PDA

View Full Version : Pelin teko



Wanda
05-27-2007, 04:31 PM
Tietääkö kukaan millä ohjelmalla tehdään pelejä? Ja mistä ohjelman saa.

Denral
05-27-2007, 04:33 PM
Eiköhän kaupasta löydy hyviä ja halpoja pelinteko-ohjelmia.

Jukman
05-27-2007, 04:43 PM
Games factory on yksi millä voi tehdä pelejä se on maksullinen, mutta siitä saa jostain 30 päivän kokeilu version.

munkkipossu
05-27-2007, 04:49 PM
mie muistaakseni käytin jotaki game makeria ja mulle tuli vaa viiruksia koneele siitä.

Alfa
05-27-2007, 05:02 PM
Joku bf -juttu

Peekoo
05-27-2007, 05:35 PM
Coolbasic. Suomalainen. Sen opettelussa meneekin rattoisasti kesäpäivät.

maukku92
05-27-2007, 05:37 PM
Ihan kuule notepadilla! Pitäis vaan eka opetella koodaamaan... :D

darnade
05-27-2007, 05:37 PM
Riippuu vähän. Roolipelin tekemiseen RPGMAKER XP.

Voiko nicin vaihtaa?...tä
05-27-2007, 05:38 PM
Ihan kuule notepadilla! Pitäis vaan eka opetella koodaamaan... :D
aivan ei millään pelinteko ohjelmalla kunnon pelejä synny

lolled
05-27-2007, 06:10 PM
no aukaset notepadin ja rupeet kirjottaa /[minä]/[osaan]/[haksata]. :lol: :lol: :lol:

kyll se siitä ku vähä aikaa opeetelet

Pelicaani
05-27-2007, 06:56 PM
Game Maker (http://www.yoyogames.com/gamemaker/try)

Ite en oo kokeillu, mut kaveri on saanu ihan hyviä pelejä tehtyä. Aika helppo käyttääki kai.


Luin yhdeltä foorumilta kun yksi tyyppi kyseli jotain seuraavanlaista:

"Olen tässä kehitellyt säästöideaa. Näin kaupassa uuden wowin, mutta se maksaa liikaa. Niinpä olen ajatellut ladata tuon gamemakerin, ja tehdä täydellisen kopion wowista. Ei kukaan haluaisi kirjoittaa tänne ohjeita kuinka teen sellaisen wow-clientin jolla voi pelata samoin kuin kaupasta ostetullakin pelillä?"

Ei helv**** maailmassa on tyhmiä ihmisiä... :mrgreen:

:D:D Reps.

maukku92
05-27-2007, 07:01 PM
Luin yhdeltä foorumilta kun yksi tyyppi kyseli jotain seuraavanlaista:

"Olen tässä kehitellyt säästöideaa. Näin kaupassa uuden wowin, mutta se maksaa liikaa. Niinpä olen ajatellut ladata tuon gamemakerin, ja tehdä täydellisen kopion wowista. Ei kukaan haluaisi kirjoittaa tänne ohjeita kuinka teen sellaisen wow-clientin jolla voi pelata samoin kuin kaupasta ostetullakin pelillä?"

Ei helv**** maailmassa on tyhmiä ihmisiä... :mrgreen:

The Diplomatic Murder
12-16-2007, 07:30 PM
Luin yhdeltä foorumilta kun yksi tyyppi kyseli jotain seuraavanlaista:

"Olen tässä kehitellyt säästöideaa. Näin kaupassa uuden wowin, mutta se maksaa liikaa. Niinpä olen ajatellut ladata tuon gamemakerin, ja tehdä täydellisen kopion wowista. Ei kukaan haluaisi kirjoittaa tänne ohjeita kuinka teen sellaisen wow-clientin jolla voi pelata samoin kuin kaupasta ostetullakin pelillä?"

Ei helv**** maailmassa on tyhmiä ihmisiä... :mrgreen:

Kuka nyt Ois noin "Järkevä" Ja menis tekee kopioo.
Kopiossa, et voi pelata muuta kuin yksin. (Ellet tee tietsikka accoja..)Siis mielummin Se kaupasta ostettu Wow Kun joku ns. Itte tekemä. =/ Koska siinä on muitakin Ihmisiä ympäri maailmaa..

ammattilainen
12-17-2007, 10:33 AM
Rekisteröidy ihmeessä Speedille. Hyödyn tuosta jos saat 250 asukasta.