PDA

View Full Version : netti...



Eiskalt
05-18-2007, 12:01 PM
tossa modeemissa on seuraavat valot: power, receive, send, online, pc/activity, standby

kaikkien muiden paitsi standbyn kuuluis palaa mut välillä online ja jotkut muut ei pala jolloin netti ei toimi. en tiiä ongelmasta ton enempää eli turha kysyä. tietääkö kukaa mikä voisi olla vikana ja miten sen saa korjattua? tää ongelma tuli paripäivää sitte.

skl
05-18-2007, 12:03 PM
Oisko paikallaan ilmottaa myös modeemin merkki ja malli?

Jezebel
05-18-2007, 12:05 PM
Itselläni on modeemiongelmiin aina auttanut virtajohdon nyppäiseminen irti ja laittaminen takaisin.

Ei kovin tieteellistä, ei kovin teknistä, mutta koskaan se ei ole vielä pettänyt. ;)

Mossberger
05-18-2007, 12:06 PM
Jezebel puhuu asiaa! Tuolla se onnistuu aina.

Eiskalt
05-18-2007, 12:07 PM
johdon vetely ei auta.

motorolan. valojen nimien ja merkin lisäks siinä lukee vaa: SB5101E
SURFboard
Cable modem

Mossberger
05-18-2007, 12:08 PM
Mulla on ihan zyxeli.

SuomiFinland
05-18-2007, 12:10 PM
Mee nettiin ja sieltä tulee sivua ei löydy tai jotain
sitten siinä alhaalla on linkki painat sitä ja sielä pitäisi olla että palauta netti tai jotain ja siitä vaan sitten (en ossaa selittää ku ei muista niitä linkkien nimiä)

lolled
05-18-2007, 12:11 PM
koita käytää kiini jos ei auta niin anna jäähtyä jos ollu päällä kauan tai jos on ollu 2kk auki putkeen niin kokeile toisella modeemilla mulla palo oma zylex :lol: :lol: :lol:

Eiskalt
05-18-2007, 12:12 PM
Mee nettiin ja sieltä tulee sivua ei löydy tai jotain
sitten siinä alhaalla on linkki painat sitä ja sielä pitäisi olla että palauta netti tai jotain ja siitä vaan sitten (en ossaa selittää ku ei muista niitä linkkien nimiä)mä oon netissä jos huomasit. se toimii silloku toimii, mutta hyvin harvoin kummiski.

janch
05-18-2007, 12:44 PM
Siinä boxsissa on varmaan myös resetonti näppäin jossain takana, kokeile resetoida eli pidä reilu kymmenen sekunttia sitä nappia pohjassa joskos se auttaisi ongelmaasi.

Eiskalt
05-18-2007, 01:32 PM
ei se vehje mitää resettiä omista.
löysin tuolt kaapista vanhan modeemin. seuraavan kerran ku tää pelleilee nii voin koittaa sitä...

Murskemursu
05-18-2007, 01:47 PM
Itselläkin tämä telehelwetti välillä vetää netin poikki. Ei muuta kuin reset-nappula 10 sekunniksi pohjaan ja sen jälkeen homma pelittää.
Ärsyttää vain kun aina resetoinnin jälkeen modeemi nollaa NATin asetukset ja nekin pitää säätää uudelleen.

?jan?
04-08-2008, 01:01 PM
itellä netti lagaa välillä...

?jan?
04-08-2008, 01:02 PM
...ja se johtuu...

?jan?
04-08-2008, 01:02 PM
...siitä että...

?jan?
04-08-2008, 01:03 PM
...virta on poissa tai...

?jan?
04-08-2008, 01:03 PM
...joku on sörkkinyt johtoja...

?jan?
04-08-2008, 01:03 PM
...tai sitten jostakin oudosta jutusta :(