohtaa lähtenyt haastamaankaan.. Pari hassua pakitusta jotka nyt meidän pakeilla oikeen missää tuntunu Pakkeja tais lopussa olla joku 750k yhteensä meidän tilellä, et olis sopinu tulla vierailemaan.

  Jepsjeps.. ja koska alusta asti oli selvä et ww vääntöihin ei lähetä = ei lanoja, tehdään pakkii ja viskotaan niitä sit siihi ww mikä parhaalta tuntuu, tämä toteutu. Kuten xsynyt sanokin jo kaikis tötteröis niit tais ainaki hitunen käydä. Itehä lopulta pakittelin K30. Tasan tarkaan en muista mut melke joka raksaaja taholta kyselyy tukemiseen tuli. Jopa sellasella viestillä viskottii missä pyydettii ettei erääseen tiettyyn ww ajeltas No eipä ajeltu ei. Vihulaisia siivoiltiin ympäristöstä se määrä mitä nyt jaksoi. xsynyt nii äkänen kaveri et sinkoili mihi kerkes, mie sit perässä sen mitä ehdin paljoo se ei mulle raaskinu jättää :/ Jokusii tilei tavan mukaa sit servulta deleskin.. tähänki jo matkan varrella totuttu.

  Tähän kohtaan muutama sananen tilistä itestään joka siis oli Scarlett (tuskin ketään kinostelee mut laitan silti). Teuskatili ny just huonoin valinta löysään naputteluun mut tutuin ni sil mentiin. Capitumppu ny tietty piti tehdä <3 ja siihe sen piti jäädäkkin.. ei jääny. Ei pitäny ainuttakaan kylää vallata, valtasin kuitenki, xsynyt käski. Ekaan vallattuun kylään aloin sit toista touhutumppuu tekemää, xsyneen määräys sekin Lässytys sikseen ja statsit tiskiin!

  Tässäpä näitä:
  sims 1. 53805 54 (lapiointi meitsiltä sujuu ja juu ilman ainuttaka käytettyy tauluu, olen kova tyty pilettämään)
  off 28. 404426
  deff 304. 15145
  ja reppahousunen hero 199. 281120

  Ja tiedän että ainakin joitain kinostelee tilin joukot. Itsee lähinnä huvittaa (ne ketkä minu pelihistorian tietää ja muistaa ni lanaa on löytynyt kyllä) Tottunut kuitenki hiuka suurempii joukkoihin mitä nyt oli. En tiedä jaksoko kukaan tarkastaa asiaa, mutta meillähän ei sotis edes kääntymässä käynyt.. tarpeelliset heron kypärätkin oli pakko itse ostaa koska pelin hengen mukasesti seikkailuista tullut ku turhaa huttua :/

  Jäljelle jääneeistä joukoista tähän kohtaan:
  65k+17k+2k+13k
  47k+25k+1k+10k ja nuteilla mentii molemmissa
  280k keppei ja jokune hassu kilo paloi

  Kiitoksia ja kumarruksia ei onneksee tarvii paljoo jaella kun pienellä joukolla pelailee joten: xsynyt, tuttu ja turvallinen pelikaveri.. ollut sitä jo öö fix7 asti. Ole sulle mitää uutta sanottavaa, ei edes se et ens kiepil sit taas :P
  Juhelle ne pakolliset jokapäiväsestä weetuilusta..

  Nii ja Onnee Voittajille, tuliha siit valmista vaikka mikä prkl siin kesti.

  vaimo kiittää ja kuittaa

 2. #22
  Legioonalainen Gogmagog's Avatar
  Join Date
  Sep 2008
  Posts
  111

  Default

  Ei pitäny lähteä tälle kiekalle ollenkaan mut sit irkis Just4Fun ylipuhui(ei vaikeeta) mut mukaan.
  Tili oli Rankaisija ja alkuun oltiin Selenan luotsaamassa AK-liitossa josta myöhemmin suurin osa meistä siirtyi k30 riveihin.

  Tilillä pääsin aika paljon kehittään sitä perinteiseen suuntaan et vähän farmattiin ja
  pellot capis(150%+15c) 19 tasolle. Sen jälkeen otettiin melko rennosti loppukiekka. Meitähän siis pelas Just4Fun,minä,Bit ja myöhemmin liittyi tilille vielä Alfaz.

  Peli-aktiivisuuden lopahdettua päätettiin että ajellaan nyrkki hyvin ajoissa pois.
  Ajankohta tietty oli liian aikainen mutta halusin siinä vielä et keskitytään ihan pakkien
  tekoon ja ww-pullaukseen. Pakkei oli lopussa vielä elossa 470+50k.


  K30 WW:n Top 10 Pullaajat:

  Patu 152 012 604
  Rankaisija 91 395 941
  Muuttohaukka 76 929 438
  Devoted 55 731 640
  xSiko 52 178 419
  bloodcovers 48 498 766
  kilaine 42 377 520
  lerxt 35 138 782
  Colaman112 34 794 755
  Sanzibar 34 575 698

  ww-ajo:
  http://travian-reports.net/fi/report/17290f2111b


  Kiitokset kaikille joiden kaa sai pelata tällä rundilla + tietty irkin väelle
  En ala erikseen kiitteleen teitä kun tulisi +150 nimee tähän

  Onnittelut voittajille!

  Goggis
  Last edited by Gogmagog; 08-13-2015 at 11:23 AM.
  Fix1-3 Gogmagog 4:Ambiorix 5:Vercingetorix 6:Annihilator 7:Lillian Axe 8:Zillion 9:Tuomari 10:Brazen Abbot
  11:Tuomari 12:Rautakansleri 13:Yhet Aamuset!! 14:SalamaSanteri 15:Gotcha 16:Chuck Norris 17:Armageddon

 3. #23
  Asukas kipsu40's Avatar
  Join Date
  May 2008
  Location
  Kouvola
  Posts
  27

  Default

  Jospa sitten nyt ihan muutama rivi meidänkin tililtä. Tilihän oli Muuttohaukka(K30) Onnittelut voittajille, kiitokset pelikierroksesta.
  Ei ollutkaan ihan tylsä kesäkierros kumminkaan. Itseasiassa kierroksellahan sattui ja tapahtui kaikenlaista, ei aina edes "talvikierrokset" ole yhtään sen enempi porukkaa jaksaneet kiinnostaa.
  Mielenkiintoiseksi pelin teki se, että voittajasta ei kuitenkaan voinut olla aivan varma, huipullahan aina tuulee....

  Pakkeja kertyi mukavasti yli 7milj. siitä kiitos =MS=, Anus ja tietty omalle liitolle K30. Lanat hupenivat vähän liian aikaisin, mutta kerettiinhän niillä muutama opsu suorittaa, mm. unearkin haku ja muutaman kerran taidettiin jotain ihmeitäkin ampua...muistaakseni
  Rapsoja en tähän jaksa kopsailla, eiköhän niitä ollut suurinpiirtein kaikilla näkyvillä muutenkin.

  Ruusut:
  Koko K30 liitto, hyvin jaksoitte loppuun asti kaikki
  =MS= liitto,kiitos Jaasperi ja muut sonnit, onneksi saatiin teidät mukaan, teillä niitä opsuajia riitti sekä kovia pakittajia ja pullaajia mm. Patu tili, aivan pro!
  Anus liitolle kiitokset, niin se rauha muutettiin liittolaisuudeksi, kiitokset erityisesti Touna tilille, hyvin jaksoit toimia "välikätenä" liittojemme välillä ja hypithän tarvittaessa ohjeenkin kanssa liittojen välillä
  Kiitos Sauron, oma dualini <3
  Kilaine, maailman paras kv <3<3, ei ollut pulaa pakeista, pullasta, eikä sinun ajastasi koskaan
  Tolppa(Winski), sinä se vaan jaksat olla se meidän paras henk.kohtainen pakkipelaajamme,(onneksi pääsit vähän tekemään ramilanaakin, seuraavalla kerralla ei muutakuin täys tohina päälle alusta asti )

  Suuret kiitokset ww ajajille, opsuajille, sekä offinsa muutenkin yhteishyvään uhranneille

  Sylin täydeltä ruusuja pakkipelaajille pakeista sekä pullauksesta, toimi taas aivan mahtavasti.

  Kiitokset menee myös irkin puolelle, vaikka siellä en tällä kierroksella paljon joutanut olemaankaan.
  Mainitaan nyt vielä myös Tabu(Nisse, kiitos peliseurasta, kimpille kiitokset, tiedät kyllä miksi )

  Kiitti nyt vaan ihan kaikille tasapuolisesti kyläpelin pelaamisesta

  Törmäillään taas jossakin päin karttaa!
  Kaikki mukava on sallittua ja sallittuahan on kaikki. Vai mitä? "Kipsu-Queen-Quatzalcoatl-Hattivatit-Armageddon-Ghost-Apocalypse-Gotcha-Strix-Fix15(Gotcha)-Fix16(Lunatics/Tarantella)"

 4. #24
  Kirvessoturi
  Join Date
  Feb 2010
  Posts
  316

  Default

  jospa minäki sitte sanasen servusta.. pitkästä aikaa lähin korpeen ja ajatuksena oli vaan vasemmallakärellä pelailla ku kesä ja kaikkee.. tutun porukan keräsin kasaan ja muutama uus tuttavuus lähti messiin.. aika alkuvaihees LW otti yhteyttä ja tarjos diiliä millä mennään loppuun.. ne pelais offia ja hoitas faktit ja ww touhut yms yms.. faktien aikaan kuitenki huomasin että kaikki ei mee niinku siä kuuluisassa norjalaasessa kaupungissa.. jossainkohtaa ne lopetti ja me jäätiin niinku nallikalliolle.. no onneks K30 adoptoi meirät ja siinäpä se..

  alkuservusta haluan vielä sanoo sen että tapasin rakkaan peliystäväni eli tigren. aloin lämmittämään vanhoja suhteita kunnes hänen niin vakaa lääkitys? petti ja alko tulee niin sekasta settiä että aloin työkseni vaikeuttamaan heidän peliä vaikka alustaasti oli selvää että efae ei tuu olemaan uhka ku korkeintaan keitaan eläimille. tosin tarttee sanoo että hatun noston paikka että ne sai organisoitua ohjeet ja ihmeen itelleen.. alkuservusta oisin ollu valmis syömään hatullisen paskaa jos joku ois sanonu että ne ihmettä raksaa yli 50lvl.. hienoa peliä ja uskon että efae voi joskus saada toisenkin "voiton" tililleen (kuhan tigre on lomalla tai lääkitys tarkistettu).. eka oli mun ja bloodin liidaamana fix8 ku oltiin tukemassa tanen poppoota

  mutta servu meni niinku meni ja paras voitti jälleen!! kiitän aiun kiitoksista ja kimpin huomioon mun laiskistumisesta totean että oikeessa oot.. laiskistunu olen..


  kiitoksia ku pitää alkaa jakaan niin tottahan kiitän koko =MS= porukkaa!!

  erikoismaininna saa:

  flana. aivan uskomaton pakkitehdas!! ilo pelata kanssasi!!
  ticou: pelaaja isolla.. no jollaki.. komiasti vedit
  sinerpykoffi: tigren luota sut rekrysit ja paikkas täytit!! koska vaan uusiks mun puolestani!!
  sinikettu: pieni ja vaatimaton leidi joka uskollisesti teki mitä piti tehdä. kiitos!!
  lapukat: mukavata palata fixillä taas juurilleen ja teitte mitä miesten piti tehdä, sweeppasitte faktin, pakititte ja ajoitte ku käsky kävi.. kiitos!!
  tottakai K30 liitto ja sieltä kipsu ja sauron.. kiitos ku luotitte ja päästiin messiin
  Nisse: kiitos servun parhaasta viihdykkeestä ja siitä kuvasta jossa olit sonnipaidan kans!! se elää mussa aina.. https://gyazo.com/c0bae5032e3ff36c2e1b125edbdbab39

  tottahan monta muutaki osaavaa ja aktiivista tiliä oli joita nyt en muistanu kiittää.. tän servun kokemus kumminki sanoo että ei oo omena sieltä puusta kauas pudonnu.. oli eka kosketus pörrin veljen kans.. aktiivisuus ja osallistuminen 110% alussa ja lopussa ei miest/poikaa näkyny.. eli jatkossa saat pysyä kaukana musta.. syöpää koko pörrin perhe..
  Last edited by jaasperi; 08-14-2015 at 05:37 PM.

 5. #25

  Default

  Jooh olipaha runi ;D

  Pelin kulkuu sen enempää kommentoimatta, oli ihan mielenkiintonen taistelu :P

  E.F.A.E:lle risut ja ruusut, emme edelleenkään hyväkskäyttäneet teitä, mutta hyvin te veditte ihan omanakin liittona.
  Kannattaisi ens kerralla varmaan vaan varmistaa se liidu huolehtimaan ohjeista, jos se ei kaikkia liiduja hetkauta..
  Pitänee kiittää sinua Tigre siitä kun pistit liittojen välit poikki, saatiin teiltä aivan mahtavia pelaajia :P

  Onnea voittajalle RAPA:lle <3

  K30-MS-Anus ihan kivasti teki veditte :P

  Tabusta eli omasta liitosta;
  Olipa myrskyisää menoa paikoittan, näin omastakin mielestä olisimme voineet diplo asioita vähän paremmalla otteella hoidella. Mutta heleveti hyvin me vedettii<3
  Kiitos siis kaikille

  Kimppi3; Voisit päivittää pullakellon ... Ei vaineskaa, älä vihaa Hyvä pelaaja sä oot, splittausten mestari ja ilman sua oisin antanu alotuskyläni Jaasperin pulttien armoille, mut hyvinhän ne tiekatkin pakitti?

  Nissemaster & HateDevil; Kiitoksia teille opeista ja luottamuksesta, kiitos myös kuinka ahkerasti mun tiliäkin jaksoitte hoitaa vaikka itse välistä huitelin ties missä. Kiitokset Nissemasterille joka ruokki joukkoja ottamalla ne hoiviinsa, ja HateDevil joka puolestas boostit välillä viljaa ja savea kun epätoivoiselta näytti

  Norttis; Kiitos kaikista paskakeskusteluista, sun ansiosta mun vatsalihakset on paremmas kunnos ku ennen runii

  Tumeez; Kiitos koko servun (siit asti ko samoille kannuille eksyit) mahtavista keskusteluista, ei ollut tylsää niin yöllä eikä päivällä, löysin susta ystävän<3 Niin pitkää sua vonkasin mun tilille dualiks, ja hyvä duali olitkin, ilman sua en varmaan ois ohjeen seinäyksen jälkeen lähtenyt edes noin paljoa offia tekemään ;D tai paljoa muutakaan tilillä, monet päivät se olis idlannut ilman jos sä et ois sitä pystyssä pitänyt =) Kiitos siis näistä<3
  Ja anteeks et sut nii törkeesti kickasin tililtä, u know why, mut turha enää itkee ku maito jo läikkyny
  Hope so saan sut joskus taas dualikseni ja sillon en kick sua vaa vaiks mielummin itteni, oot paras<3

  Icy; Kiitokset kestopakeist ja maskottina olost, tietty myös juttuseurast<3

  Mds; Kiitos kans parhaast juttu- sekä ryypiskely seurast, ei tullu varmaan ikinä tylsää ;D

  Legenda89; Kiitokset runist, olipaha tylsää ku ei saanu katsella sun kylies romuttuvan.. Eivaines
  Ja kiitos ryyppy(putki)seuroista, ansaittiin dualien arvostus 5/5

  Perkkari; Kai sutkin voit mainita kun aina välist höpistii mukavia, kiitos siitä

  Ja vähäsimpänä muttei viimesimpänä (vai mitense meni)

  H_l, Maikkeli, Aiu, Tumeez, J_rk_le ELKEEHÄ HITTO KIUSATKO PIENEMPIÄ !!! <3

  Kiitokset kaikille<3


  -Sotatoukka aka Sotis (Tabu)

 6. #26

  Default

  Quote Originally Posted by jaasperi View Post
  tottahan monta muutaki osaavaa ja aktiivista tiliä oli joita nyt en muistanu kiittää.. tän servun kokemus kumminki sanoo että ei oo omena sieltä puusta kauas pudonnu.. oli eka kosketus pörrin veljen kans.. aktiivisuus ja osallistuminen 110% alussa ja lopussa ei miest/poikaa näkyny.. eli jatkossa saat pysyä kaukana musta.. syöpää koko pörrin perhe..
  Ai ketuttaako vieläkin koska dominoin viime runin miten tykkäsin ja loppuun asti, kk! Tule ja kassaa liittouma fix21 niin saat selekään koska ai ei kadota runilta! Syöpä perheeni kunniaan!

  -Pörri
  Fix18 Urpo - Aww || s2 Simply The Best - ilotytöt || s3 Honey badger - lia || Fix20 Femme Fataless || s4 RageQuit! - Kiira || s1 Pikachu - Pokemon
  -Pörri

 7. #27

  Default

  Mahtava kierros, vielä mahtavampi lopetus. Kiitokseni lähtee luonnollisesti koko serverille. Peli oli rehtiä ja ennenkaikkea mielenkiintoista.

  Muutamia viikkoja ennen servun alkua heitin puoliksi vitsillä pep3:lle, että pitäiskö vetää se One last time - rundi. Pitkien pohdiskelujen, tuumailun ja naureskelun tuloksena saimme kasattua alkujaan 7 hengen liiton PT - Pepen toverit. Toverien tavoitteena oli puhtaasti hauskanpito ilman mitään sitoomuksia WW taistoihin. Toverit kaatui ennenkuin kerkesi kunnolla alkamaankaan, koska pep3:n kanssa siirsimme itsemme 13- vuotiaiden tyttöjen tasolle ja aloitimme jatkuvan "kinaamisen". Pep3 kuitenkin onnistui saamaan meidät kaikki osaksi yhteisöä Rapa.

  Rapaan tultaessa Zantun kanssa päätimme että lähdemme rakentamaan tornia, koska emme nähneet sille muuta vaihtoehtoa.
  Nostimme tornin tasoon 100 ensimäisenä yhdessä Rapan ja tukevien liittojen kanssa. Kiitokset lähtee siis PO, RuRo ja FM:lle.

  OneLastTime tilinä:
  Räjähtävä alku antoi pohjan koko loppuservulle. Tilin tavoite oli _taas_ raidaus.
  Kasasin tilin jäsenet tarkkaan, vaikkakin tilin jäsenet vaihtuivat servunaikana nopeammin kuin alastoman mielialat.
  Alkujaan tilillä vaikutti Jabbe, Zanttu, JakeZ & Only. Myöhemmin mukaan liittyi Maron, Suomitar & Alaston.
  Faktien haku kusi tilin kohdalta totaalisesti, unesotiksesta myöhästyttiin muutamalla minuutilla, jonkajälkeisellä opsulla Jakeee:lla oli antaa 100 ramin rammeri.
  Ilman faktienhaun epäonnistumista päätöstä torninrakentamisesta ei olisi syntynyt.

  WW-taistoon lähdimme asetelmasta Rapa vs muu servu.

  Risut & Ruusut:
  Kesärundi.

  Haluan vielä henkilökohtaisesti kiittää seuraavia pelaajia:

  Maron: Uskomaton työmyyrä, korvaamaton apu. Onni oli meidän puolella kun suostuit kosiskeluihin ja liityit tilille. Mahdotonta sanoa mitä olisi käynyt ilman sun panostusta. Kiitos sinulle! ♥

  Suomitar: Olen sanonut tämän monta kertaa, olet henkilökohtainen idolini. Olen aina arvostanut sun osaamista & peliälyä. Oli kunnia pelata sun kanssa tämä servu. Moniin ei pysty luottamaan, suhun ollut luotto aina 110%. Olet opettanut mut pelaamaan tätä peliä, saamaan oman ajatusmaailmasi läpi. Lainatakseni sua vielä: " Jos jotain luvataan se pitää ja jos ei pystytä, niin sit ei luvata ees mitään.
  Se ei oo koskaan, et mä koitan, mä koitan, vaan jos sä tarviit jotain, niin mä hoidan, mä hoidan.
  Sun täytyy pikemminkin vaan pyytää, ku kysyy ".
  Kiitos ♥

  Zanttu: Luottofrendi, 4 yhteistä vuotta takana. Lyhyesti: Kiitos Zanttu, yksi tilin kulmakivistä ja kasvoista.
  "Veljeyttä ei voi ostaa, se syntyy. Sitä sä olet mulle"

  Alaston: Uskomattoman hyvä jäbä, monta valvottua yötä, monta vittusanaa, monta syvällistä keskustelua. Aivan uusi tuttavuus, onneksi otin sut tilille. Alastomuus on pop, pop = poikarakkausonparasta ♥

  Teme: OneLastTimen vakkari KV, OOO tilin omistaja. IRL on aina irl. Monta ragetupakkaa ja paskanjauhantaa. Luottofrendi ja kultapoju. Yksi jota en vaihda ♥

  Pep3: Ilman sua ei oltais voitettu. Meidän kisailu alussa sai mut tosissaan hakkaamaan tän eteen että voitetaan ja pystyisin lesottamaan sulle
  Monta vuotta, monia tiliä, mutta aina sama Pep3. Luotto ystävä, aina ollut paikalla kun sua tarvinnut. Loistavaa liiduamista toveri♥

  Perkkari: Aivan uusi tuttavuus, mutta teit mitä lupasit ja saatiin voitto. Loistavaa pelisilmää ja ymmärrystä.
  Arvostan sinussa sitä, että kuuntelit myös mitä minulla oli sanottavana, kuten myös muilla rivareilla.
  Onnea isukille♥

  Kisuu: Henkinen mentori, paljastuksena OLT:n pelaaja. Kiitos kisu että olet tuonut kisumaisuuden esille ja kylien nimet olivat kisuja<3 Kiskis♥

  Aiu: Sun kommenttis roskalla oli ihana, joko lopetit? <3

  Jtn kivaa:

  28.7. Muuri alas: http://gyazo.com/3e3369dbcfd2aef34326b6bf11a156f4
  WW alas: http://gyazo.com/0aa1d5a99a5cc1cc2c4665ff88ae5f4d
  28.7. Ihme tasolta 94 tasolle 35: http://travian-reports.net/fi/report...43,16657c53ff5
  1.8. K30 nollaus: http://travian-reports.net/fi/report...d2,16823595619

  Kiitos
  ps. pahoittelen kaikkia kirjoitusvirheitä.

  Jabbe
  AliM - Kamut | Ahkera Somali - KeLa | Turistit - STK | Chuck Bass - [I]NS | OneLastTime - RaPa [/B] Last Season - HUNT

 8. #28

  Default

  Jabbe siinä vaiheessa ku siteeraat Cheekkiä, etkä ees tajuu sitä ni kannattaa lopetella dokaaminen. Enkä nyt tiiä kannattaaks kenenkää aikuisen ihmisen hirveesti omia Cheekin riimejä omiks ajatuksiksee, mut toisaalta puhun tyypille jonka profiilis oli muokattuna jotain syöpästä Robinia..

  Ah, ja jos jotain asiaa pitää tässä lörpötellä niin kiitos maininnoista, en täs nyt muuta sano, mutta Tumen kannattas kasvattaa pallit ja selkäranka, mieluummin samaan aikaan ja ehkä vähän miehistyä ni kestää paremmin niin läpät ku takaiskut, eikä tarvi herkistellä aj quittailla jatkuvasti, eikä tää ollu vittuilua, ihan tällänen toverillinen ja ystävällismielinen neuvo, josta voisi olla suurta hyötyä jos meinaat kyläpelin parissa jatkaa. Sotatoukalle vois mainita, et siinä vaiheessa ku servu on tylsää paskaa ni ei oikee jää muita vaihtoehtoja ku heittää läpyskää.

  Mut tosiaan rakkaat Tabulaanit, vaikka en liitossa loppuun asti ollutkaan niin ei jäänyt mitään hampaankoloon, ei liittotasolla eikä varsinkaan henkilökohtasel tasolla. Toivottavasti itse kukin ottaa oppia virheistään ja toivottavasti törmäillään servulla jos toisellakin. Eihän tästä paskasta varmaan koskaan kokonaan eroon pääsekään.

  Mut kyllähän tota travia hakkaa kesälläkin, onneks nää paremmat kelit osu nyt tänne lomakaudelle

  Ainiin, voin tehä tälläsen yhden nimen kiitoslistan tyypistä, jonka kanssa ei oltu oikeen mistään eri mieltä ja luottoa löyty vaikka kuinka ja paljon eikä ollut missään vaiheessa epäilystä kuka oli liiton kovin, luotettavin ja ahkerin pelaaja, vaikka välillä keskittykin puhumaan puolaa puol seittemältä aamulla:

  Legenda89

  ..eipä mulla muuta. Peace out.

 9. #29

  Default

  Quote Originally Posted by Ikinä arvaa Et View Post
  Jabbe siinä vaiheessa ku siteeraat Cheekkiä, etkä ees tajuu sitä ni kannattaa lopetella dokaaminen. Enkä nyt tiiä kannattaaks kenenkää aikuisen ihmisen hirveesti omia Cheekin riimejä omiks ajatuksiksee, mut toisaalta puhun tyypille jonka profiilis oli muokattuna jotain syöpästä Robinia..

  Ah, ja jos jotain asiaa pitää tässä lörpötellä niin kiitos maininnoista, en täs nyt muuta sano, mutta Tumen kannattas kasvattaa pallit ja selkäranka, mieluummin samaan aikaan ja ehkä vähän miehistyä ni kestää paremmin niin läpät ku takaiskut, eikä tarvi herkistellä aj quittailla jatkuvasti, eikä tää ollu vittuilua, ihan tällänen toverillinen ja ystävällismielinen neuvo, josta voisi olla suurta hyötyä jos meinaat kyläpelin parissa jatkaa. Sotatoukalle vois mainita, et siinä vaiheessa ku servu on tylsää paskaa ni ei oikee jää muita vaihtoehtoja ku heittää läpyskää.

  Mut tosiaan rakkaat Tabulaanit, vaikka en liitossa loppuun asti ollutkaan niin ei jäänyt mitään hampaankoloon, ei liittotasolla eikä varsinkaan henkilökohtasel tasolla. Toivottavasti itse kukin ottaa oppia virheistään ja toivottavasti törmäillään servulla jos toisellakin. Eihän tästä paskasta varmaan koskaan kokonaan eroon pääsekään.

  Mut kyllähän tota travia hakkaa kesälläkin, onneks nää paremmat kelit osu nyt tänne lomakaudelle

  Ainiin, voin tehä tälläsen yhden nimen kiitoslistan tyypistä, jonka kanssa ei oltu oikeen mistään eri mieltä ja luottoa löyty vaikka kuinka ja paljon eikä ollut missään vaiheessa epäilystä kuka oli liiton kovin, luotettavin ja ahkerin pelaaja, vaikka välillä keskittykin puhumaan puolaa puol seittemältä aamulla:

  Legenda89

  ..eipä mulla muuta. Peace out.
  You got some sand in your vagina?
  -Cheek

 10. #30

  Default

  Onks sul yhtään omaa ajatusta siellä korvien välissä ? Tuskin. Mut eti rauhassa joku kiva meemistä kopsattu lausahdus ja pistä sekin Cheekin piikkii. Ja kyl täällä sen verran turska tuoksuu et paa ny ne haarat kii.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •