Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 46

Thread: Voittopuhe Fix17

 1. #31

  Default

  Quote Originally Posted by smirre View Post
  et oikeen taida käsittää missä juju.... eihän pienempi saa hyökkietuutta vaan isompi menettää puolustusetuutta eli sitä määrälisää....ja ne on eriasioita.
  Niinhän ne tosiaan on, mutta ei muuta sitä faktaa että nämä etuudet ei toimi ww-kylien kanssa.

 2. #32

  Default

  Quote Originally Posted by smirre View Post
  et oikeen taida käsittää missä juju.... eihän pienempi saa hyökkietuutta vaan isompi menettää puolustusetuutta eli sitä määrälisää....ja ne on eriasioita.
  http://travian.kirilloid.ru/warsim2.php
  Siitä alat simuloimaan. Moraalibonus tulee laskuihin mukaan vaan ja ainoastaan kun hyökkääjän poppi on isompi, kuin puolustavan, muulloin sen oletusarvo on 0. Ja tästä pitää poissulkee ww-kylät, missä ei moraali toimi. Tämä perstuntuma tollail äkkiä simulaatiotuloksia n. 12 rundia tulkinneena.

  Ja jos laiskottaa niin Simutulos
  Oikea tulos
  Pientä virhemarginaalia tulee kun ei tiedä pakkien jakaantumista ja herojen hiluja, mutta se ei lopputulokseen kuitenkaan vaikuta, kuin hyvin vähäisesti. Tulos ei muutu, oli puolustajan poppi sitten 40:1 tai 1:1.
  Last edited by Et ikinä arvaa; 11-23-2014 at 10:34 AM.
  fix2/JuRo fix3/Mauri Myyrä fix4/HEuNUKKI fix5/Apple Lija fix6/Freyr fix7/TopDog fix8/Rosa&Orjat fix9/Pieni ja Tuhma fix10/Sivistynyt fix12/kottarainen fix16/Timon ja Pumba fix18/Incognito s4-14/Ipatti s2-15/I Need A Hero! s1-15/lihapulla s4-15/Päivää s1-16/?
  Juhe @Qnet

 3. #33

  Default

  Noniin elikä Teddis kiittää ja kuittaa menneestä kierroksesta.

  CTU:n juuri
  Eli Rompan kanssa alettii kutsumaan porukkaa mukaan fix17 kierrokselle irc:n kautta lähinnä haettiin viime kierroksilta tuttuja pelaajia ja otettiin myös uusia naamoja entisten vastustajien puolilta. Kierroksen alettua Romppa totesi samantien, että ei pysty johtohommiin nykyisten kiireidensä takia niin tarvittiin lisää liiduhommiin osaavia mukaan hommiin. JOA tuli lähes kysymättä, että oli niin sanotusti selvä homma, Kiitokset JOA:lle.

  Kierroksen edetessä Squee ja vilhou tulivat mukaan liiduhommiin onneksi, sillä tehtävää löytyi ja keventää muiden liidujen taakkaa. Kiitos :3

  Tilin tekeminen

  Elikä viime fixin aikana aloin kasaamaan tiliä, koska olin pelaillut lähinnä yksin koko 180 päivää niin alko tosiaan ottamaan päähän "ison" tilin hommat yksin (Kirpellä sama homma) No saatiin sovittua Ellun ja JOA:n kanssa, että mennään yhdessä tilille ja sitte sovin vielä kirpen kanssa. Ainoa mitä unohdin tehdä oli mainita Kirpellä asiasta eli tuli vähän yllätyksenä hänelle tämä asia. Goggmagog tuli vielä suurena apuna kierroksen mentyä muutaman viikon kohdalla.

  Tilin tapahtumia
  Alussa oli heti yksi tavote ja se oli mahdollisimman läheltä 15c 150% croppi (ei harmaa alue) ja hyvinhä tuo meni. Oltiin ensimmäinen tili tontut valmiina, mutta matkaahan siinä oli se 12+ tuntia jotenka oltiin neljäs jolla oli toinen kylä. Alussa laitettiin capia kuntoon ja lähdettiin sitten goggiksen tultua vähän enemmän raidaamaan.

  Artefaktien kohdalla meillä pyöri tili jo ihan hyvällä mallilla http://gyazo.com/e2557eec4c5dc217ad0ba20d84a7869c Pahoittelen kuvan epäselkeyttä, mutta jokainen tajuaa kuitenki miten tili alkuun pyöri. Elikä Tilille tehtiin yksi opsulapanen, yksi ww lapanen pulteilla ja kaksi ww rammeria. En voi kylliksi kiittää tilin väkeä mukavasta kierroksesta. On ollut helppoa pelata, kun ollaan oltu kaikesta lähes samaa mieltä ja ei pahemmin kiistelty miten tili etenee. - Kiitos tilin väki: Kirpe, Ellu, JOA ja Gogmagog.

  CTU liittona + rpn
  Tultiin hyvin toimeen toistemme kanssa loppujen lopuksi. Alussa oli vähän kränää, mutta riitapukareiden lähdettyä meno rauhoittu. Fakteja saatiin erinomaisesti ja opsut oli onnistuneita - Kiitos vilhou/propagandaministeri, AKA opsuvastaaja.

  Vihut En nyt tässä tule pahemmin mainitsemaan, mitä jokainen olisi voinut tehdä paremmin, kun niitä on nyt käyty läpi jo aika paljon täällä. Onnittelut legendsille voitosta!

  Tässä vielä tilin ajot:

  http://travian-reports.net/fi/report/27857413435
  http://travian-reports.net/fi/report/2785752e040 ( oltiin aiemmin ajettu puoliksi STK:n torniin )
  http://travian-reports.net/fi/report/278576477e1
  http://travian-reports.net/fi/report/27857743752

  Tilin saavutukset
  http://gyazo.com/c9442a43c7935618931a47fe3a81cd83

  Kiitos koko CTU ja Rpn

  Kiitokset myös skype konvolle on mukavampi viettää aikaa travianin ja irc:n parissa, kun voi samalla keskustella mukavia jne.

  Kiitokset vaimolle, että jaksoit lukea tämän <3 ""

  Let's try to keep it fun!

  Kaikille mukavaa pikkujoulua!

  -Teddis|Senpai
  Last edited by Teddis; 11-23-2014 at 11:41 AM. Reason: Ajojen lisäys 12:35 - saavutukset 14:40

 4. #34
  Kirvessoturi
  Join Date
  Feb 2013
  Posts
  444

  Default

  Quote Originally Posted by Jokurandomi View Post
  Niinhän ne tosiaan on, mutta ei muuta sitä faktaa että nämä etuudet ei toimi ww-kylien kanssa.
  Niin ei ohjeistuksen mukaan pitäisikään vaikuttaa mutta käytännössä kyllä... simuttaahan noita ei tarkalleen pysty koskapa heroja oli tuollakin yli 20 ja aseistukset kirjavat puolustuksessa. ohjeistus ja käytäntö ei ole koskaan kulkennu käsikädessä sen 10v aikana mitä oon näitä pelaillu... servujen lukumäärää en todellakaan pysty sanomaan... enemmän kuitenkin kuin sormia...

 5. #35

  Default

  Itehhän en leijuis tuolla Smirren ajolla. WW-kylästä oli jo kuitenkin tuon ajon aikaan purettu pakitus.
  fix 7 / JOA79 | fix 8 Oceanic 815 | fix 9 JOA | fix 10 TEAM JNS | fix 11 JuOksijA | fix 12 Aateliset | fix 13 Revenge | fix 14 Westeros | fix 15 Murdoc | fix 16 Phileas Fogg | fix 17 Armageddon / Megaman | fix 18 Freelancer | fix 19 River | fix 20 AWACS / HAARP | fix 21 El Malo / El Feo | fix 22 Maximus | fix23 Mockingbird | fix 24 ...

 6. #36

  Default

  Kai se sitten PAKKO jotain typoo...

  eli WHAT! ja Unstable tarinaa vähän. Unstable tilillähän oli selkeät tavoitteet ennen servun alkua: SIMS 1. ja OFF 1. sija must
  saada ja vähän raidia harjoitella. Top 10 raidaajissa koko servun oli tavoitteena. Nämä saatiin kaikki helpolla suoritettua joka
  kertonee servun tasosta aikas paljon...

  Tapella ei juurikaan jouduttu. Ainoat mähinät taisi olla asdlol:in kanssa viikosta 3 alkaen. Asdlol syystä X päätti ajella meidän capiin (http://travian-reports.net/fi/report/2785781fb06). Tästä johtuen päätimme häätää sen tilin ainakin capimme vierestä heti kun tilanne sen suo. Myöhemmin sitten asdlol:in 1 kylä pultattiin ja toinen kylistä vallattiin, jotka capimme vieressä olivat.

  Artefaktien suhteen hommat oli hieman auki. 3 nykällä arteihin varauduttiin, toiveena saada unepopot ja pikkusotis.
  Unepopoihin ei keretty, joten kävimme hakemassa unepullan (http://travian-reports.net/fi/report/27858131e9b) ja sweeppaamassa Shortylle unesotiksen. Shortyhan näihin aikoihin vielä hieman myyräili STK liittoa, joten naurua taisi riittää molemmin puolin, kun kävimme STK:lle sweeppaamassa sotiksen.. Zantulla varsinki tuntu olevan asian suhteen sen verran omaa kivaa että päätimme siirtää shortyn samantien WHAT!:iin ja näin ollen palauttaa sen porukan takasin maanpinnalle

  Viikon verran meni popojen hakemiseen, kun kukaan niitä ei suosiolla luovuttanut. Lopulta pienen myyräntyön kautta saimme tilaisuuden
  hakea popot pois: keltäs muulta kuin asdlol (http://travian-reports.net/fi/report...db,2785809e4dd). Unepulla lähti CTU:lle, koska rahkeemme ei olisi tässä vaiheessa riittäny pakittaa tehokkaasti 2kpl uniikkeja, ja vaihdossa saimme halutun haukan. Tästä eteenpäin servu olikin oikeestaan pelkkää raidaamista ja ajeluja sinne tänne. STK:lta taisimme jonku runsiksen hakea sekä WC liitolta pienen sotiksen.

  Avastin ajelu Shortyyn muutti melkoisesti WHAT!:in suuntaa. Alunperin olimme rauhassa CTU porukan kanssa mutta syistä X (ilmeisesti tiedonkulku) shortyn lanasta puolet ajeltiin ja tämä vaati vastatoimia. Tiedostimme hyvin CTU joukkomäärät joten emme halunneet lähteä avastia opsuamaan, ja pari viikkoa pähkäiltyämme laskimme, että WOLT:in tukeminen aiheuttaa suurinta vahinkoa CTU voittomahdollisuuksille. Joten liiton miljoonapakit WOLT WW, josta ei tainnu kuin pari tuntia kulua, kun ensimmäisen viestin saimme CTU/RPN suunnalta, että onkos meidän pakit WOLT ww:ssä!

  Sitten nämä KUULUISAT ww ajelut... xD WW lanaa emme raksanneet missään vaiheessa servua, vaan kaikki lanat olivat puhtaasti käyttiksiä/raidilapasia. Kritiikkiä sen verran ajeluista, että oli kyllä PAS***. Olen ollut joko 3 promillen
  humalassa tai sitten olen oikeasti hieman retarted kun tälläsen ajojärjestelyn hyväksyin... MITÄÄN KYSYMÄTTÄ!! (hyvä minä)
  anyway rapsat tästä: http://travian-reports.net/fi/report...02,278584f17a8

  Risuja en jakele suuntaan enkä toiseen.

  Isot kiitokset WHAT!-porukalle servusta! On helppo lähteä liikkeelle, kun tietää porukan aktiivisuuden ja pakkien loputtoman määrän <3
  Suurin osahan tuli jo viime servulta kelkkaan, mutta pari uutta saatiin taas porukkaan. Kiitos teillekin :P
  Kiitos tiliporukalle. Olette mahtavia. Jokainen <3. Välillä oli vaikeeta ja pari päivää taisi jossain kohtaa olla että ei vaihdettu sanaakaan, mutta tili ei tainnut idlata paria tuntia enempää silti koskaan.
  Omasta puolesta erityiskiitokset Weeperille.. Työmyyrä joka hakee vertaistaan.. kiitos jaksamisesta ja aamuvuoroista.. (sekä tietenkin läjästä ~18h vuoroja)
  Eewill kiitokset opastuksesta raidaamisen maailmassa. Tietenkään teitä muita väheksymättä...
  Toivottavasti tämä oli mahdollisimman sekavaa ja menetit mielenkiintosi jo ennen puoltaväliä

  regards
  -SoRsA^^ /// Unstable

  PS: vilho!! saat kyyneleet mun silmiin <3

  PPS: Onnittelut Legendoille voitosta :P
  Last edited by SoRsA^^; 11-23-2014 at 12:57 PM.

 7. #37
  Kirvessoturi
  Join Date
  Feb 2013
  Posts
  444

  Default

  Quote Originally Posted by Jari1922 View Post
  Itehhän en leijuis tuolla Smirren ajolla. WW-kylästä oli jo kuitenkin tuon ajon aikaan purettu pakitus.
  mitä horiset ? Et oo tainnu edes ymmärtää mikä on asia. Onneks siellä ajokohteessa on muutama jotka ymmärtää ..

 8. #38
  Legioonalainen
  Join Date
  Dec 2012
  Posts
  108

  Default

  Noniin, mistäköhän sitä aloittelis.. Viime servun jälkeen oli puhetta ollut että lähdetään jälleen mukaan servulle tutulla kokoonpanolla ja sakilla. Kumminkin semmoisella poikkeuksella että ei haluta osallistua minkään sortin WW touhuihin enempää, kuin ajaa lanat johonkin. Soulsidea lainaten: mulkuimmalle.

  Tilistä sen verran että tilin kokoonpano oli jälleen minä, Tochu, Julce sekä maron. Toki oli taas Wujim ja lettu idlailemassa kuten ennenkin. Kumminkin ennen kierroksen alkua Tochu puheli että Qummi olis kiinnostunut tulla tilille, noh meikä otti yhteyttä ja siitä sitten sovittiin että Qummi tilille tuli. Itse olin ottanut Snowyyn (Lukiolaiseen) yhteyttä myös ennen kierroksen alkua, ja kyselin lähtiskö jätkä tekee pakkeja meille, ja sehän lähti. Meillä oli aika hyvä setti kasassa jälleen, pakkipelaaja lähellä ja aktiivisuutta löyty, ainekin alkuun.. Servu pärähti käyntiin ja siinä sitten simssailtiin rauhassa, jotain raidia yritettiin mutta eipä siitä oikein mitään tullut. Oivallettiin kumminkin jossain kohtia että voitaisiin tehdä Lukiolaisen capiin pellot t18 (16 sijasta) ja laittaa pikkupulla sinne ja ruokkia ukot siellä. Tätä lähdettiin toteuttaamaan ja luonistuikin ihan hyvin sitten. Snowy selittelee omasta tilistään enempi jos haluaa.

  Oltiin liitossa sovittu jo että mennään korpeen päin, ja ollaan lähellä toisia että voi pakituksia järkätä nopeesti. Noh, sehän onnistu kivasti kun kaikki tilin capit oli about semmoisia kun pelaajat halus ja että oltiin lähekkäin. Liiton tavoite oli että ei lähdetä WW touhuihin, ja että ollaan ilman diploja mihinkään suuntaan. Tämä kumminkin vähän kariutui siihen kun huomattiin että WHAT! oli jälleen lähellä meitä. Otettiin yhtetyttä ja sovittiin jälleen että pidetään rauha liittojen välillä, niinkuin viime servulla. Ei mitään virallista mutta kumminkin molempien osapuolien pelaajat oli tästä tietoisia, eikä kenelläkään ollut mitään rauhaa vastaan.

  Entiedä johtiko tämä siihen että meille päin ei pahemmin hyökkejä satanut, vähän hämyjä mutta nekin oikeasti ihan muutamia hassuja. Tämä kummastutti aika paljon, kun sotis kumminkin oli ollut kylässä kokoajan. Scouttiakaan ei tainnut tulla, ainekaan ei jäänyt haaviin mitään ja niitä oltiin rakenneltu vähän enempi kun normaalisti, että olis kyllä pitänyt jäädä, jos joku tiekkas.
  Noh, ei kai siitä alkuservusta sen enempiä, rauhassa saatiin olla liiton kesken eikä ketään tullut oikeestaan haastamaan, mitä jotain hassuja pieniä kahinoita mutta ei niistä mitään hyötyä/haittaa ollut kenenkään pelaamiseen varmaankaan. Täs kumminki kaikki mitä meille tais tulla ennen fakteja: http://travian-reports.net/fi/report...87,2774217bae4

  Servu eteni fakteihin. Faktit tuli odotettua aikaisemmin, jolloin oli lapat vielä kesken. Tavoitteena meillä oli saada: iso ware, pieni pulla ja pieni sotis.
  Faktit laskeutui kartalle ja mietittiin että mihin lähdetään ajamaan. Noh, pikkupulla tippu lähelle ni se tietty noukittiin pois: http://travian-reports.net/fi/report/2774229cae3
  Sotikset tippu 8-10h matkan päähän niin vähän epäiltiin lähteä hakemaan, mutta ei siinä auttanut olla yrittämättä joten lana puoliksi ja matkaan, molemmat sieltä sitten kumminkin irtos: http://travian-reports.net/fi/report...1c,2774242c95a
  T20 kammioon jouduttiin ottaa sotis, kun ei sitä warea ollut oikein lähellä ja haluttiin tuplata mahdollisuudet sotiksen suhteen. Saatiin pullo (Keyser Söze) sitten hakemaan iso ware, ja antamaan meille sillä ehdolla että annettais toinen sotis sille. Mein faktitavoitteet siis täytetty.
  Liitolla tais olla ainut tavoite pikku ware, että saadaan capeja kuntoon. Death Metal haki waren ja sitä kautta kiertoon. Meillä oli kumminkin ylimääräisenä A04 kylässä lana, ja mietittiinkin että mitäs sillä tehdään. Noh, ajateltiin että sweepataan joku turha fakti liitolle, ja niin tehtiin. Pieni hämmentäjä siis hakuun: http://travian-reports.net/fi/report/277425f345a

  Muutama päivä faktien tulon jälkeen, asdlol rupes hämyttelee kyliä. Noh, sain tietoon mitä siellä capissa oli vastassa niin päätin tunkea kaikki jämä offit menemään. http://travian-reports.net/fi/report...a9,277427c997f
  Kaikki ihmetteli miks noin tein, mutta lähti sieltä sentään jokunen kilo offeja, kun pojoja noista kerty 30-40k ja siellä oli nutia syömässä. Tyhmä ajo oli, pakko myöntää mut hei, turhia pullan syöjiä eikä mitään iloa niistä olis enään ollu muutenkaan.
  asdlol kumminki tuli viel käymää kylässä, mutta tyhjään kylään tuli. Jos ois fakteihin tullu ni ois saanu seinän lanalleen, täs kumminki rapo. http://travian-reports.net/fi/report/2774280e890

  Siinähän ne meidän ajot ennen WW-lanan liikuttamista, sekä kaikki mitä meille tuli. Taino, vallattiin kylä ja pakiteltiin huviks muutama hassu raidioffi pois: http://travian-reports.net/fi/report...5c,277430d876a
  Lanasta oli sen verran ollu juttua että rikotaan roomalaisten SE ainekin sen kanssa. Ensin oli kyllä juttua SE lanasta ylipäätään mutta tän kanssa rupes tulee kiire, kun näytti siltä että kiekka loppuu jo ennen aikojaan. Joten päädyttiin sitten tyytyä roomalaisten SE lanaan. WHAT! liitosta oli tullu lupaus meille, että jos he pystyy vaikuttamaan asiaan, niin järjestää meille lisää aikaa rakentaa SE rikki.

  Noh, mietitittiin sitten että mites me saadaan pitkitettyä sen verran että ennätys menee rikki, kun se oli muutaman päivän päässä enään. Otin yhteyttä sitten Unstable tiliin sekä WOLT liiton tuttuihin. Tultiin siihen tulokseen että Unstable ja muut ajaa lanojaan CTU torniin ennen meitä niin saadaan SE rikki, kenelläkään ei ollut sitä mitään vastaan joten itkut tästä voitte jättää pois. Vilholle ja muille tiedoksi; Kyllä, puhuin samaan aikaan sun sekä Sorsan kanssa, mutta mulle oli tullut tilin muiden pelaajien mielipide selväksi mikä oli tiivistettynä tämä: Lana CTU torniin. Meikä tuli sen takia sulle juttelemaan, että oltais voitu tää homma muuttaa toisinpäin, mutta eipä näyttänyt jätkää kiinnostavan.

  WW ajostakin voin sen verran sanoa että meillä oli WOLT sumun lanat tiedossa, ja vaikka kuinka jokainen meidän tilin pelaaja simutti näitä joukkoja teidän tornin ukkoihin, ei olisi sinne mitään vaikutusta tullut. MAX 2lvl tiputus. Näin ollen oli meidän aika ajaa teille, tiputtaa teidät kerralla niin WOLT saa rauhassa rakennella lanojansa (tän takia sotikset lähti sinne suuntaan). Eli vaikka kuinka olitte altavastaavia niin te olisitte voittaneet kierroksen ellei meidän lana olisi teitä tiputtanut. Ja btw, tiesin että kun Pav3n kanssa meen juttelee ni samat tekstit kantautuu sun korvaan. Ja tosiaan, ite laskisin tuon ajon servun pidentämiseksi, oishan teillä kumminki menny vähän kauemmin rakentaa ihmettä 0-100 kun 95-100.
  Ennätys rikkoutui ja voitiin ajaa: http://travian-reports.net/fi/report/2779455af53

  Tilistä yleisesti voisi sanoa että aika heikolla aktiivisuudella pelattiin, Qummi oli varmasti aktiivisin jäbä. Välillä ihmettelin miten koko tili voi olla edes pystyssä enään, kyllä niin helpolla olis sotis ja pullakin lähtenyt kävelemään. Välillä tapeltiin ja välillä vittuiltiin toisille, lähinnä tästä syystä maron taisi ilmoittaa olevansa kyllästyny meihin ja että lopettais pelailun.
  Loppupeleissä kumminkin tarvii sanoa että ihan hyvällä hengellä mentiin kierros läpitte.

  Kiitokset:
  Qummi, näytit muille esimerkkiä miten kuuluu pelata, muut ei vaan tehny samaa perässä. Ihme oli että jaksoit kumminki kierroksen loppuun asti! Voisin mä sut sieltä kellarista päästää ulkoilemaan, toki aidattuun alueeseen..
  Tochu, säädit kyllä tilillä varmasti paljon, teit vaan ihmeellisiä katoamistemppuja "lähen viikoks, moro" eikä näkyny. Mut se on semmosta, jaksoit sentään pelata alussa pirun hyvin.
  Julce, mein inttijäbä. Äijä jakso lyödä meihin lisää energiaa monta kertaa, meikän sait ainekin moneen kertaan motivoitumaan enempi tän pelin kimppuun. Äijän kans on aina yhtä mahtavaa pelata!
  Maron, kiitokset sullekkin kun jaksoit kattoa tiliä aina välillä, pahoittelut myöskin mahdollisesta mielipahasta mitä saatiin aiheutettua.
  Tilin muut pelaajat (Wujim&lettu) ja sitterit (SS&Snowy), kiitokset teillekkin,varmasti kattelitte jossain kohtia mitä tilillä tapahtuu.
  Siinähän sitä, onnittelut myös voittajille!
  Muiden pelaajien puheita vielä perään.
  __________
  Fixille lähdin tällä kertaa muutaman servun jo samalla nimellä esiintyneelle Hopeless-tilille ottaessani yhteyttä Tochuun fix16 loppupuolella.
  Tilin tavoitteena heti alusta lähtien oli Suomen ennätyslana, jonka myöhemmin huomattiin olevan erittäin vaikeaa saavuttaa tässä versiossa. (maksimikesto vain 113 päivää)
  Tiputettiin tavote sitten Suomen romppulanojen offiennätykseen, joka paukkuikin rikki muutamia päiviä ennen ajoa. Moukka ny kertoi tilin tarinan omassa viestissään, joten ei siitä sen enempää. Onnea vaan voittajille, kuten mainittua, niin ette välttämättä tasollisesti ollut parhaimmasta päästä, mutta yritystä löytyi ja se palkittiin.

  Kiitos Lukiolaiselle, helpotti lanan raksaamista hänen capissa ruokkiminen suuresti (inb4 verolana xDDD , yhtään resoa ei ole muilta tileiltä jonoihin mennyt.) Kiitokset tilin porukalle:
  Tochu, hyvää duunia vaikka aktiivisuus oli ajoittain mitä oli. Kiitos, että jaksoit pelaa meidän hikisten runkkujen kanssa.
  moe-: Samat sanat sinulle, hyvää työtä vaikka aktiivisuus jäi vähemmälle loppua kohti. Voisit päästää minut tosin useemmin täältä kellarista haukkaamaan raitista ilmaa.
  Julce: Kiitos meiän mehtäleiriläiselle. Järkkymättömällä asenteellas
  pidit mein tiliä kasassa ku meinas puhti loppua.
  Kiitos maronille paikkailuista, kun muilla oli mukamas ylitsepääsemättömiä menoja Wujim kans servun lopussa valehteli, että ois pelaillu suht aktiiviseen tahtiin. Kiitos vain.Lettu ja soulside tais illan tai pari katella kans meidän tiliä. Tattista. WHAT!-liitolle, WOLTin Mustaruusulle ja mein omille AA-kerhon pojille ja tytöille kiitokset yhteistyöstä. Jätkät kyllä piti AA-kerhon nimensä verosena.
  -Qummi
  __________
  Ette uskokkaan, kuinka hienoja sekä jokanen omallaan tavalla vittumaisia jäbiä Hopella on tahkonu. Ei olis tullu mistään mitään, jos yksiki teistä olis ollu pois. Jos perjantaisin menoa, ni turha edes kysyä pelaako joku muu, koska vastauksen tietää etukäteen. Ei sieltä tuu myöntävää vastausta vaan naurua, ja todetaan että sitten ei pelaa kukaan.
  Qummi,moe,Julce sekä vähemmän aktiivinen tilin porukka, kiitokset että kyllä sitä paikkailuakin tuli (kun meikä vähä väliä eksy muutamaks toviks=päiväks pois travusta.)
  Kiitokset Lukiolaiselle (Snowylle) paskoista läpistä. Sinua ilman tähän lopputulokseen pääseminen ois ollu tällä aktiivisuudella niin haastavaa et Qummille ois tarvinnu antaa puhasta vettä ja tyyny, ni se ois suostunu pelaa enemmä.
  AA-kerholaisille ja Unstable-tilille lähtee kans kiitokset.
  Onnittelut Legendseille ja muille vihuille hyvästä yrityksestä. Loppujenlopuks kiva kiekka ""
  Tochu
  __________
  Mun mielestä rommien SE on helvetin hienoa näyttöä porukalta, vaikka se lopullinen tavoite jäikin saavuttamatta. Ennen kiekan alkua Moe taivutteli minut lähtemään kiekalle idlailemaan pakkitiliksi heille. Sovittiin, että laitetaan KV-hommat molempiin suuntiin ja näin tehtiin. Itellä ei rahat eikä aika riittäny servulle, joten pohdiskelun jälkeen päätimme tehdä tilistäni ruokintapaikan Hopelessin lanalle. Hopeless, etenkin Juice oli mukana raksaamassa capiani ja tarpeen tullen kultaa ostamassa.
  Faktien saavuttua AA-kerho haki 2 pientä sotista ja niitä ei tarvinut kierrättää, kun muut liiton jäsenet eivät lanoja kasvattaneet. Tämä lähensi SE tavoitteen käden ulottuville. Kierros eteni ja porukan aktiivisuus väheni älyttömästi, pelaajia lähti tililtä ja Juicen piti kiroilla ja uhkailla yhä enemmän, että Qummi jaksaisi vedellä niitä 24h päiviä kerta toisensa perään. Itse olin tässä vaiheessa jo 1-2 kertaa viikossa tilillä meiningillä.

  Roskalla vittuiltiin siitä, että "meidän" porukka ei kierrätä sotista ja tehdään lanaa muiden kustannuksella. Kun tornin rakennus alkoi olemaan ensi kertaa kriittisessä vaiheessa, huomattiin ettei muualla olekaan lanoja. Ctu meni nollille komiasti, vaikkei sinne pitänyt alun perin edes ajaa.
  Kiitokset koko porukalle, Tochulle, joka vähän väliä katosi viikoksi/kahdeksi radiohiljaisuuteen. Juicelle, joka jaksoi haukkua porukan pelaamaan ja pelasti tilini. Moelle, porukan diktaattorille, jonka aktiivisuudesta en juuri tiedä, mutta hänen mielipiteensä ja aikeensa olivat kaikkien tekemisien takana. Qummille, meidän ainoalle aktiiviselle pelaajalle (vähennä kitisemistä tulevilla kierroksilla, jookos?). Wujimille, joka lopulta olikin käynyt tilillä. Maronille, vaikka hän jättikin kierroksen kesken enkä itse ollut häneen missään yhteyksissä ja muille tilillä olleille! Helvetin hieno kierros ja onnea rommien ennätyksestä!
  -Snowy aka Lukiolainen
  Ps: Hienosti hoidettu Vilhou, kiitti rammerista
  Last edited by moe-; 11-23-2014 at 01:54 PM.

 9. #39

  Default

  Hox,Hox Tami täällä moi

  Kerronmpa hieman asiaa omastakin näkökulmasta,Speedille läksin,tarkotuksena siirtyä Ctu
  offi tilille jossain vaiheessa peliä."kaverini" Zenog kyseli alussa että tehään samaan aikaan tilit,
  ja näin tehtiin.piaan ilmaantu muitakin tuttuja ja tarkotus oli olla pakkitilinä ko. offi tilille.
  Homma toimikin alussa kohtuu hyvin.
  Wolt naapurit alkoivat minulle höökimään melko alussa,yhtäjaksoisesti noin 3KK speedin ajasta
  1KK ajan 3 wolttia koitti melki viijä kyliäni siinä onnistumatta,okei no oli yks kylä 30 sekkaa niillä.
  myöhemmin pony sekä trollot osallistui myös höökeihin.(ois vaan pitäny jo alussa tehä jäätävä pakitus).
  Zenog loikkas wolt,ja kaverinsa piaan.ja alkoivat minua paskomaan.LIVE kaveri ja tommosta tekee,
  mut eipä oo eka kerta kun tuo jannu noin toimii.
  Että kiitti paljon,ei tarvi sun ainakaan mun piireissä enää Travia vääntää.
  Xsynyt kanssa saatiin tuo sitten jäihin.Dual accohan sieltä paljastu
  joka taitaa sen tavaramerkki ollakkin travi scenessä.

  No mitä tästä jäi käteen,TOp 4 sija pakeissa (normi pelaajista).Pakki pojot 340K.
  capin uusiks raksaus 5-7 krt,kultaa paloi.
  Unettomia öitä,valvottuja töitä.Mut periks en anna.

  Loppuajan maikkelin kanssa tyyliin väännettin kaksin käsin pakituksia
  wolt .pony ym,höökeille.Kiitokset Maikkelille että jaksoit.
  Väsymys iski eikä oikee jaksanu kun vääntää pakkia,ja pullaa ww.

  Sitten offi tilistä,jonka aluperäi kokoonpano oli Suursmurffi,Vikke90,Arskaa.
  alkuhan meni hyvin sielläkin.kunnes Arska otti jonkun ns. tutun yö pelaajaks,
  no samana yönähän se tili kaapatiin ja offit ajettiin ja kullat kulutettiin,
  pakit ajettiin jopa kv pakkitiliä myöten,ja mitä kaikkee sieltä tehtiinkään,
  multeille loukkaavia viestejä tms. onneksi multit olivat myötämielisiä/jezebel.
  eivätkä tiliä laittaneet jäihin.Tai sit eivät kerenneet.
  Tilin ownerin saavuttua paikalle saatiin passut vaihettua ym,
  ja tietoa ketä on tilillä ollut tuona yönä.
  Tässä kohtaa smurffi väsähti osin työkiireiden sekä netti onkelmien takia.
  Vikke jäi käytännössä yksin hoitaan tiliä,+ kv:t. Onneksi saatiin myöhemmin
  Wof sinne pelaamaan ja kohtuu hyvin tili saatiinkin kuosiin.
  ja jonkun moinen lanakin ajettiin sieltä woltin ihmeeseen operaatio mikälie
  yhteydessä.
  itsehän en sit loppu pelissä kerennyt ko. tilille edes siirtymään,hoitelin
  raideja yöllä kun työttömyys iski.

  Eipä tässä muuta ,sekava on kirjotus mut niin on kirjottajakin,
  liian sekava fixi,liikaa hommia ilman kiitosta.

  Onnea Legends voitosta,CTu johdolta oikea päätös
  siirtää pakit yms Legends.  kiitokset: Maikkeli,Xsynyt(kiitos pakeista),Viski tilin pelaajat,(Suursmurffi,Wof,Vikke90).
  GG/Tomppa,jzen,straba.
  +muut irkkaajat, Gogmagog(kiitos myös pakeista),Kirpe,Joa,Ellu,Sauron,Kipsu,Svedu,Kopo,J esse.
  ja muut ketä unohin

  Rauhaisaa joulun odotusta kaikille.
  Ens kiekalla nähään.

  -Kimppi3

 10. #40
  Nuijamies
  Join Date
  Nov 2007
  Posts
  167

  Default

  Kirjotan lyhyesti koska kukaan ei kumminkaan jaksa lukea.

  Eli Heroiini tilillä pelailin puolivaloilla kierroksen ja täs lopputulos: http://travian-reports.net/fi/report/27702338637 + sit jonku verran pakkeja lättyyn

  Kiekka oli iha jees.

  Kiitokset lähtee:

  Pörrille alun jeesistä vaikka taas tapas mukaan quittasit!
  Sqoon kun tulit jeesiin pörrin quitattua!

  Teräväinen/Ouveni: Kiitti mukavasta peli/irc seurasta! Ja sittailusta.
  Vilhou: kiitti ku pääsin sun kautta liittoon!

  + Muu CTU/RPN Jengi, luotettavaa ja mukavaa porukkaa!

  Akara kiittää ja kumartaa!
  Last edited by AkaRa; 11-23-2014 at 10:18 PM.
  Fix 7 .rar - Jallu Fix 9 Infineon - Pasanen Fix 10 Mie ja Mikko - Spedet Fix 11 Keksi - FP Fix 13 One of us - OBoy Fix 14 Lystikäs - L7 Fix 17 Heroiini - CTU Fix 18 Attila - Liiga Fix 20 Femme Fatales - SuMu Fix 21 Gustavo Gaviria - -EM- S4 Lahjattomat - Kiira

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •